Connect with us

TRUCURI de frumusețe care te vor face să te trezești mai FERICITĂ

FASHION & BEAUTY

TRUCURI de frumusețe care te vor face să te trezești mai FERICITĂ

TRUCURI de frumusețe care te vor face să te trezești mai FERICITĂ

Vrei să te trezești simțindu-te mai bine? Acordă-ți timp în fiecare seară pentru a face aceste câteva lucruri simple și nu vei mai avea probleme dimineața!

Nu este nevoie să depui extrem de mult efort pentru a arăta bine în fiecare dimineață, trebuie doar să îți desfășori activitatea într-un mod puțin mai eficient. Asigură-te că îți oprești câteva minute în fiecare seară pentru a te ocupa de câteva lucruri importante, astfel încât, atunci când te vei trezi dimineață să arăți mult mai bine și să nu mai fie nevoie să pierzi la fel de mult timp pentru a face lucrurile pe care le-ai făcut cu o noapte înainte, atunci când erai relaxată și nu erai presată de timp.

APLICĂ ȘAMPON USCAT PE PĂRUL TĂU

maxresdefault

 

Pielea capului secretă mult sebum în timp ce dormi, așa că există riscul să te trezești dimineața și să îți dai seama că va trebui să te speli pe cap sau vei pierde mult timp încercând să îți aranjezi părul. Aplicând șampon uscat cu o noapte înainte, părul tău nu va fi la fel de gras dimineața, așa că vei reuși să îl aranjezi mult mai ușor, fără să te confrunți cu senzația ciudată pe care o lasă șamponul uscat părului tău imediat după aplicare.

FOLOSEȘTE BALSAMUL DE BUZE

istock_000027426090small

 

Înainte de culcare șterge-ți buzele cu un prosop pentru a scăpa de orice bucăți de piele moartă rămase pe suprafața buzelor și aplică un balsam de buze foarte hidratant. Până dimineață acestea vor fi moi și hidratate!

APLICĂ O CREMĂ RĂCORITOARE ÎN JURUL OCHILOR

gallery_big_apply-eye_cream_from_the_fridge

 

Ținutul cremelor în frigider nu este doar urmarea unui mit. Este recomandat să îți păstrezi crema de ochi în frigider întrucât această temperatură o să îi crească eficiența. Astfel, te vei trezi cu ochii mai puțini umflați și vei putea observa cum ți se estompează cearcănele.

APLICĂ O CREMĂ HIDRATANTĂ PE CĂLCÂIE

foot-cream-apply

 

Călcâiele uscate și crăpate sunt o problemă cu care foarte multe dintre noi ne confruntăm. Poți rezolva această problemă foarte ușor! Aplică în fiecare seară o cremă hidratanta pe călcâie, apoi pune-ți niște șosete de bumbac. A doua zi de dimineață vei avea pielea mult mai moale!

FOLOSEȘTE ULEIUL DE RICIN PENTRU GENELE TALE

comb-your-eyelashes-600x400

 

Nu ai nevioe decât de o baghetă curată de rimel. Folosește-o pentru a-ți aplica uleiul de ricin pe gene. Acesta le va face să crească mult mai lungi și mai dese astfel încât nu va mai fi nevoie să te dai cu rimel în fiecare zi.

MASEAZĂ-ȚI VÂRFURILE DESPICATE CU ALOE VERA

woman is not happy with her fragile hair, white background, copyspace; Shutterstock ID 219265786; PO: today.com

 

Pune-ți doar câteva picături de ulei de aloe vera în palmă și apoi masează-ți vârfurile cu el. Acesta le va hidrata și îți va face părul mult mai ușor de descurcat a doua zi.

FOLOSEȘTE UN APĂRAT DE UMIDIFICARE

71a82n7-29l-_sl1500_

 

În această perioadă a anului, căldura artificială care vine de la calorifere sau șemineu face ca aerul din casele noastre să fie foarte uscat, lucru care îți va usca și părul și pielea. Dacă ai un umidificator, încearcă să dormi cu el pornit.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus