Connect with us

10 SECRETE ale stiliștilor pentru a părea mai ÎNALTĂ

FASHION & BEAUTY

10 SECRETE ale stiliștilor pentru a părea mai ÎNALTĂ

Ai vrea să pari mai înaltă dar nu ai nicio idee cum ai putea face asta? Cu doar câteva trucuri stilistice poți ajunge la rezultatul dorit!

Toate ne dorim să părem mai înalte, mai armonioase sau mai zvelte. Însă natura nu ne-a daruit tuturor acei câțiva centimetri în plus pe care i-am fi vrut. Din fericire, există câteva trucuri la care putem apela pentru a ne alungi vizual silueta și a părea mai înalte decât suntem, apelând strict la obiecte vestimentare. Iată care sunt piesele pe care ar trebui să le porți!

 

neck-scarves-street-style-5

Bluzele cu decolteu în V

Acest gen de bluze și pulovere îți alungesc gâtul și te subțiază. Spre deosebire de bluzele pe gât, care îți pot secționa vizual silueta, hainele cu decolteu în V te vor face să pari mai înaltă și mai subțire. O bluză cu guler larg suprapus te poate face de asemenea să arăți foarte bine, în cazul în care materialul este unul lejer și fluid.

 

spring-2015-trend-slit-skirts-1

Crăpăturile lungi

O crăpătură te poate face să arăți foarte bine, indiferent că porți pantofi joși sau cu toc. O fustă fluidă va arăta minunat cu o crăpătură lungă, însă hainele din țesături dure sau grele nu se vor așeza la fel de bine pe tine dacă vor avea un astfel de detaliu. Optează pentru pantaloni sau fuste cu crăpătură laterală, întrucât acestea pun în valoare pe toată lumea și sunt foarte la modă.

 

pfw-spring-2015-street-style-12

Pantalonii evazați

Acest croi al pantalonilor le pune în valoare atât pe femeile înalte, cât și pe cele mai scunde. Pantalonii evazați alungesc foarte tare picioarele și pot fi purtați atât în ținute casual, de zi, sau în ținute elegante și potrivite pentru un eveniment de seară. Dacă ești o persoană mai subțire, poți opta atât pentru pantaloni evazați de sus până jos, cât și pentru pantaloni care se evazează de la genunchi. Dacă ești mai voluptoasă, recomandăm varianta pantalonilor evazați de la genunchi.

 

street-style-tips-for-looking-slimmer-4

Pantalonii cu talie înaltă

În ciuda popularității lor, pantalonii cu talie joasă scurtează silueta și o disproporţionează. Dacă nu dorești să pierzi vizual câțiva centimetri, ar trebui să alegi o pereche de pantaloni cu talie înaltă, indiferent că aceștia vor fi scurți sau lungi. Acest model de pantaloni te va face să pari atât mai înaltă, cât și mai subțire și mai armonioasă.

 

crop-tops-with-maxi-skirts-7

Compleurile fustă maxi – bluză

Aceasta este o ținută perfectă pentru ieșit în oraș. Combinația te va face să arăți grațioasă și subțire. Trebuie însă să ai grijă la alegerea materialului pieselor. Vei obține un efect foarte frumos atât cu materiale subțiri și lejere, cât și cu materiale grele și pretențioase. Însă un material transparent sau un jerseu nu te vor pune în valoare.

 

anisa-sojka-best-street-style-2015-27

Dungile verticale

Dungile verticale sunt o variantă minunată pentru toate cele care vor să arate mai înalte, întrucât acestea alungesc și subțiază silueta. Dungile pot fi de diferite culori și grosimi. Trebuie însă să ții minte că există o regulă foarte importantă pe care trebuie să o urmezi atunci când alegei dungi verticale – Nu opta pentru mai mult de 2-3 culori pe aceeași piesă de îmbrăcăminte.

 

danielle-of-weworewhat-army-jacket-skinny-cropped-denim-nude-pumps-bseball-cap-aviators-fashionoverreason

Pantofii în culoarea pielii

Tocurile înalte sunt o variantă ideală pentru cele care vor să pară mai înalte, însă o culoare a pantofilor asemănătoare cu cea a pielii va accentua efectul de alungire. Aceştia nu vor atrage atenția asupra părții inferioare a siluetei și vor da impresia că picioarele tale se continuă la nesfârșit. Amintește-ți că pentru toamnă este mai bine să alegi cizme înalte sau botine pe gleznă. Evită cizmele care se termină la jumătatea gambei, căci te vor face să pari mai scundă.

 

y1xgfojd

Salopetele

Nu-ți fie frică să porți salopete! Aceste piese avantajează pe toată lumea, indiferent că ai o siluetă mai robustă sau una mai subțire. Acestea alungesc vizual silueta. Nu uita că o salopetă ideală trebuie să atragă atenția asupra taliei tale, întrucât aceasta este cea mai subțire porțiune a corpului tău. Evită accentele plasate în zona șoldurilor.

 

chambray-shirts-street-style-5

Fustele scurte

Dacă sunt alese greșit, fustele scurte nu doar că vor părea vulgare, însă îţi vor tăia în mod inestetic silueta și te vor face să păreți disproporționate. Dacă vrei să pari mai inaltă, alege o fustă ușor evazată în locul clasicei fuste strâmte. Acestea pot fi ușor asortate și cu pantofi sport pentru un look casual.

 

screenshot

Pantaloni și pantofi în aceeași nuanță

Atunci când porți pantaloni sau colanți este foarte bine să optezi pentru o pereche de pantofi în aceeași nuanță. Această combinație va da impresia de picioare mai lungi, nelăsând vizibilă nicio diferență de culori sau zonă de îmbinare a pieselor. Alege materiale mate în detrimentul celor strălucitoare sau metalizate.

Continuați lectura
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus