Connect with us

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum te îmbraci ca să pari mai subțire

FASHION & BEAUTY

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum te îmbraci ca să pari mai subțire

Vrei să pari mai înaltă și mai subțire în ținutele tale? Aplică și tu aceste sfaturi și vei observa diferența!

Fiecare femeie trebuie să se iubească pe ea însăşi, să îşi accepte corpul aşa cum este şi să îl poarte cu încredere! Există însă momente în care am vrea să obţinem un anumit efect vizual cu hainele pe care le purtăm, iar acest lucru poate fi făcut foarte uşor cu doar câteva trucuri stilistice!

Dacă vrei să îţi pui corpul în valoare şi să dai aparenţa unui trup mai tonifiat şi mai subţire, încearcă să aplici aceste sfaturi următoarea dată când îţi alcătuieşti ţinuta!

spanks1

1. Investeşte în lenjerie modelatoare

Probabil te-ai săturat deja să auzi despre lenjeria modelatoare sau body-rile speciale, însă acestea funcționează cu adevărat. Structura lor face ca ele să îţi modifice şi armonizeze proporţiile corpului, făcându-te să pari mai subţire şi mai bine proporţionată. În cazul în care nu vrei să investeşti în astfel de piese, poţi încerca să obţii acelaşi efect cu lenjeria
normală cu talie înaltă sau dresurile elastice.

 

fbbs29321

2. Învaţă care este lungimea care ţi se potriveşte

Dacă încerci să pari mai subţire trebui să ştii foarte bine care sunt locurile în care trebuie să se termine tivurile hainelor pentru a scăpa de proporţiile ciudate sau de volumele nedorite. Stai departe de aşa zisele piese hibrid, precum pantalonii 3 sferturi sau pantalonii scurţi şi fără formă.

Optează pentru jeanşi închişi la culoare, cu croi drept şi material uşor elastic care să se termine la gleznă sau cu 1-2 cm mai jos. Aceste piese vor alungi corpul. Talia înaltă este un alt element care te va face să arăţi mai înaltă şi mai subţire. Alege să porţi acest gen de haine cu ghete sau botine pe gleznă, de preferat în aceeaşi culoare. Culorile închise precum negru, gri sau bleumarin sunt cele mai bune alegeri!

Pentru partea de sus, poţi opta pentru cămăşi mai lungi, pulovere lejere sau bluze simple. Acestea nu trebuie să fie mult prea largi.

În ceea ce priveşte fustele creion, terminaţia acestora în zona genunchiului este cea care flatează orice siluetă. Dacă vei asorta acest gen de fustă cu o pereche de dresuri negre opace, vei obţine un efect foarte interesant.

 

low-cut-vamp-shoes

3. Optează pentru pantofi decoltaţi

Alege o pereche de pantofi decoltaţi! Deşi tocurile au un efect de înălţare şi subţiere, îţi schimbă postura şi te fac să pari mai sigură pe tine, modelul pantofilor este de asemenea foarte important. Cu cât pantofii sunt mai decoltaţi şi îţi lasă baza degetelor la vedere, cu atât aceştia te vor face să pari mai înaltă şi îţi vor subţia picioarele. Alege să porţi acest gen de
pantofi cu o fustă creion, jeanşi simpli sau o pereche de pantaloni ţigaretă şi vei arăta minunat!

 

9617e593ad8062b539467b68f21a185d

4. Alege să porţi negru din cap până în picioare

A te îmbrăca din cap până în picioare în aceeaşi culoare este un truc foarte vechi pe care femeile l-au folosit de-a lungul timpului. Adoptând o astfel de ţinută, dai iluzia unei singure linii lungi şi verticale. Negrul este cunoscut pentru faptul că subţiază vizual silueta, însă poţi folosi şi alte culori închise precum verde închis, burgundiu, bleumarin sau maro. Încearcă însă să stai departe de combinaţiile de bej sau pasteluri.,0

 

silver-pleated-maxi-skirt-black-turtleneck-black-moto-jacket-office-to-out-maxi-skirt-in-winter-lfw-street-style-psuk-640x960

 

5. Nu respinge fustele maxi

Există un mit cum că femeile mai voluptoase nu pot purta fuste lungi, însă acest lucru este fals. O fustă maxi cu o croială potrivită te poate pune foare bine în valoare! Alege fuste din materiale opace şi simple. Aplicaţiile în partea de sus, buzunarele sau fermoarele nu sunt o idee prea bună. Asortează o astfel de fustă dreaptă cu un tricou simplu şi cu o jachetă până în
talie şi vei obţine efectul pe care îl doreşti.

655f8cef3342cce7a8e025e67350e838

 

6. Poartă pantaloni cu talie înaltă

Pantalonii cu talie joasă îţi disproporţionează corpul, îţi fac şoldurile să pară mai late şi îţi scurtează picioarele. Pantalonii cu talie înaltă sunt ideali pentru a oferi un efect de alungire şi subţiere. Indiferent că alegi o pereche de pantaloni strâmţi, drepţi sau evazaţi, talia lor trebuie să fie cât mai înaltă, zona ideală pentru partea de sus a pantalonilor fiind cea a buricului.
Pentru a marca în mod vizibil talia, poartă în partea de sus o bluză sau un tricou din material lejer pe care o poţi îndesa în partea din faţă a pantalonilor.

 

2ac8a29dadc98aa1e8647876a73421fc

7. Poartă dungi verticale

Un alt truc foarte des folosit pentru a da impresia de corp mai subţire este purtatul dungilor verticale. Acestea vor face ochii privitorului să se îndrepte în sus şi în jos, ignorându-se astfel percepția lăţimilor corpului. Astfel, tu vei părea mult mai înaltă şi mai slabă. Fie că alegi să porţi un compleu cu un astfel de imprimeu sau doar o bluză sau o pereche de pantaloni, ai grijă ca liniile de pe piese să nu se regăsească în mai mult de 3 culori. În cazul în care ai deja o siluetă subţire şi vrei să o scoţi şi mai mult în evidenţă, poţi alege o rochie strâmtă cu un astfel de imprimeu şi vei arăta minunat.

 

d32bxyh1

8. Rochii sau cămăşi accesorizate cu curele subţiri

Purtând o rochie sau o cămaşă mai lungă şi mai largă cu o curea subţire, îţi vei defini talia şi vei da aparenţa unei siluete clepsidră. În cazul în care alegi o curea mai lată sau un brâu, este posibil ca aceasta să îţi secţioneze în mod inestetic silueta şi să te facă să pari butucănoasă. Dacă vrei să adaugi o tuşă personală ţinutei, alege o curea colorată sau cu imprimeu interesant.

 

1b33f665d578f619223cb63cca27d39f

9. Poartă culori închise în zonele cu probleme şi culori deschise în zonele care te avantajează

Dacă nu vrei să porţi aceeaşi culoare din cap până în picioare, poartă culorile mai închise pe zonele pe care vrei să le maschezi. Astfel, dacă ai o parte superioară a corpului frumos sculptată însă simţi că picioarele tale sunt mai groase decât ai vrea, poartă o bluză mai deschisă la culoare şi o pereche de pantaloni sau o fustă într-o nuanță închisă.

 

beautiful-beauty-black-bohemian-favim-com-2884797

10. Apelează la bronz

Deşi bronzul natural nu este sănătos şi cauzează îmbătrânirea prematură a pielii, produsele autobronzante sunt foarte avantajoase în ceea ce priveşte aspectul de fermitate al pielii. Având pielea uşor bronzată, vei părea automat mai subţire şi mai tonifiată!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus