Connect with us

6 SEMNE că ești OBSEDATĂ de machiaj

FASHION & BEAUTY

6 SEMNE că ești OBSEDATĂ de machiaj

6 SEMNE că ești OBSEDATĂ de machiaj

Ai momente în care te gândești că machiajul a devenit o parte mult prea importantă a vieții tale? Dacă răspunsul este da, verifică aceste 6 semne care îți pot confrima bănuielie!

Te-ai întrebat vreodată dacă faci parte dintre femeile care sunt obsedate de machiaj? Cum facem diferenţa dintre o persoană care foloseşte machiajul doar pentru a-şi ascunde imperfecţiunile şi una care nu îşi poate imagina o zi normală fără rutina să de make-up?

1. Nu vrei să pleci din casă fără machiaj

shutterstock_34495273

 

Dacă scenariul în care ieşi din casă nemachiată este rupt din coşmarurile tale, există multe şanse să fii obsedată de machiaj. Oamenii trebuie să ajungă să se cunoască în starea lor naturală, machiajul nu trebuie să devină o parte din tine.

Însă cel mai probabil faci parte din categoria celor care au investit şi foarte mult în machiaj aşa că, de ce ai da banii pe ceva ce restul lumi nu o să vadă?

2. Visezi să fii machiată de un profesionist

Dacă nu vrei să fii fotomodel sau să sjungi să cânţi pe cele mai mari scene ale lumii, însă te gândeşti la cât de fericită te-ar face o şedinţă alături de un make-up artist profesionist, este posibil să acorzi machiajului mai multă importanță decât ai crede.

Pentru cei mai mulţi, un make-up artist reprezintă o necesitate pentru ocazii speciale precum nunţile sau petrecerile importante, însă pentru cei dependenţi, vizitele la saloanele de frumusețe pentru o ședință de machiaj vor deveni o constantă săptămânală, fără a fi nevoie de o ocazie specială.

3. Te îndrepţi mereu către secţiunea de machiaj

shutterstock_432400105

 

Deşi majoritatea femeilor se îndreaptă întâi către haine sau pantofi, există şi o categorie separată care aleg întotdeauna secţiunea de machiaj în detrimentul celorlalte. Indiferent că vei alege să şi cumperi ceva sau nu, îţi place să te uiţi pur şi simplu la produsele noi şi frumoase şi să le testezi pe fiecare în parte.

4. Între cumpărăturile pentru casă şi machiaj, ai alege mereu a două variantă

Deşi produsele alimentare îţi hrănesc corpul, machiajul îţi hrăneşte sufletul. Te vei simţi mereu mai satisfăcută uitându-te la o măsuţă de toaletă frumos aranjată şi plină de produse cosmetice decât la un frigider plin de legume.

5. Ai mai multe rujuri, palete de farduri şi nuanţe de ojă decât prieteni

shutterstock_346122032

 

Fiecare om are în jur de 4-5 prieteni. O femeie normală deţine cam acelaşi număr de nunaţe de ruj. În momentul în care în fiecare dimineaţă ai de ales dintre 20 de nuanţe de ruj, trebuie să îţi dai seama că acorzi machiajului puţin cam prea multă importanță.

6. Urmăreşti mai multe pagini de frumuseţe pe internet decât oameni

În cazul în care faci acest lucru, înseamnă că machiajul a acaparat într-un fel sau altul toate zonele principale ale vieţii tale. Desigur că toate sfaturile de frumuseţe sunt impotante însă, la un moment dat se termină şi ele. Dacă ajungi să vezi şi să asculţi deseori acleeasi informaţii, înseamnă că machiajul a devenit pentru tine mai mult decât o pasiune.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus