Connect with us

10 LUCRURI care îți fac casa să pară AGLOMERATĂ

LIFESTYLE

10 LUCRURI care îți fac casa să pară AGLOMERATĂ

10 LUCRURI care îți fac casa să pară AGLOMERATĂ

Te-ai întrebat vreodată de ce casa ta pare dezordonată deși abia ai terminat de făcut ordine? Sigur vei găsi motivul în acest articol!

Toţi am avut un moment în care, după ce am peterecut o zi întreagă făcând curat în casă, ne-am simţit ca şi când am fi în continuare înconjuraţi de dezordine. Motivul ar putea fi aşezarea greşită a câtorva lucruri, aşezare pe care, dacă am schimba-o, am observa o foarte mare diferenţă! Dacă vrei să vezi care sunt obiectele ce par să îţi aglomereze casa şi să îi dea un aspect dezordonat, citeşte articolul următor!

1. Magneţii pentru frigider

630655-650-1458200696-1

Indiferent cât de utili sau simpatici pot fi magneţii pentru frigider, acestea îţi vor face bucătăria să arate dezordonată şi neîngrijită. Dacă eşti pasionată de magneţi, îţi poţi cumpăra o tablă magnetică specială pe care să îţi etalezi colecţia de magneţi.

2. Prosoapele de baie multicolore

631155-650-1458200696-6

Definiţia unei băi minimaliste şi organizate nu cuprinde prosoape cu pisici sau roboţei, acest gen de prosoape vor da un aspect neîngrijit şi aglomerat băii tale. Optează pentru un set de prosoape simple, într-o culoare uni, de preferat neutră.

3. Lucrurile depozitate pe masa de călcat

631355-650-1458200696-4

Cu toţii ne-am întors cândva acasă după o zi obositoare de lucru şi ne-am aruncat pe masa de călcat geanta şi hainele. Masa de călcat în sine face ca o camera să pară aglomerată şi neorganizată, aşa că a-ţi arunca lucrurile pe aceasta nu va face decât să înrăutăţească lucrurile. Pentru a scăpa complet de această problemă, cumpără o masă de călcat care se pliază pe perete sau transformă un dulap vechi şi lung într-o astfel de piesă.

4. Echipamentele sportive

630755-650-1458200696-7

Cu toții îi admirăm pe cei care reuşesc să facă exerciţii fizice în fiecare zi şi care acordă importanță sportului, însă un set de gantere împrăştiate prin cameră şi o bicicletă medicinală în mijlocul holului vor arăta inestetic. Ar fi ideal să dedici un colţ al casei tale acestor lucruri, astfel încât să poţi depozita toate aceste instrumente într-un singur loc.

5. Suvenirurile şi decoraţiunile mici

631405-650-1458200696-2

Întotdeauna este greu să găseşti un loc potrivit pentru micile obiecte pe care le primeşti şi care de obicei nu au nicio legătură cu mobila şi restul pieselor din casa ta. Aşa că, de foarte multe ori vei ajunge să le aşezi pe etajere sau rafturi, însă ele vor părea mereu să stea la locul nepotrivit. Aceste obiecte sunt în general nefolositoare, aşa că le poţi depozita în cutii speciale sau într-un dulap dedicat acestora, evită să îţi aglomerezi în acest fel rafturile.

6. Ingredientele de bucătărie

631205-650-1458200696-9

Probabil nu te-ai gândit la acest lucru şi eşti genul de persoană comodă care aruncă toate plicurile cu arome şi condimente pe bufet, însă borcanele şi cutiile pentru bucătărie pot fi o alternativă foarte bună pentru a depozita acest gen de ingrediente. Pe lângă aspectul extrem de util al acestora, întrucât nu va mai fi nevoie să răscoleşti printre plicuri pentru a vedea de ce ai nevoie, acestea vor arăta extrem de fumos şi de ordonat pe bufetul tău.

7. Detergentul de spălat vase

631305-650-1458200696-3

O bucătărie luxoasă şi elegantă va fi întotdeauna frumos aranjată, zona chiuvetei nefăcând o excepţie în acest domeniu. Sticlele sau cutiile cu detergenţi de vase vor arăta inestetic, aşa că îţi recomandăm să îţi achiziționezi un recipient sau un suport special pentru aceste substanțe. Ele vor arăta mult mai bine decât sticlele clasice şi îţi vor face bucătăria să pară mult mai bine organizată.

8. Jucăriile copiilor

631455-650-1458200696-10

Probabil orice părinte ştie că este foarte greu să te mândreşti cu casa ta ordonată şi curată atunci când lucrurile micuţilor tăi sunt înşirate peste tot. Ai putea însă să îi păcăleşti pe copii achiziţionând nişte suporturi interesante pentru jucării, făcându-i astfel să vadă în strânsul jucăriilor o activitate interactivă. La finalul zilei, casa ta va fi curată, iar tu vei fi mândră de copiii tăi.

9. Pantofii dezordonaţi

631255-650-1458200696-5

Pantofii sunt unele dintre piesele care se dezordonează cel mai uşor şi care par mereu să se mişte de la locul lor. Nu mai este neovie să spunem că pantofii aliniaţi pe podea nu vor arăta niciodată frumos, indiferent de cât de bine i-ai organiza tu. Ar fi ideal să achiziţionezi un suport de lemn pentru pantofi astfel încât să îi poţi păstra la vedere, dar într-un mod organizat. Dacă ai vrea ca aceştia să nu se vadă deloc, poţi opta pentru un suport complet închis.

10. Lenjeria de pat

630705-650-1458200696-8

Indiferent că dormitorul tău este unul extrem de minimalist sau bogat în accesorii şi obiecte de decor, lenjeria de pat ar trebui să fie una cât mai simplă şi mai elegantă. Aceasta va da un aspect ordonat camerei şi îţi va face patul să arate mai mare decât este. Pe lângă acest lucru, dacă simţi în continuare că ai nevoie de mai multe decoraţiuni, poţi achiziţiona perne multicolore pe care să le expui pe pat.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus