Connect with us

7 LUCRURI pe care femeile le fac și BĂRBAȚII nu le SUPORTĂ

LIFESTYLE

7 LUCRURI pe care femeile le fac și BĂRBAȚII nu le SUPORTĂ

7 LUCRURI pe care femeile le fac și BĂRBAȚII nu le SUPORTĂ

Credeai că bărbaților le plac toate lucrurile pe care noi fetele le facem? Iată care sunt lucrurile pe care majoritatea nu le suportă!

Așa cum nouă nu ne plac șosetele aruncate pe lângă pat, echipamentele sportive împrăștiate prin casă și serile infinite de fotbal, la fel există lucruri pe care noi le facem sau care ne plac și pe care bărbații nu le găsesc la fel de agreabile. Dacă ai vrea să știi care sunt acestea, citește următorul articol!

1. Cumpărăturile infinite

Atunci când noi fetele mergem la cumpărături, bărbaţii care ne însoţesc în această călătorie au nevoie de foarte mult curaj. Fiecare bărbat îşi va dori ca prietena lui să nu petreacă mai mult de o oră sau două la cumpărături, însă noi reuşim de foarte multe ori să întrecem acest record.

Sunt foarte puţini bărbaţi care aleg să între în fiecare magazin şi să probeze zeci de piese vestimentare. În general, bărbaţii tind spre a-şi minimiza timpul petrecut la cumpărături, pentru a reuşi ulterior să îl folosească pentru a face alte lucruri.

Cea mai uşoară varianta ar fi să nu îţi iei prietenul cu tine la cumpărături, alege în schimb să fii însoţită de prietenele tale sau să mergi singură. Dacă însă alegeţi să mergeţi împreună, încearcă să faci un compromis şi să încerci să te abţii din a proba toate rochiile pe care le vezi şi a întreba de 20 de ori dacă îţi stă bine.

2. Atunci când îţi ia o veşnicie să te pregăteşti

Bărbaţii noştri vor să se mândrească cu noi, aşa că le va plăcea să îi însoţim în toate locurile în care ei merg. Bineînţeles că orice tip îşi va dori ca prietena lui să arate mereu bine şi să fie aranjată, însă bărbaţii sunt de asemenea şi adepţii utilităţii şi eficienţei, aşa că nu vor fi încântaţi de ideea că trebuie să te aştepte 2 ore să te pregăteşti de fiecare dată când trebuie să plecaţi împreună undeva.

Iubitul tău te place aşa cum eşti, indiferent că eşti sau nu machiată și aranjată. Arată-i că eşti mereu pregătită pentru o ieşire neprogramată. În loc să te gândeşti la faptul că trebuie să te pregăteşti şi că ai nevoie de cel puţin 60 de minute pentru a face acest lucru, încearcă să te îngrijeşti mai mult, asfel încât să arăţi mereu bine. Investeşte timp în rutina ta de îngrijire a pielii şi ai grijă de părul tău şi vei radia întotdeauna, fără a avea nevoie de produse cosmetice.

3. Căutatul unui loc în care să mâncaţi

Bărbaţilor le place să fie ei cei care iau deciziile, însă atunci când îţi adresează o întrebare, vor să îţi audă opinia pentru a putea ţine cont de ea. Dacă te va întreba ce ai vrea să mănânci iar tu vei spune că îţi este indiferent, îl vei induce în eroare. Ştim că probabil nu îţi e foame sau nu îţi este poftă de nimic, însă încearcă să faci un efort şi să te gândeşti la un tip de mâncare pe care tu şi partenerul tău să îl mâncaţi.

În acest fel, veţi economisi timpul pe care l-aţi fi petrecut împreună certându-vă şi încercând să alegeţi un loc în care să mergeţi, bucurându-vă unul de compania celuilalt.

4. Atunci când îi întrebăm la ce se gândesc

Mintea unui om nu este un labirint din care trebuie să căutăm constant ieşirea.

De foarte multe ori, atunci când cineva preferă să stea în linişte şi să se uite în gol sau nu simte să vorbească, este fie pentru că este obosit, fie pentru că probabil chiar nu are nimic serios în gând.

Femeile au tendinţa să complice lucrurile şi să transforme fiecare gest într-o enigmă sau o metaforă. Dacă bărbatul de lângă tine va vrea să îţi spună care sunt lucrurile la care se gândeşte, atunci o va face, nu este nevoie să încerci să scoţi cu cleştele informaţiile de la el.

Pe lângă acest lucru, mintea unui om trebuie să rămână cel mai intim loc din viaţa acestuia, aşa că, dacă ţii la partenerul tău, ar trebui să respecţi acest lucru şi să îi acorzi dreptul său la intimitate.

5. Bârfele

Deşi ne-am putea gândi că bărbaţii sunt foarte asemănători cu femeile şi că petrec la fel de mult timp vorbind despre ce pantofi şi-a cumpărat colegul de clasă sau despre cum ei sunt mai buni decât ceilalţi, acest lucru nu este nici pe departe adevărat. Bărbaţii sunt extrem de oneşti şi de eficienţi, aşa că nu vor irosi niciodată momente pe care ar putea să le petreacă împreună cu prietenii lor râzând sau distrându-se, pentru a îi bârfi pe ceilalţi.

Un bărbat va vrea să găsească în femeia de lângă el calităţile pe care el însuşi le apreciază, aşa că nu îi va plăcea să te audă bârfind, vorbindu-i de rău pe ceilalţi sau judecându-le acţiunile. Încearcă să te limitezi la a avea păreri despre tine şi eventual despre cei foarte apropiaţi ţie, fără a părea că îţi bagi nasul acolo unde nu îţi fierbe oala.

6. Uitatul la telenovele

Bărbaţilor nu le plac dramele, poveştile încurcate şi întorsăturile ciudate din poveştile siropoase de dragoste, aşa că uitatul la telenovele nu va fi printre activităţile lor preferate. Dacă ţii neapărat să vizionaţi ceva împreună, alege unul dintre filmele care ştii că îi plac sau un clasic cu care nu vei da greş. Păstrează telenovelele şi filmele siropoase pentru serile tale cu fetele.

7. Atunci când nu ai încrederea în prietenele lor vechi

Cred că fiecare dintre noi a avut la un moment dat o relaţie cu un bărbat care avea o fată foarte bună prietenă. Gelozia sau lipsa încrederii te pot face să acţionezi impulsiv şi să îţi cerţi prietenul pentru lucruri care nu sunt ieşite din comun. Însă acesta va fi foarte bucuros să vadă că îi acorzi toată încrederea şi că îl laşi să petreacă timp cu oricine ar vrea el. Chiar dacă ai bănuieli că între cei doi ar exista mai mult decât o simplă prietenie, încearcă să îţi păstrezi calmul şi să nu îl laşi să vadă că suspectezi ceva în această direcţie.

Este foarte posibil să te înşeli şi să strici o relaţie promiţătoare din cauza lipsei de încredere sau a unei gelozii nefondate.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus