Connect with us

15 Imagini pe care le ÎNȚELEG doar femeile

LIFESTYLE

15 Imagini pe care le ÎNȚELEG doar femeile

15 Imagini pe care le ÎNȚELEG doar femeile

Tu credeai că este ușor să fii femeie?

Știm deja cât de greu este să fii femeie și care sunt problemele cu care tu te confrunți zi de zi. Toate am fost cândva într-o anumită situație și am simțit aceleași lucruri pentru că, oricât de diferite ar fi, femeile se aseamană în multe privințe.

Ar fi însă o problemă… bărbații nu trec niciodată prin aceste lucruri așa că nu le înțeleg și au de multe ori tendința să ne pună în situații stânjenitoare. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai dese lucruri care li se întâmplă femeilor despre care bărbații nu au habar sau pe care nu ar putea să le înțeleagă niciodată, aruncă o privire mai jos.

  1. Știm că de multe ori ai nevoie de un elastic de păr și nu-l găsești nicăieri, așa că mai bine porți cu tine mai multe.

 

2. Nimeni nu înțelege ce simțim în interior.

 

3. O întrebare nepotrivită la momentul nepotrivit.

4. Ochelarii de soare arată foarte bine pe ochi. Din păcate, tu nu arăți la fel de bine după ce îi dai jos.

 

5. Asta primești dacă vrei să ai părul lung într-o zi cu vânt.

6. Oare toate rupturile sunt din fabrică sau ai mai lucrat și tu la ele?

7. Reproducerea este aproape perfectă.

8. Puține sunt momentele în care te sperii mai mult decât atunci când îți scapă fardurile.

9. Nu ești singura care rămâne mereu fără balsam…

 

10. Clipește cât poți de tare, însă nu cumva să lăcrimezi!

 

11. Toate am trecut prin acest moment.

12. Acel moment în care mâna ta devine o operă de artă.

13. Nu trebuie să te sperii, este normal să pierzi 200 de fire de păr pe zi.

14. Așa arată un lifting natural.

 

Citește și Dacă FEMEIA de lângă tine are aceste calități, NU o lăsa să plece NICIODATĂ

„Frumusețea unei femei nu stă în trăsăturile chipului său, adevărata sa frumusețe vine din suflet. E vorba de dragostea pe care o împărtășește cu ceilalți, pasiunea de care dă dovadă. O femeie devine din ce în ce mai frumoasă pe măsură ce trec anii.” Audrey Hepburn

A te întâlni cu cât mai multe femei te poate face să crezi că femeile de calitate sunt puține și rare – acest lucru este valabil și pentru bărbați.

Iată câteva dintre trăsăturile femeilor de calitate:

1. Au grijă de ele

O femeie care are grijă de ea atrage imediat atenția și primește respectul pe care îl merită. Este responsabilă și nu caută să dea vina pe toată lumea pentru orice. Este de nădejde, muncitoare și încrezătoare.

2. Se simte bine în pielea ei

Femeia puternică știe cât valorează și își susține încrezătoare punctele de vedere. Deși poate fi nesigură uneori (doar e și ea om), poate să se uite în oglindă cu mândrie. Este suficient de inteligentă astfel încât să înțeleagă că numai ce crede ea despre sine contează.

3. Are un simț puternic al independenței

Cu alte cuvinte, nu are nevoie de bărbați – iar acesta e un lucru bun. O femeie independentă nu se bazează pe nimeni pentru nevoile sale personale, nu se îndrăgostește de cineva doar pentru că îi poate oferi ajutor financiar, mental sau fizic. Ea vrea și are nevoie să fie tratată ca un egal.

4. Nu este egoistă

O femeie puternică nu e egoistă. Din contră, ea oferă adesea mult mai mult decât primește și îi pune pe ceilalți pe primul loc. Într-o relație, acest lucru e evident. Își dorește dragoste, sinceritate și respect pentru partener.

5. Nu o interesează drama

Acest lucru reflectă nivelul său de maturitate. Femeia de calitate nu se va deda jocurilor copilărești, nu va exagera și nu va căuta să te facă gelos.

6. Își inspiră partenerii să fie cele mai bune versiuni ale lor

O femeie de calitate știe de ce e în stare partenerul său și îl va încuraja fără să se dea în spectacol. Își dorește ca acesta să-și atingă potențialul maxim fiindcă îl iubește și îl respectă.

7. Tratează conflictele într-un mod echilibrat

Femeile de calitate sunt rafinate, mature și inteligente și înțeleg inevitabilitatea conflictelor ocazionale. Spre deosebire de altele, ea își păstrează logica și încurajează soluțiile amicale.

8. Gândește și are mintea deschisă

Femeilor de calitate nu le e frică să spună ce cred. Ele știu și cum să facă asta. Mai mult decât atât, e tolerantă față de ideile altora și ascultă deschis ce au ceilalți de spus.

9. Este sinceră atunci când vine vorba de intimitate

Vei ști atunci când e pregătită să treacă la pasul următor, pentru că femeia de calitate abordează intimitatea așa cum face și cu alte lucruri – cu chibzuință și maturitate.

10. Face mereu o impresie bună

Femeile de calitate sunt încrezătoare, inteligente, deschise, sincere și loiale – de aceea, ele fac mereu o impresie bună.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus