Connect with us

Mâncare mult prea FRUMOASĂ pentru a fi mâncată

LIFESTYLE

Mâncare mult prea FRUMOASĂ pentru a fi mâncată

Mâncare mult prea FRUMOASĂ pentru a fi mâncată

Te-ai aflat vreodată în fața unei farfurii și ai simțit că arată mult prea frumos pentru a fi mâncată? Ei bine, aceste preparate sunt absolut adorabile!

Imaginaţia şi talentul pot apărea în diferite forme, nu este nevoie ca acestea să fie regăsite în forma clasică şi fiecare dintre noi să cânte, să danseze sau să picteze tablouri.

Atunci când dai dovadă de determinare, perspicacitate şi perseverenţă poţi să creezi opere minunate de artă din lucruri la care nu te-ai fi aşteptat vreodată și îți poți transforma pasiunea sau hobby-ul într-un mod de viață.

Un exemplu de astfel de talent neaşteptat este Samantha Lee, o tânără din Malaezia, mamă a doi copii şi artist culinar. Tânăra şi-a descoperit pasiunea pentru a face opere de artă din produse alimentare în anul 2008 şi, încurajată de prieteni şi persoane apropiate a început să îşi facă munca publică pe internet, prin intermediul Instagram. Acest lucru i-a adus foarte multă notorietate și multe persoane i-au spus că se simt mult mai inspirate în a găti decât erau până atunci.

Samantha spune că ea simte nevoia să facă mâncare care să spună o poveste şi să îţi transmită cât mai multe sentimente, la toate nivelurile posibile. Astfel, în farfuriile sale regăsim animăluţe mici, legume modelate în forma unui castel sau întregi scene din poveşti ilustrate prin intermediul fructelor. Samantha susţine şi că, deşi acest lucru ar părea să îţi consume foarte mult timp, este o modalitate foarte bună de a le trezi interesul copiilor tăi şi de a-i face să mănânce anumite alimente pe care altfel nu le-ar fi consumat.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus