Connect with us

AȘTEPTĂRI vs. REALITATE – Poze de Crăciun cu copii amuzanți

LIFESTYLE

AȘTEPTĂRI vs. REALITATE – Poze de Crăciun cu copii amuzanți

AȘTEPTĂRI vs. REALITATE – Poze de Crăciun cu copii amuzanți

Cu toții știm cât de amuzanți sunt copiii dar chiar credeați că vor fi și cuminți atunci când li se fac poze?

Copiii sunt fiinţe minunate care au abilitatea de a ne face să zâmbim în absolut orice moment.

Nimic nu se compară cu dragostea părinţilor pentru copilul lor, aşa că dorința de a începe să îl includă pe acesta în toate activităţile lor devine una normală. Având în vedere dezvoltarea reclamelor care folosesc copii, inspiraţia este prezentă la tot pasul, aşa că nu ai nevoie decât de un aparat foto, un bebeluş şi… puţină creativitate.

Însă, aşa cum probabil fiecare dintre noi a avut ocazia să vadă, copiii sunt extrem de imprevizibili, aşa că a avea pretenţia ca aceştia să rămână exact în poziţia în care tu i-ai aşezat, înseamnă să îţi doreşti ceva practic imposibil. Nu toţi copiii sunt făcuţi pentru reclame şi nici toţi părinţii nu ştiu cum să aranjeze un decor astfel încât copilul lor să se simtă îndeajuns de relaxat în el aşa că este normal să întâlnim şi poze de Crăciun în care lucrurile nu au ieşit chiar aşa cum ar fi trebuit.

1. Ce cadou ar putea fi mai frumos decât un bebeluș? Păcat că acesta nu pare să fie prea vesel…

2. Probabil că oamenii de zăpadă nu sunt foarte înfricoșători, însă asta nu înseamnă că micuțul tău nu se va speria.

3. Probabil te gândeai că nu se poate întâmpla nimic rău atunci când iți așezi copilul între globuri, însă este posibil ca acesta să considere locșorul extrem de confortabil.

4. Dacă este un lucru pe care îl știm sigur despre copii, acesta este că ei pot adormi în orice loc, nu neapărat și într-o poziție frumoasă.

5. În ce ai putea să îți deghizezi mai bine copilul decât în Moș Crăciun? Ai grijă însă, nimic nu îți garantează că acesta va adopta și atitudinea potrivită unei persoane care le aduce cadouri celorlalți.

6. Nimic nu se compară cu pozele de familie de sub brad în care întotdeauna unul dintre cei prezenți reușește să se strâmbe și să îi facă pe ceilalți să râdă.

7. Pozele cu gemeni sunt absolut adorabile, în special pentru că în general aceștia au multe lucruri în comun – în cazul acesta, amândoi sunt foarte pasionați de gustul decorațiunilor de Crăciun.

8. Nu întotdeauna o căciulă de Moș Crăciun îți garantează și buna dispoziție.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus