Connect with us

Ce ZODIE trebuie să EVIȚI întotdeauna

HOROSCOP

Ce ZODIE trebuie să EVIȚI întotdeauna

Uite de cine trebuie să stai mereu departe în funție de zodia ta!

Probabil fiecare dintre noi și-a citit la un moment dat horoscopul și a încercat să vadă cu ce zodie se potrivește, însă puțini sunt cei care învață să își dea seama cu cine nu se potrivesc. Dacă vrei să vezi care sunt persoanele de care ar trebui să stai departe, citește acest articol.

# 1 Berbec (21 martie – 19 aprilie )

EVITAŢI ZODIA PEŞTI.

Un berbec nu ar trebui să interacţioneze niciodată cu un peste, întrucât peştii sunt extrem de sensibili şi emoţionali, astfel că atitudinea lor o să intre în contradicţie cu cea a berbecului. Berbecii sunt mecanici şi robotizaţi, nu vor putea fi înţeleşi de peşti, mai ales că, în relaţii, aceştia vor avea cerinţe extrem de multe, pe care cel mai probabil berbecii nu le vor putea îndeplini.

# 2 Taur (20 aprilie – 21 mai )

EVITAŢI ZODIA GEMENI.

Taurul este o persoană extrem de sigură pe ea şi de calculată. Acesta caută stabilitate, ordine şi consecvență, lucruri pe care gemenii nu le pot oferi, întrucât aceştia au stări extrem de fluctuante. Relaţiile între gemeni şi tauri vor fi guvernate de constanta schimbare de stare a gemenilor şi supărarea taurului care apare ca urmare a acestei bipolarităţi.

# 3 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

EVITAŢI ZODIA FECIOARĂ

Asemenea taurului, fecioara tânjeşte după organizare şi linişte, lucruri pe care gemenii nu pot să le ofere. Aceste diferenţe pot duce la constante nemulţumiri şi reproşuri între cei doi. Este foarte greu să ai o relaţie împlinită şi echilibrată cu o persoană care să nu fie la fel de aventuroasă şi de activă.

# 4 Rac (22 Iunie – luna iulie 22)

EVITAŢI ZODIA CAPRICORN.

Racii sunt persoane extrem de emoționale și empatice. Ar trebui să eviți capricornul, întrucât acesta este dur și nu se va descurca bine atunci când vine vorba despre producerea unor emoții. Aceștia își vor pune multe bariere emoționale și nu își vor da frâu liber emoțiilor și sentimentelor, lucruri care îl vor supăra constant pe rac.

# 5 Leu (23 iulie – 22 august)

EVITAŢI ZODIA BALANŢĂ

Leii sunt cunoscuţi ca fiind persoane foarte puternice, imprevizibile şi răsfăţate. Ei au mereu nevoie de oameni care să le hrănească orgoliul şi să le facă toate poftele, însă acest lucru este în contradicţie cu firea balanţelor. Balanţele îşi doresc să aibă în jurul lor persoane care să nu facă excese şi care să aprecieze liniştea, lucruri pe care leii nu le fac.

# 6 Fecioara (23 august – 22 septembrie)

EVITAŢI ZODIA SĂGETĂTOR.

Fecioarele sunt persoane liniştite, care îşi doresc stabilitate, vor să îşi întemeieze o familie şi să reuşească să îşi planifice mereu activităţile. Acestea sunt motivele pentru care nu vor putea fi fericite alături de săgetători. Aceştia sunt mult prea expansivi şi impulsivi pentru a le putea întruni aşteptările.

# 7 Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

EVITAŢI ZODIA RAC.

Racilor le place să îşi trăiască viaţa la extreme, în timp ce balanţele vor să facă toate lucrurile cu moderaţie. O doză medie de pericol este una bine venită, însă racii este posibil să fie dependenţi de adrenalină şi să te împingă mult prea tare în afara zonei tale de confort.
# 8 Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

EVITAŢI ZODIA LEU.

Leii şi scorpionii împărtăşesc foarte multe similitudini, iar aceste lucruri îi fac să nu reziste prea mult unul cu celălalt. Ambele zodii sunt extrem de încrezătoare şi de expansive, aşa că niciunul dintre voi nu va vrea să facă compromisuri, aşa că orice relaţie va ajunge să se finalizeze cu certuri.

# 9 Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

EVITAŢI ZODIA TAUR.

Săgetătorii sunt o zodie mult prea rebelă şi mai libertină pentru a putea fi ţinuţi în frâu de un taur, mai ales având în vedere că aceştia trebuie să se descurce singuri cu propria lor impulsivitate. Stilurile de viață ale celor două zodii sunt diametral opuse, iar acest lucru îi va face să se afle într-o constantă contradicţie.

# 10 Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

EVITAŢI ZODIA BERBEC

Ambele zodii merg pe impulsivitate şi pe autoritate, aşa că niciunul dintre cei doi nu va fi deschis la compromisuri. Încăpăţânarea va face ca majoritatea conversaţiilor să se transforme în certuri, iar perioadele de supărare vor fi extrem de lungi şi de greu de depăşit, întrucât niciunul dintre voi nu este dispus să îşi ceară iertare.

# 11 Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

EVITAŢI ZODIA SCORPION.

Scorpionii sunt o zodie care nu iartă şi nu uită. Iar vărsătorii sunt persoane care sunt extrem de rebele şi de libertine, însă un scorpion adevărat nu va accepta acest gen de atitudine şi va sancţiona orice nerespectare a regulilor.

# 12 Peşti (19 februarie – 20 martie)

EVITAŢI ZODIA VĂRSĂTOR

Atât vărsătorii cât şi peştii sunt zodii extrem de emoţionale, aşa că în relaţie nu va exista niciun fel de de echilibru din punct de vedere obiectiv. Fiecare dintre voi are nevoie de un partener care să le dea stabilitate, pentru că nu puteţi găsi acest lucru unul în celălalt.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus