Connect with us

10 lucruri amuzante pe care BĂRBAȚII și FEMEILE le fac DIFERIT

LIFESTYLE

10 lucruri amuzante pe care BĂRBAȚII și FEMEILE le fac DIFERIT

10 lucruri amuzante pe care BĂRBAȚII și FEMEILE le fac DIFERIT

Vrei să te distrezi? Testează aceste diferențe cu un bărbat și o femeie și te vei bucura de rezultat.

 

Machiajul, rochiile, pantofii cu toc și cinele romantice sunt de cele mai multe ori lucrurile care ne duc cu gândul la tipologia feminină, la fel cum berea, fotbalul și mașinile ne fac să ne imaginam tipologia bărbatului.

Deși femeile și bărbații sunt fundamental diferiți unii de ceilalți, aceste diferențe ajung să fie extrem de amuzante. Nu există niciun lucru pe care femeile și bărbații să nu îl facă în paralel complet diferit și care să nu ne stârnească râsul! Aceste ilustrații arată care sunt unele dintre cele mai interesante și amuzante diferențe dintre femei și bărbați și cu siguranță vei fi și tu de acord cu ele!

Dacă vrei să te distrezi pe parcursul acestei zile, încearcă să testezi aceste diferențe și vei vedea cum aleg bărbații și femeile să facă lucrurile.

1. Se dezbracă diferit

În majoritatea cazurilor, bărbaţii îşi vor duce mâinile spre spate şi îşi vor trage tricoul pe deasupra capului, pe când femeile îşi vor încrucişa braţele și vor ridica tricourile începând cu marginea de jos. Pe lângă acest lucru, dacă bărbaţii îşi dau jos tricourile, hanoracele şi puloverele în acelaşi fel, femeile îşi vor adapta întotdeauna modul în care se dezbracă la hainele pe care le poartă.

2. Stau jos în mod diferit

Femeile au tendinţa să stea picior peste picior sau cu picioarele încrucişate unul în spatele celuilalt, pe când bărbaţii au tendinţa de a ocupa cât mai mult spaţiu, despărţindu-şi genunchii. Acest lucru se datorează în mare măsură pieselor vestimentare pe care bărbaţii şi femeile le poartă, astfel încât este necesar să adopţi o poziţie feminină şi controlată atunci când eşti îmbrăcată în fustă, pe când te vei putea relaxa în voie atunci când eşti îmbrăcat în jeanşi sau costum.

3. Îşi amintesc informaţiile în mod diferit

Memoria unei femei este asemenea unei biblioteci gigant, în care fiecare infromatie este stocată la locul potrivit, astfel încât femeilor le este uşor să îşi amintească detalii. Pe de altă parte, bărbaţii nu ţin minte decât informaţiile generale, aşa că este foarte posibil ca, dacă vrei să îi faci să îşi aducă aminte un moment, să le vorbeşti despre celelalte lucruri marcante care s-au întâmplat în acea perioadă.

4. Îşi arată mâinile în mod diferit

Dacă vei cere unei femei şi unui bărbat să îşi arate mâinile, cel mai probabil bărbaţii îşi vor arăta palmele, pe când femeile vor prefera să ţină palmele îndreptate în jos.

 

5. Cască în mod diferit

Aparent, în general, când bărbaţii cască, îşi vor acoperi gura cu pumnul, pe când femeile vor folosi palma, acest gest fiind mai feminin şi mai delicat.

6. Văd în mod diferit

Bărbaţii văd foarte bine drept în faţă şi pe distanţe foarte lungi. Această trăsătură li s-a dezvoltat pe parcursul timpului cel mai probabil datorită activităţilor de vânătoare. Astfel, vănătorul are nevoie să vadă foarte bine în faţă pentru a-şi putea urmări prada. Pe de altă parte, femeile au o vedere periferică mult mai bine dezvoltată, astfel că, spre deosebire de bărbaţi, vor şti constant care sunt lucrurile care se află în jurul lor.

7. Aud lucrurile în mod diferit

Femeile au un simț al auzului mult mai dezvoltat decât al unui bărbat, ele pot auzi sunete de înaltă frecvenţă pe care bărbaţii le-ar lăsa neobservate. Astfel, sunetele precum plânsul pisicilor sau al copiilor vor fi captate mult mai uşor de urechea de femeie decât de cea a bărbatului.

8. Aruncă o minge în mod diferit

Cel mai probabil, bărbaţii vor arunca o minge de deasupra capului, pe când femeile o vor arunca din faţă, de jos în sus.

 

9. Fac diferenţa între dreapta şi stânga în mod diferit

Bărbaţii vor răspunde mult mai repede atunci când sunt întrebaţi care este mâna lor stângă sau dreaptă, pe când femeile vor avea nevoie de câteva secunde să se întrebe care este mâna cu care scriu sau cea pe care poartă inelul.

 

10. Îşi leagă halatele de baie diferit

Chiar şi atunci când sunt îmbrăcate în halate de baie, femeile vor simţi nevoia să îşi pună în valoare silueta, astfel că îşi vor lega halatul în jurul taliei, pe când bărbaţii îl vor lega în jurul șoldurilor, fără să le pese dacă acesta este strâns sau se poate desface.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus