Connect with us

8 TRENDURI vestimentare GENIALE pentru anul 2017

Uncategorized

8 TRENDURI vestimentare GENIALE pentru anul 2017

8 TRENDURI vestimentare GENIALE pentru anul 2017

Vrei să vezi care sunt cele mai interesante tendințe pentru anotimpurile calde ale anului 2017? Aici vei afla care sunt cele mai cool lucruri care se poartă!

Chiar dacă trendurile se schimbă de la un sezon la altul, acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să te joci şi să experimentezi cu cele mai interesante şi mai creative tendinţe ale acestei veri. Iată care sunt principalele curente din modă ale urmatorei perioade pe care suntem siguri că vei vrea să le integrezi în ţinutele tale.

1. Tonurile metalizate

Culorile metalizate au fost extrem de la modă în ultima perioadă, indiferent că vorbim despre accesorii sau despre obiecte de îmbrăcăminte. Nu trebuie să optezi doar pentru argintiu şi auriu, ai libertatea de a alege absolut orice culoare în varianta metalizată. Este important ca atunci când alegi o piesă vestimentară metalizată, să încerci să păstrezi accesorizarea la un nivel minimal iar dacă vrei să te concentrezi pe folosirea accesoriilor în nuanţe metalice, să folosești piese simple pentru a alcătui ţinuta de bază.

2. Galbenul

Dacă în anii trecuţi toată lumea s-a concentrat pe pasteluri sau culori neon, anul acesta este rândul galbenului să ajungă în prim plan. Indiferent că îţi achiziţionezi piese vestimentare în tonuri de galben precum fuste, rochii sau cămăşi vaporoase sau că optezi pentru accesorii statement precum poşete, încălţăminte sau brăţări, nu te feri să adaugi câteva nuanţe de galben în ţinutele tale de anul acesta.

3. Imprimeurile florale

Imprimeurile florale unt extrem de flatante, acestea inspiră bună dispoziţie şi dau un aer romantic oricăriei ţinute, indiferent că optezi pentru rochii vaporoase sau topuri legere. Dacă alegi să porţi astfel de imprimeuri, le poţi asorta fie cu un alt imprimeu asemănător, fie cu piese în tonuri neutre şi cu model simplist, ppentru a nu da ţinutei tale un aspect foarte încărcat.

4. Decolteul adânc

Maletele şi bluzele cu guler înalt au fost unele dintre cele mai mediatizate piese ale sezoanelor trecute însă anul acesta nu ar trebui să te temi să arăţi puţin mai multă piele. Poţi alege rochii sau topuri decoltate, indiferent că optezi pentru un decolteu pe faţă sau pe spate. Alege să asortezi acest tip de piesă cu ceva puţin mai conservator, pentru a evita aspectul vugar al ţinutei tale.

5. Piesele care îţi pun în valoare picioarele

Crăpăturile lungi ale fustelor şi rochiilor au revenit în atenţia fashionistelor. Acestea dau impresia de picioare mai lungi şi te fac să arăţi sexy şi atrăgătoare fără să pară că depui prea mult efort. Acest gen de rochii sau fuste pot fi purtate atât cu pantofi cu toc, pentru combinaţii de seară, fie adaptate pentru ţinutele de zi, cu încălțăminte joasă şi lejeră.

6. Piesele asimetrice

Asimetria este unul dintre cele mai folosite trucuri ale creatorilor de modă pentru a da un aer fresh şi cool pieselor lor vestimentare. Acest trend poate fi unul destul de îndrăzneţ aşa că, dacă îţi este teamă să experimentezi lucruri noi, poţi începe prin a purta o bluză cu un guler asimetric sau mâneci de diferite lungimi. Fustele, rochiile sau pantalonii asimetrici pot fi de asemenea piese extrem de interesante.

7. Volanele şi faldurile

Volanele şi faldurile materialelor au fost întotdeauna asociate cu piesele vestimentare extrem de diafane şi de feminine. Anul acesta însă, te poţi bucura de varietatea de astfel de piese şi le poţi folosi în numeroase combinaţii surprinzătoare, precum asociate cu piese din piele sau numeroase accesorii metalice.

8. Ștrasurile şi paietele

Dacă în anii trecuți minimalismul a fost la putere, în acest an ai libertate totală să te joci cu piesele împodobite și accesorizate. Acestea îţi pot da un aer extrem de elegant şi de sofisticat. Dacă alegi să porţi un top sau o pereche de pantaloni din paiete, optează pentru o piese complementară mai simplă, astfel încât ţinuta ta să nu pară dezorganizată şi atenţia privitorului să fie orientată într-o singură direcţie.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus