Connect with us

10 TRUCURI pentru a rezolva orice URGENȚĂ vestimentară

LIFESTYLE

10 TRUCURI pentru a rezolva orice URGENȚĂ vestimentară

10 TRUCURI pentru a rezolva orice URGENȚĂ vestimentară

Cu siguranță și tu te=ai confruntat cel puțin o dată cu una dintre aceste probleme! Află de aici cum poți să le rezolvi!

10 sfaturi şi trucuri pentru a gestiona orice modă de urgenţă.

Fiecare dintre noi a ajuns la un moment dat să se confrunte cu o urgenţă stilistică într-un moment nepotrivit, fie că a fost vorba despre ruperea unui fermoar sau pătarea unei piese de îmbrăcăminte. Având în vedere faptul că acest gen de urgenţe se pot întâmpla absolut oricând, ar fi cazul să învăţăm care sunt câteva dintre cele mai utile soluţii pe care le poţi aplica în aceste momente.

# 1. Cum îţi repari colierele preferate

În cazul în care unul dintre colierele tale preferate s-a stricat şi îţi doreşti forţe mult să îl porţi însă nu ai timp să ajungi până la o mercerie să cumperi piesele de care ai nevoie, poţi improviza o încuietoare într-o agrafă de hârtie sau un ac de siguranţă.
# 2. Asigură-te că nu ţi se desface fermoarul

Dacă ai probleme cu fermoarele care se desfac întotdeauna în cele mai nepotrivite momente, leagă un elastic de păr de fermoar şi apoi învârte-l în jurul nasturelui pantalonilor.
# 3. Scapă de cutele nedorite de pe haine

Acest truc va functiona pentru piesele de îmbrăcăminte care nu sunt extrem de şifonate. Udă-ţi palma cu puţină apă şi trece-o peste cute, apoi usucă zona cu uscătorul tău de păr şi vei observa cum materialul se netezeşte.

# 4. Foloseşte guma de mestecat pentru a-ţi fixa tocul pantofilor

Bineînţeles că fiecare dintre noi ştie că singura soluţie reală pentru a repara un toc rupt este lipiciul, însă atunci când eşti în oraş şi te confrunţi cu o astfel de problemă, ai putea folosi o gumă de mestecat pentru a reuşi să ajungi cu pantofii până acasă.

# 5. Ai grijă de pielea întoarsă

Pielea întoarsă este un material extrem de în trend, care arată bine pe absolut orice fel de piesă de îmbrăcăminte sau încălţăminte, aşa că este important să înveţi să ai grijă de ea. În cazul în care te confrunţi cu murdărie sau praf pe obiectele tale din piele întoarsă, poţi încerca să scapi de acestea folosind o pilă fină de unghii.

# 6. Păstrează un fular sau o eşarfă în apropiere

Este inevitabil să nu ajungi să te pătezi din când în când şi este foarte posibil ca aceste pete să nu poată fi spălate sau curăţate pe moment. În acest sens, ar fi ideal să păstrezi mereu în geantă sau la birou o eşarfă sau un fular pe care să o poţi folosi pentru a ascunde acest gen de pete.
# 7. Foloseşte fixativul pentru a scăpa de problema electrizării

Dacă vei aplica puţin fixativ pe interiorul fustelor sua rochiilor care obişnuiesc să se electrizeze, vei observa că vei îndepărta efectul static şi că acestea se vor aşeza mult mai bine pe corpul tău.
# 8. Deblochează un fermoar cu o lumânare sau cu un săpun

Fermoarele se pot bloca extrem de uşor. Dacă vrei să le deblochezi fără prea mult efort, freacă o bucăţică de săpun sau o lumânare de dinţîi fermoarului şi apoi vei vedea că acesta se deplasează mult mai uşor.
# 9. Ascunde bretelele sutienului cu o agrafă de hârtie

Bretelele sutienului se pot vedea extrem de enervant atunci când porţi bluze cu spatele gol sau cu barete. Dacă vrei să scapi de efectul vizual inestetic, prinde bretelele între ele cu o agrafă de hârtie.

# 10. Scapă de petele de grăsime cu pudră de talc

Dacă nu ai produse profesionale speciale pentru eliminarea petelor de grăsime, aplică puţină pudră de talc pe zona cu probleme şi aşteaptă 30 de minute ca aceasta să absoarbă grăsimea. Apoi spală haina în maşina de spălat în condiţii normale.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus