Connect with us

6 lucruri pe care BĂRBAȚII le URĂSC la femei! Sigur și tu îl făceai pe al 5-lea!!!

LIFESTYLE

6 lucruri pe care BĂRBAȚII le URĂSC la femei! Sigur și tu îl făceai pe al 5-lea!!!

6 lucruri pe care BĂRBAȚII le URĂSC la femei! Sigur și tu îl făceai pe al 5-lea!!!

Nimeni nu este perfect și este normal ca fiecare dintre noi să aibă anumite defecte, însă există anumite lucruri pe care le fac femeile care îi enervează pe bărbați la culme!

Niciun om nu se naşte perfect, aşa că este normal ca toţi să avem anumite defecte. Cu toate acestea, deşi ne-am putea gândi că acestea sunt complet particulare şi unice şi diferă de la persoană la persoană, există anumite lucruri care par a fi comune. Astfel, majoritartea bărbaţilor tind să fie extrem de pasionaţi de fotbal, pe când femeile ţin să petreacă mai mult timp în faţa oglinzii. Bineînţeles că există şi anumite lucruri negative care se regăsesc în comportamentul mai multor persoane. Astăzi ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le fac femeile şi pe care bărbaţii le găsesc extrem de enervante.

1. Ataşamentul exagerat

Dacă eşti prea lipicioasă şi petreci mult prea mult timp agăţată de gâtul partenerului tău, nu vei face decât să îi diminuezi dorinţa partenerului de a petrece timp cu tine. Nimeni nu spune că nu ar trebui să vă îmbrăţişaţi şi sărutaţi, însă nu ar trebui să exagerezi cu aceste lucruri mai ales când nu ştii clar că partenerului tău îi plac. Încearcă să nu îl sufoci constant cu afecţiune şi atenţie şi te vei asigura că, atunci când le va primi, el va fi foarte recunoscător pentru ele.

2. Vorbitul despre foşti iubiţi

Niciun bărbat nu se va supăra atunci când îl vei aduce pe fostul tău prieten în discuţie prima oară, însă atunci când acest lucru începe să se întâmple în mod regulat, aveţi o problemă. Prietenul tău este posibil să se simtă comparat sau judecat sau va avea impresia că îţi aduci fostul în discuţie pentru a-l face să se simtă gelos. Ţine minte, nu ar trebui să exagerezi cu acest lucru!

3. Încercările de a-l minţi

Chiar dacă ar putea părea că bărbaţii sunt extrem de naivi, nu ar trebui niciodată să le subestimezi capacitatea de a-şi da seama de momentele în care îi minţi. Cu atât mai mult, în momentul în care te-a prins cu o minciună, cel mai bine va fi să recunoşti absolut totul pe loc, nu să încerci să acoperi din nou lucrurile cu altă minciună. În aceste momente, iubitul tău se va simţi trădat şi dezamăgit.

4. Încercarea ta de a-l controla

Bărbaţii apreciază foarte mult libertatea şi încrederea atunci când aceasta vine din partea partenerei lor. Astfel, niciun bărbat nu va fi fericit atunci când prietena lui va încerca să îl facă să se oprească din lucrurile care îi fac plăcere sau când va simţi că nu mai are nici libertate sau putere de decizie.

5. Vorbitul constant despre opiniile prietenilor tăi

O relaţie este formată din două persoane, astfel că nu ar trebui să încerci să incluzi mai mulţi oameni în relaţia voastră. Este normal ca prietenii tăi să fie importanţi pentru tine, însă există un motiv pentru care prietenul tău este cu tine, şi nu cu una dintre prietenele tale. Astfel, nu ar trebui să îl bombardezi constant cu opiniile şi cu gândurile acestora, întrucât acest lucru nu va face decât să îl exaspereze.

6. Apariţia rutinei

Aşa cum orice femeie îşi doreşte ca iubitul ei să nu se oprească din a depune eforturi pentru a încerca să o facă fericită, la fel şi bărbaţii se aşteaptă ca partenera lor să încerce să îl surprindă. Asta nu înseamnă că ar trebui să te dai peste cap în fiecare zi pentru el, însă ar trebui să îl laşi să înţeleagă că modul în care el se simte tratat este important pentru tine.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus