Connect with us

8 BĂRBAȚI cu un SIMȚ AL UMORULUI ieșit din comun. La numărul 8 vei râde cu LACRIMI!

LIFESTYLE

8 BĂRBAȚI cu un SIMȚ AL UMORULUI ieșit din comun. La numărul 8 vei râde cu LACRIMI!

8 BĂRBAȚI cu un SIMȚ AL UMORULUI ieșit din comun. La numărul 8 vei râde cu LACRIMI!

Uneori bărbații ne surprind și reușesc să ne bucure prin cele mai simple gesturi! Iată care sunt cele mai GENIALE și amuzante idei ale bărbaților!

Dacă femeile sunt cele care trebuie să se ocupe de casă şi să aibă grijă de familie, bărbaţii sunt cei responsabili cu umorul. Multe persoane susţin că o căsătorie poate reprezenta un blocaj în viaţa de cuplu şi că momentul în care doi oameni devin soţ şi soţie este cel în care distracţia încetează. Acest lucru este însă greşit, sau cel puţin asta ne demonstrează câţiva bărbaţi care dau dovadă de o creativitate ieşită din comun. Astfel, nu putem decât să ne gândim că nu ne-am putea plictisi niciodată alături de un astfel de om şi, cine ştie, poate aceste imagini vă vor inspira să fiţi puţin mai creativi în viaţa voastră de cuplu.

Iată 8 fotografii din care ne putem amuza pe seama creativităţii bărbaţilor:

1. Dacă până acum ne gândeam că femeile sunt cele care nu pot rezista în faţa reducerilor, suntem surprinşi să vedem cu ce s-a întors acest bărbat de la cumpărături. Aparent, soţul a cumpărat toată această îngheţată pe motiv că era la reduceri.

2. Sunt momente în care soţia nu reuşeşte să ajungă acasă îndeajuns de repede pentru a-i pregăti cina soţului. În astfel de momente, el ar trebui să o ajute puţin. Cu toate acestea, când iubita i-a spus iubitului său să pună spaghetele pe aragaz până când ajunge ea acasă, acesta a urmat sfatul mai bine decât ne-am fi aşteptat.

3. Soţia şi-a rugat soțul să monteze o oglindă în baie, însă acesta nu a ţinut cont de diferenţa de înălţime dintre ei doi.

4. Atunci când iubita i-a spus iubitului că nu mai are voie să bea bere, acesta s-a decis să apeleze la creativitate şi să mizeze pe încrederea pe care partenera lui i-o acordă.

5. „Vrei să fii Valentinul meu? În această situaţie, întrebarea este retorică. Nu ai de ales – suntem căsătoriţi.”

6. Atunci când soţul a fost rugat să facă puţină ordine în frigider, acesta nu s-a putut abţine să nu transforme întreaga activitate într-un joc.

7. Soţia i-a spus soţului că şi-ar dori să primească nişte bijuterii cadou de Crăciun. Cel mai probabil nu va fi foarte bucuroasă de acest cadou…

8. Atunci când iubitul s-a plictisit să aştepte ca iubita lui să se pregătească pentru a ieşi în oraş, s-a decis să îşi abandoneze natura umană şi să se comporte ca un căţel.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus