Connect with us

15 imagini MORTALE care arată cum COPIII pot DORMI oriunde

Uncategorized

15 imagini MORTALE care arată cum COPIII pot DORMI oriunde

15 imagini MORTALE care arată cum COPIII pot DORMI oriunde

Copiii sunt fiinţe minunate, care reuşesc să ne înfrumuseţeze vieţile cu fiecare ocazie. Nimic nu este mai frumos şi mai pur decât un copil mic, cu sufletul curat şi cu zâmbetul pe buze. Nu este de mirare că fiecare părinte spune că cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale este aceea în care copiii săi sunt mici.

Oricât de simpatici ar fi, trebuie însă să recunoaştem că toţi copiii pot fi destul de problematici atunci când vine vorba despre a alerga după ei şi a-i supraveghea în mod constant. Probabil cel mai dezvoltat talent al micuţilor este acela de a ne scăpa din mâini şi a începe să dea lucrurile peste cap, aşa că nu ar trebui să fim surprinşi atunci când găsim poze cu ei în tot felul de situaţii amuzante.

 

Cu toate acestea, nu putem să negăm faptul că cei mici sunt absolut adorabili atunci când dorm. Chiar dacă somnul durează puțin sau se termină cu o tură de plâns, nu putem să nu zâmbim atunci când vedem un copil dormin. Imaginați-va cât de amuzante sunt imaginile în care nu doar că vedem micuții dormind, însă aceștia își mai și aleg locuri de somn complet ieșite din comun, în care niciun adult nu s-ar așeza să doarmă.

 

Iată care sunt câteva dintre cele mai amuzante fotografii cu copii mici dormind în cele mai neobișnuite locuri . Indiferent că vorbim despre o toaletă, un raft, un cărucior de cumparaturi sau despre spatele unui câine, acești copii nu încetează să ne surprindă și să ne amuze prin inventivitatea lor și prin aparența somnului atât de odihnitor.

Nu ar fi rău ca și adulții să poată adormi cu atât de multă ușurință, nu-i așa?

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus