Connect with us

Aceste ZODII sunt perfect COMPATIBILE în PAT

HOROSCOP

Aceste ZODII sunt perfect COMPATIBILE în PAT

Aceste ZODII sunt perfect COMPATIBILE în PAT

Află care sunt ZODIILE cu care te potrivești cel mai bine în pat și cu care te înțelegi cel mai bine în momentele intime!

Semnele zodiacale ne pot spune multe lucruri despre trăsăturile noastre de personalitate, dar si despre lucrurile care îi definesc pe cei din jurul nostru. De asemenea, acestea îţi pot oferi indicii referitoare la compatibilitatea dintre tine si o persoana nascuta sub un anumit semn zodiacal. Iata care sunt compatibilitatile ideale la nivel fizic dintre doua persoane, bazat pe zodia fiecaruia dintre ei.

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Deoarece este primul semn al zodiacului, Berbecul deţine multă încredere în sine şi savurează din plin actul cuceririi sexuale. Acesta preferă să fie cel care urmăreşte “prada” şi este în permanentă căutare de satisfacţie imediată, displacandu-i cu desăvârşire jocurile emoţionale. De asemenea, femeile din zodiac Berbec adoră să le fie masat scalpul şi ca partenerul să se joace cu părul lor.

Parteneri ideali: Leu, Balanţă, Gemeni, Scorpion

TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)

Nativii Taur sunt fiinţe extreme de senzuale, preludiul fiind o etapă extrem de importantă pentru ei. Atingerile, mirosurile sau sunetele sunt esenţiale pentru ca Taurii să se bucure din plin de experienţa dintre aşternuturi. Detestă să îşi piardă timpul cu experienţe din care nu învaţă nimic nou şi în cele mai multe cazuri nu sunt în căutare de noi partide de amor, ci așteaptă ca ocazia să se ivească.

Parteneri ideali: Scorpion, Fecioara, Rac, Capricorn

GEMENI (21 MAI – 21 IUNIE)

Persoanele născute în zodia Gemeni tind să se simtă extrem de confortabil în raport cu propria sexualitate şi nu sunt intimidate de ideea de a încerca lucruri noi sau ciudate. Acestora le face mare plăcere să experimenteze și să se distreze cu partenerul lor.

Parteneri ideali: Berbec, Gemeni, Săgetător, Vărsător

RAC (22 IUNIE – 22 IULIE)

Atitudinea Racilor față de interacțiunile intime este una plină de creativitate şi senzualitate, însă racii trebuie să fie cuceriți înainte de a se implica într-o astfel de interacțiune. Aceștia au o intuiţie foarte bine dezvoltată şi simt nevoile partenerului. Astfel, ei se definesc prin pasiune și iubire.

Parteneri ideali: Taur, Leu, Capricorn, Peşti

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)

Leii sunt recunoscuți pentru apetitul intim bine pronunţat şi pentru şarmul prin intermediul căruia atrag eventuali parteneri. Compania unui leu este o adevărată plăcere, aceștia fiind la rândul lor fani ai plăcerilor de orice fel. În calitate de amanți, aceștia sunt pasionali şi atenți, savurând din plin jocul seducţiei şi preludiul, spatele fiind zona erogenă cea mai importantă în cazul acestei zodii.

Parteneri ideali: Scorpion, Berbec, Săgetător, Leu

FECIOARA (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)

Deşi denumirea acestei zodii duce cu gândul la castitate, Fecioarele sunt exact opusul.Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt fiinţe senzuale, fiind fani declarați ai atingerilor de orice fel în timpul preludiului. Femeile Fecioara nu au nevoie de multe artificii, însă apreciază partidele de amor de calitate, când parteneri sunt atenți și răbdători.

Parteneri ideali: Taur, Balanţă, Peşti, Capricorn

BALANŢĂ (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE)

Cel mai rafinat din cele 12 semne zodiacale, Balanţa este înzestrată cu un gust rafinat şi cu o sensibilitate aparte. Deloc surprinzător, femeile Balanţă necesită o stimulare mentală şi un preludiu verbal înainte de actul propriu–zis. În plus, acestea apreciază elemente precum muzica sau o ambianţă romantică.

Parteneri ideali: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător

SCORPION (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)

Reputaţia de cei mai pasionali și sexuali le revine reprezentanţilor zodiei Scorpion. Aceștia se dau în vânt după scenarii ce implică controlul şi puterea în timpul momentelor intime.

Parteneri ideali: Taur, Leu, Scorpion, Peşti

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)

Recunoscuți pentru dorinţa de noi călătorii şi după modul în care sunt mereu în căutare de ceva nou, Săgetătorii sunt fermecători, calzi și atenți. Se plictisesc însă foarte repede şi au nevoie de o doză constantă de spontaneitate. Dacă sunt singuri, reprezentanților zodiei Săgetător le place să flirteze şi unele persoane pot afirma că dau dovadă de promiscuitate. Aceștia sunt aventuroși și dispuși să încerce mereu lucruri noi.

Parteneri ideali: Leu, Berbec, Gemeni, Vărsător

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Asemeni celor din zodiac Scorpion, Capricornii sunt cunoscuți drept fiinţe înzestrate cu o notă în plus de senzualitate. Aceștia nu au nevoie de artificii sau preludii complicate, însă adoră să fie curtați şi seduși. Reprezentanții acestei zodii au o energie de invidiat.

Parteneri ideali: Rac, Taur, Capricorn, Fecioara

VĂRSĂTOR (20 IANURIE – 18 FEBRUARIE)

Având o reputaţie de persoane intelectuale şi idealiste, Vărsătorii dau dovadă de puţină convenţionalitate în timpul interacțiunilor intime. Deşi adoră să fie seduși, ei nu renunţă niciodată la putere uşor. Pentru a putea să își dea frâu liber imaginaţiei şi entuziasmului între aşternuturi, este nevoie ca partenerul să îi satisfacă și nevoile la nivel mental.

Parteneri ideali: Gemeni, Vărsător, Săgetător, Fecioara

PEŞTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)

Uşurinţa cu care peștii îşi fac noi prieteni poate atrage numeroși admiratori. Aceștia sunt romantici, senzuală şi jucăuşi în pat, apreciind tehnicile pline de ingeniozitate şi imaginaţie. Reprezentanții acestui ultim semn al zodiacului tind să se concentreze mai mult pe plăcerea partenerului.

Parteneri ideali: Scorpion, Rac, Fecioara, Balanţă

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus