Connect with us

5 ZODII capabile să DESPARTĂ orice CUPLU! Nu se vor abține de la NIMIC!

HOROSCOP

5 ZODII capabile să DESPARTĂ orice CUPLU! Nu se vor abține de la NIMIC!

5 ZODII capabile să DESPARTĂ orice CUPLU! Nu se vor abține de la NIMIC!

Dacă ești una dintre aceste zodii, știi deja că ești de neoprit! Dacă nu, ar trebui să ai grijă la celelalte persoane care dau târcoale relației tale!

Aşa cum probabil ştiţi deja, zodia noastră poate influenţa foarte multe dintre lucrurile pe care le facem. Astfel, în funcţie de semnul zodiacal sub care ne-am născut, putem avea anumite trăsături de personalitate. În această sferă de influenţă intră şi feminitatea şi senzualitatea, astfel că unele dintre femei sunt mai feminine şi mai predispuse spre a fi seducătoare decât altele. Iată care sunt zodiile cărora bărbaţilor le rezistă cel mai greu:

Scorpion

Niciun bărbat nu este imun la farmecele şi vrăjile cu care se joacă femeile născute sub semnul scorpionului. Scorpionii sunt meticuloşi şi răbdători, astfel că nu se vor arunca cu capul înainte şi vor prefera să îşi plănuiască toate lucrurile înainte de a trece la atac. Cu toate acestea, scorpioancele sunt femei extrem de sensibile, aşa că vor avea grijă întotdeauna să se joace astfel încât să nu fie rănite.

Săgetător

Săgetătorii dau pe spate pe oricine cu talentul lor de a poveşti şi cu pofta de viaţă, astfel că le este foarte uşor să cucerească pe cineva. Totul va părea o joacă până în momentul în care îţi vei da seama că eşti îndrăgostit şi că este prea târziu să mai scapi.

Berbec

Berbecii sunt mari împătimiți ai flirtului, astfel că este posibil ca femeile din zodia berbec să flirteze cu oamenii fără a acorda prea multă importantă acestui lucru. Cu toate acestea, dezinvoltura lor îi cucereşte pe bărbaţi. Ambiţia şi determinarea le face pe femeile din zodia berbec să nu se oprească până când nu obţin ceea ce vrea, iar faptul că cel pe care îl vrea este într-o relaţie, nu le va opri cu nimic.

Vărsător

Vărsătorii iubesc foarte mult atenţia şi afecţiunea, astfel că vor face orice este nevoie pentru a le obţine. Cu atât mai mult, în momentul în care se îndrăgostesc, femeile vărsător nu se vor da în lături de la absolut nimic pentru a reuşi să atragă atenţia şi să îi fascineze pe cei din jur. Faptul că bărbatul pe care îl vrea are deja o relaţie nu o va face pe femeia vărsător să renunţe la a lupta pentru lucrurile pe care şi le doreşte.

Gemeni

Una dintre principalele trăsături care îi defineşte pe gemeni este duplicitatea. Gemenii pot trece foarte uşor dintr-o stare în alta, astfel că se pot mula cu uşurinţă în funcţie de comportamentul celor din jurul lor. Astfel, femeia gemeni va şti cum să se comporte astfel încât să fie pe placul bărbatului pe care şi-l doreşte şi, datorită naturii sale ascunse, va reuşi să îl facă pe acesta să se îndrăgostească de ea fără ca cei din jur să bănuiască vreun lucru în această direcţie.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus