Connect with us

10 TRUCURI stupide dar extrem de AMUZANTE pe care oamenii chiar le folosesc!

LIFESTYLE

10 TRUCURI stupide dar extrem de AMUZANTE pe care oamenii chiar le folosesc!

10 TRUCURI stupide dar extrem de AMUZANTE pe care oamenii chiar le folosesc!

O să înnebunești când vei vedea care sunt lucrurile la care se pot gândi oamenii! Unele dintre aceste trucuri sunt complet STUPIDE!

De-a lungul timpului, oamenii au reșit să ne uimească prin inventivitatea și creativitatea lor. Ei bine, acestea nu ajung întotdeauna să ne ajute să concepem lucruri eficiente și interesante, ci pot rămâne la nivel de exercițiu. Doar pentru că un om are o idee, nu înseamnă că aceasta se va dovedi utilă și că le va beneficia și altora, însă ar putea să fie cel puțin amuzantă.

Iată care sunt unele dintre cele mai simpatice dar inutile și noneficiente trucuri pe care oamenii le-au gândit și descoperit de-a lungul timpului. Suntem convinși că te vei amuza și tu la fel de mult ca noi când vei vedea ce le poate trece oamenilor prin cap.

#1. Nu-ți cumpăra șosete noi atunci când șosetele vechi s-au rupt! Folosește un marker în aceeași culoare cu a șosetei și rezolvă problema!

#2. Nu trebuie neapărat să ai un aragaz, o plită sau un cuptor cu microunde pentru a-ți încălzi mâncarea. Folosește bateriile a două laptopuri pentru a-ți încălzi gustarea preferată.

#3. Folosește bandă izolatoare sau scotch pentru a-ți transforma furculița într-o lingură în cazul în care nu ai una la dispoziție.

#4. Gluga hanoracului nu trebuie să reprezinte doar un obiect care te ajută să te protejezi de ploaie, vânt și frig, ci poate fi folosită pe post de suport sau recipient pentru gustarea ta favorită.

#5 Atunci când nu știi cum să îți depozitezi mingile de tenis economisind spațiu, ai putea să le tai în două și să le așezi unele peste celelalte. Bineînțeles, ne le vei mai putea folosi după aceea…

#6 Poartă o astfel de piesă vestimentară pentru a te asigura că nimeni nu se apropie de tine atunci când ești într-un autobuz aglomerat.

#7 Folosește un capac de toaletă pentru a reuși să improvizezi o masă de care să te poți folosi atunci când îți dorești să stai în fața televizorului.

#8 Știai că poți folosi capătul metalic al centurii de siguranță pe post de desfăcător pentru sticlele de bere?

#9 Dacă nu ai voie sa mergi într-un anumit loc având mâncare cu tine, cu siguranță a-ți ascunde gustarea într-un pistol te va ajuta să treci de percheziții fără niciun fel de problemă.

#10 Dacă ai un copil care nu poate adormi decât dacă te are lângă el, umple o mânușă cu boabe de majare și poziționeaz-o pe spatele celui mic. Îți garantăm că acesta nu îți va simți lipsa!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus