Connect with us

Te-a PĂRĂSIT fără niciun motiv? Află DE CE și dacă se va ÎNTOARCE sau nu

LIFESTYLE

Te-a PĂRĂSIT fără niciun motiv? Află DE CE și dacă se va ÎNTOARCE sau nu

Te-a PĂRĂSIT fără niciun motiv? Află DE CE și dacă se va ÎNTOARCE sau nu

Orice femeie s-a aflat la un moment dat în situația în care iubitul său a plecat de lângă ea fără nici un motiv. Află ce era de fapt în capul lui!

Bărbații sunt creaturi interesante și imprevizibile. Au multe lucruri în comportamentul lor care ne dau bătăi de cap și care aparent n-au nicio explicație logică. Când vine vorba despre relații, niciun bărbat nu este la fel cu cel de lângă. În zilele noastre este tot mai des întâlnit ca un tip dintr-o relație să dispară complet și apoi să revină la cea pe care o iubește cu adevărat sau, cine știe, să nu revină deloc. Se va opri din sunat, trimis mesaje sau îți va scrie după multe zile că te iubește.

Oare de ce dispar bărbații din relații fără explicații?

Iată câteva explicații care pot părea plauzibile:

1. Îi place să iasă cu mai multe tipe deodată

În această situație, bărbatul se joacă pe mai multe terenuri deodată până când se decide unde este cel mai bine să rămână. Nu este o crimă să ieși cu alți oameni, însă este greșit din partea lui să facă acest lucru în timp ce are o relație stabilă. Nu doar că le dă speranțe false fetelor cu care se vede, însă te rănește și pe tine.

2. E ocupat și tu nu mai ești prioritatea lui numărul unu

Această explicație este plauzibilă, chiar dacă poate suna stupid. Poate are o carieră fuliminantă și o agendă încărcată. Logic ar fi ca un tip să renunțe la o relație stabilă dacă e extrem de ocupat și nu are timp nici măcar să vorbească cu tine. A dispărea fără urmă e un semn clar de lașitate. Toată lumea are un program aglomerat, dar asta nu înseamnă că ne căsătorim cu jobul, nu?

3. Se teme de relații stabile

Nu este ceva neobișnuit în comportamentul bărbaților să dispară atunci când lucrurile devin serioase, lucru care poate proveni din cauza unor probleme din copilărie. Unii bărbați consideră că este o mândrie să fii burlac, dar desigur acesta este doar un mit și un pretext care ascunde faptul că sunt lași. O relație le va ”fura” libertatea, desi poț fi liberi într-o relație și fără să fie constrânși de parteneră. Frica de relație nu e un motiv de a dispărea în neant, când poate fi sincer și poate spune lucrurilor pe nume.

4. Nu a vrut deloc o relație și nu permite lucrurilor să meargă mai departe

Există și bărbați care chiar nu știu ce vor. Se răzgândesc în permanență despre în legătură cu direcția în care vor ca lucrurile să meargă. Logica unui bărbat este că el trebuie să aibă controlul într-o relație. Toate relațiile reprezintă lupte date între parteneri și majoritatea bărbaților adoră să dețină controlul. Când partenera începe să ia frâiele relației, ei se simt amenințați și preferă să se retragă. Chiar dacă îi place să fie cu tipa respectivă, el alege să renunțe, și crede că a înceta orice fel de contact nu o va răni.

5. Nu este sigur de sentimentele lui pentru tine

Bărbații sunt cunoscuți pentru sentimentele confuze, iar când vine vorba despre relații, o mulțime de tipi nu sunt siguri de progresul pe care îl fac cu femeile cu care se văd. Pot fi tandri și iubitori, iar apoi reci ca gheața. Ar trebui să încerci să te desprinzi de un astfel de bărbat pentru că, cel mai probabil nu va fi niciodată sigur de sentimentele lui.

6. Nu mai vrea nimic de la tine

Din păcate, acesta este cel mai des întâlnit motiv din cauza căruia el dispare complet și anume crede în capul lui că a dat tot ce putea în relație și că tu nu ești cea potrivită. Nu vrea să te rănească, dar nu se poate abține să n-o facă. Dacă o relație nu merge, e mai bine să îți spună asta direct în față și să-și asume riscurile.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus