Connect with us

Am început să tai dorințele de pe listă! Astăzi….

https://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2017/06/maimuta.mp4

Am început să tai dorințele de pe listă! Astăzi….

V-am promis că vă iau alături de mine în noile mele aventuri! Iată prin ce peripeții am mai trecut în Thailanda!

Dragilor, așa cum v-am spus și în articolul precedent și cum probabil ați văzut pe contul meu oficial de Instagram și pe Travel with Adelina, momentan sunt în Thailanda!

Totul este superb, ne distrăm de minune și nu ne lipsesc nici peripețiile. Astăzi vreau să împart cu voi un moment extrem de amuzant și de distractiv și anume o întâlnire cu maimuțele din Thailanda. Deși acestea pot fi extrem de prietenoase și de jucăușe, uneori devin cam îndrăznețe și se avântă să le ia turiștilor lucrurile din mână. Cu toate acestea, sunt extrem de simpatice și reușesc să bine-dispună orice persoană. Cred că este imposibil să fii trist atunci când ști față în față cu toate minunățiile Thailandei.

Vă spusesem că am o listă de activități pe care aș vrea să le bifez în timpul petrecut aici și dacă jucatul cu maimuțele era și el pe listă, acum pot să îl trec în categoria “dorințe îndeplinite”. Mi-au mai rămas însă multe alte activități interesante precum vizitarea insulelor din apropiere, snorkelling-ul, plimbarea cu scuterul pe insulă… Și să nu uităm de gustarea celor mai interesante preparate culinare thailandeze.

Rămâneți alături de mine în aventura mea în Thailanda și urmăriți-mă pe contul de Instagram Travel with Adelina pentru a fi la curent cu toate experiețele și peripețiile mele!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus