Connect with us

7 SECRETE pentru a avea lângă tine un BĂRBAT ADEVĂRAT, matur și serios

LIFESTYLE

7 SECRETE pentru a avea lângă tine un BĂRBAT ADEVĂRAT, matur și serios

E ceva la bărbații maturi care îi face să fie irezistibili. Multe tinere sunt atrase de ei și mulți bărbați maturi tind să se îndrăgostească de femei mai tinere.
A găsi persoana potrivită pentru tine nu e niciodată ușor și te vei pierde de multe ori în timpul căutărilor. Dacă îți place un astfel de bărbat, diferit de cei din jurul tău, citește mai jos pentru a ști cum să îl faci și pe el să se îndrăgostească de tine:

1. Ai un aer încrezător

Încrederea e contagioasă. Bărbații sunt atrași de femeile încrezătoare sau de cele care au un aer dominant. Dacă vrei să atragi un bărbat serios, arată-i că ești încrezătoare și că te simți bine în pielea ta.

2. Fii matură

Dacă vrei să atragi bărbați maturi și serioși e important să înveți să ai un aer de maturitate. Lor le plac femeile independente, care iau decizii mature. Scapă de obiceiurile copilărești și încearcă să fii independentă din punct de vedere financiar.

3. Nu da semne de nesiguranță

Bărbații adevărați nu vor să se încurce cu femei nesigure și lipicioase, care se dau în vânt după dramă. Stima de sine scăzută nu e atractivă, așa că, dacă e nevoie, lucrează la asta înainte de a încerca să ai o relație cu el.

4. Nu te purta de parcă îi iubești banii

Atunci când ai o relație cu un bărbat matur care este realizat și din punct de vedere profesional, intențiile tale ar putea fi puse la îndoială. Nu discutați despre cât câștigă pe an sau ce mașină conduce. Cel mai bine ar fi să te ferești de subiectele economice, deoarece nu vrei să creadă că te interesează doar banii lui.

5. Nu-l face să se simtă plictisitor

Motivul pentru care mulți bărbați se întâlnesc cu femei mai tinere sau mai copilăroase e că vor pe cineva care să îi facă să se simtă iar tineri și că au pe cineva de protejat. Prin urmare, nu-l tachina în legătură cu diferențele dintre voi. Încearcă să ai glume de bun gust.

6. Apreciază-l

Arată un interes adevărat în încercarea de a-l cunoaște. Ascultă-l când vorbește despre opiniile sale și viziunea sa asupra lumii (vei învăța multe și îți vei lărgi orizonturile). Bărbaților le plac femeile atente și care îi apreciază. Asigură-te că-i mulțumești pentru timpul pe care îl petreceți împreună. Depune niște eforturi pentru a-l face să se simtă apreciat.

7. Fii pregătită pentru bagaj emoțional

Dacă vrei să te întâlnești cu un bărbat de acest gen, e foarte probabil ca acesta să fi avut de-a face cu multe femei. E, de asemenea, foarte probabil să fie cumva legat de o relație anterioară. Trebuie să știi că a cunoscut relațiile nefericite și să fii pregătită să gestionezi acest lucru. Stai de vorbă cu tine și întreabă-te dacă tot mai vrei să aveți o relație, în ciuda bagajului său emoțional.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus