Connect with us

8 trucuri pentru a scăpa de problemele cauzate de sutien. Numărul 3 e cel mai important

FASHION & BEAUTY

8 trucuri pentru a scăpa de problemele cauzate de sutien. Numărul 3 e cel mai important

Dacă ești femeie, știi deja că este destul de incomod să porți zilnic un sutien. Dacă vrei să fii mai liberă și ești suficient de curajoasă și încrezătoare pentru a transmite asta și celor din jur, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să nu mai porți sutien de acum înainte:

1. Folosește-te de suprapuneri

Suprapunerile te vor ajuta să porți haine fără sutien și să scapi de grija că ai putea să primești comentarii din partea cuiva. În această combinație poți folosi orice – tricouri, maiouri, cămăși, jachete, eșarfe.

2. Poartă hanorace și pulovere

Dacă preferi să te îmbraci mai mult casual-sport, puloverele și hanoracele sunt articole vestimentare care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă. Poți să le porți oricând și fără să îți faci griji că s-ar putea observa ceva nedorit. Dacă vrei puțină susținere pentru sâni, poți să porți un maiou pe dedesubt.

3. Cumpără-ți bluze și rochii care au susținere pentru sâni

Dacă îți dorești să renunți la sutien, dar ai totuși sânii mari, alege niște articole vestimentare care au „dubluri” sau „cupe” pentru susținerea sânilor. Ar trebui să le găsești în aproape orice magazin de haine.

4. Folosește-te accesoriile într-un mod inteligent

Poartă coliere supradimensionate sau formate din mai multe rânduri – acestea atrag atenția și maschează ceea ce s-ar putea vedea prin bluză.

5. Alege cu grijă materialele hainelor

Țesăturile foarte fluide, precum mătasea, nu ar putea să-ți ascundă prea bine sânii. Fiindcă nu orice tip de material poate fi purtat fără sutien, alege piese vestimentare din țesături compacte, care oferă bustului măcar un minim de susținere.

6. Împrietenește-te cu volanele

Fie că ai sânii mari, fie că ai un bust mai mic, poartă rochii sau bluze cu volane – în acest mod nimeni nu își va da seama că nu ai sutien pe dedesubt.

7. Împrietenește-te cu plasturii speciali

Poți găsi acești plasturi din diverse materiale și în diverse culori în magazinele de specialitate. Ei sunt o soluție minunată dacă vrei să renunți la sutien, fiind accesibili și ușor de folosit.

8. Alege culorile potrivite

Deși s-ar zice că albul acoperă totul foarte bine, asta se întâmplă numai la umbră. La lumină, sânii tăi vor fi cât se poate de vizibili. Pentru o ținută fără sutien reușită, nu purta haine albe sau în culori foarte deschise.

Prin urmare, există o mulțime de soluții pentru a arăta decent și elegant dacă vrei să renunți la sutien. Nu uita să fii încrezătoare și mândră de alegerea ta – este una destul de curajoasă.
Printre beneficiile renunțării la sutien se numără:

– Confortul sporit toată ziua

– Economisirea banilor pe care i-ai da pe sutiene

– Vei avea niște sâni mai puternici

– Circulația sângelui va fi mai bună

– Sudoarea se va putea evapora mai ușor

– Forma naturală a sânilor tăi își va face apariția

– Vei arăta grozav în bluzele decupate

– Nu vei mai avea acele urme și linii roșii de la sfârșitul zilei

– Nu ți se vor mai lăsa sânii

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus