Connect with us

10 modele care au reușit să distrugă toate tiparele de frumusețe

FASHION & BEAUTY

10 modele care au reușit să distrugă toate tiparele de frumusețe

În industria modei de azi nu mai sunt apreciate numai femeile cu fețe de păpușă, trase ca prin inel sau cu măsuri de tip 90—60-90, ci și fetele cu o înfățișare neobișnuită, care au opinii originale despre lume. Iată câteva modele care distrug toate stereotipurile cu care suntem obișnuiți și care ne arată că frumusețea este subiectivă și că fiecare dintre noi este frumos în felul său:

1. Salem Mitchell

La cei 18 ani ai săi, Salem Mitchell și-a semnat primul contract de modeling. Ei nu îi este rușine cu pistruii săi și vrea să dovedească femeilor din întreaga lume că trăsăturile neobișnuite sunt și ele grozave.

 

2. Casil McArthur

„Îți trebuie mult curaj ca să fii cine ești cu adevărat”, spune modelul transexual Casil McArthur, de care sunt încântați cei de la Marc Jacobs și Calvin Klein. El s-a născut femeie, dar de la vârsta de 16 ani a început să cucerească revistele de modă ca bărbat.

 

3. Adwoa Aaboah

Modelul britanic câștigă la capitolul sinceritate. Ea vorbește deschis despre depășirea dependenței de droguri și critică stereotipurile din industria modei. De fiecare dată când pășește pe podium, ea dovedește că e mult mai bine să fii tu însăți în loc să te prefaci că ești perfectă.

 

4. Natalie Westling

De Natalie Westling s-au îndrăgostit giganți ai industriei de modă, precum cei de la Prada sau Christian Dior. Fata a apărut în ședințe foto pentru Vogue, Another Magazine, iD și Dazed.

 

5. Diana Veras

Diana Veras e mândră de silueta și de părul ei, nu-și ascunde celulita, refuză să se supună capriciilor modei și strălucește pe coperțile revistelor Harper’s Bazaar și Teen Vogue. Pe contul său de Instagram găsești fotografii care nu sunt modificate în Photoshop, pentru că aceasta încearcă să fie cât mai naturală mereu.

 

6. Tierra Wellett

Tierra Wellette este unul dintre starurile agenției Anti-Agency, specializată în găsirea fetelor cu înfățișare neobișnuită. Cariera sa este abia la început, dar sigur Wellette are toate șansele să intre în istoria modei.

 

7. Scarlett Costello

Sprâncenele lui Scarlett Costello, în vârstă de 19 ani, seamănă cu cele ale Fridei Kahlo. Fata era tachinată în școală pentru că nu se pensează, dar acum colegii o invidiază pentru că apare în reviste precum Teen Vogue sau Cosmopolitan.

 

8. Isabel Hendrix

Modelul Isabelle Hendrix nu ezită să poarte bluze decupate, adoră să-și schimbe culoarea părului și e convinsă că moda nu ar trebui să aibă reguli.

 

9. Stella Lucia

Tânărul model austriac spune că, pentru ea, moda e un mod de a îți exprima personalitatea. Ea este perfectă pentru această meserie, după cum o dovedesc ședințele foto pentru branduri precum Tom Ford și Alexander Wang și participările la prezentări pentru casele de modă Gucci sau Chanel.

 

10. Jazzelle Zanaughtti

Jazzelle Zanaughtti adoră să facă experimente când vine vorba de înfățișarea sa și nu se teme să-și arate personalitatea. Acest lucru i-a adus celebritatea, deoarece ea este unul dintre cele mai cunoscute modele din zilele noastre.

10 CELEBRITĂȚI fără MACHIAJ care arată că NU SUNT mai bune decât femeile NORMALE

Indiferent că vorbim despre actrițe, cântărețe sau top modele, femeile celebre au viețile extrem de agitate. Pe lângă activitățile lor zilnice, acestea sunt extrem de presate să arate mereu cât mai bine, nu neapărat doar în momentele în care sunt în lumina reflectoarelor, ci și atunci când ăși trăiesc viața cotidiană, întrucât publicul se așteaptă de la ele să arate mereu impecabil. Cu toate acestea, dezvoltarea publicității și a expunerii pe rețelele de socializare le-a făcut pe femeile normale să se simtă inferioare acestora și să trăiască cu impresia că perfecțiunea există și este întruchipată în aceste celebrități, iar că ele nu vor reuși niciodată să ajungă la ea.

Ei bine, acest lucru nu este adevărat. Singura diferență dintre o femeie normală cu o slujbă de birou și o actriță celebră este faptul că, în spatele actriței se află o echipa de profesioniști care se îngrijește a aceasta să arate mereu impecabil.

Cu toate acestea, unele dintre aceste celebrități s-au decis să distrugă mitul conform căruia ele sunt mereu perfecte și și-au asumat foarte bine statutul de femei normale, postând poze cu ele complet naturale și nemachiate pe rețelele de socializare. Chiar dacă pielea lor este îngrijită și se observă că își acordă atenție rutinei de frumusețe, acestea nu sunt cu mult diferite de femeile normale. Astfel, ai putea să înveți și tu că tot ce trebuie să faci este să fii mai atentă cu tine însăți și să îți acorzi îngrijirea pe care o meriți.

1. Cara Delevigne

Top modelul Cara Delevigne a tras toate privirile din lumea modei datorită stilului său nonconformist și a sprâncenelor sale foarte ușor de remarcat. Cu toate acestea, atunci când nu este pregătită pentru o ședință foto, Cara arată ca  o adolescentă normală.

2. Shakira

Celebra cântăreață sud americană Shakira nu s-a ferit niciodată de naturalețe astfel că a avut numeroase apariții fără machiaj. Părul să superb arată la fel, iar zâmbetul molipsitor te face să uiți că nu poartă machiaj.

3. Sofia Vergara

Frumoasa Sofia Vergara atrage atenția tuturor bărbaților atunci când intră într-o cameră și suntem convinși că, corpul său arată superb indiferent cu ce e îmbrăcată. Chiar și fără machiaj Sofia are o piele frumoasă și niște buze cu adevărat seducătoare.

4. Alicia Keys

Alicia Keys s-a decis să ducă feminitatea și naturalețea la un alt nivel, astfel că a renunța complet la a mai purta machiaj, nedezicându-se de la această idee nici măcar în aparițiile sale de pe covorul roșu. Cu toate acestea, pielea artistei arată foarte superb și nu putem decât să o felicităm pentru că se simte bine în acest fel.

5. Gal Gadot

Actrița ce o întruchipează pe Wonder Woman în filmul cu același nume reușește să capteze privirile celorlalți prin simplitate, chiar și atunci când nu are machiaj. Sprâncenele sale sunt superbe, iar pielea sa arată superb chiar și cu acei câțiva pistrui pe care îi are.

6. Lady Gaga

Celebra cântăreață Lady Gaga este cunoscută pentru exhibiționismul său și multe persoane au susținut că artista arată chiar mai bine fără machiaj decât atunci când este complet aranjată. Zâmbetul ei și faptul că se simte în largul ei chiar și fără farduri ne fac să ne îndrăgostim și noi de ea.

7. Adele

Nici Adele nu este o persoană care să se ferească de a se arăta lumii fără machiaj. Cu toate acestea, fanii susțin că în cazul ei s-a observat una dintre cele mai mari transformări din momentul în care a devenit persoană publică. Ei bine, noi credem că ochii să sunt la fel de frumoși și de luminoși și cu, și fără farduri sau gene false.

8. Blake Lively 

Frumoasa Blake Lively a furat cu siguranță inimile a mii de adolescenți atunci când a interpretat rolul Serena în serialul Gossip Girl. Probabil că și tu te-ai numărat printre fetele care își doreau să arate sau să se îmbrace ca ea. În viața reală însă Blake este o femeie normala, care preferă să renunțe la machiaj și să poarte un zâmbet.

9. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon a rămas în continuare extrem de cunoscută pentru rolul său din filmele Blonda de la drept, unde -sa făcut remarcată prin machiajul viu colorat și piesele vestimentare strâmte și roz. Cu toate acestea, Reese arată foarte frumos și fără toate aceste adăugiri.

10. Anne Hathaway

Indiferent că poartă sau nu machiaj, Anne Hathaway reușește să ne capteze mereu atenția cu privirea sa veselă și buzele mari și senzuale. Și în acest caz, deși pielea sa arată superb, nu putem spune că între Anne și orice altă femeie există diferențe fantastice.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus