Connect with us

Cum sunt văzute femeile frumoase în diverse colțuri ale lumii

FASHION & BEAUTY

Cum sunt văzute femeile frumoase în diverse colțuri ale lumii

Preocuparea noastră pentru frumusețe este o obsesie internațională, însă modul în care o definim este cât se poate de diferit. Iată ce înseamnă „frumos” acasă – și dincolo de frontierele noastre.

Teritoriul familiar: viziunea occidentală asupra frumuseții

În Occident, lumea e în general de acord – și o scurtă privire aruncată prin Vogue confirm asta – că sunt apreciate femeile înalte, subțiri, dar cu bust mare și trăsături delicate. Niciun pic de presiune, nu? Și în timp ce bătălia pentru o imagine mai sănătoasă și mai realistă a corpului este în desfășurare, majoritatea femeilor încă sunt obsedate de sutiene push-up, antrenamente fizice și covorașe pentru yoga.

Francezii iubesc stilul natural

În Franța, este apreciată frumusețea neconvențională. Aici, trăsăturile fizice distincte și ciudate pe care te-ai strădui din greu să le ascunzi sunt exact ceea ce face ca femeile franceze să fie atrăgătoare. O frumusețe naturală care se deosebește de restul – iată o nouă definiție pentru a fi „drăguță”. Ai în sfârșit o scuză pentru a utiliza hashtag –ul #iwokeuplikethis!

Percepția Indiei asupra frumuseții se schimbă, pe măsură ce Orientul privește spre Occident

Standardele actuale de frumusețe din India s-au îndreptat spre idealurile occidentale, exercitând acum presiuni asupra femeilor, care vor acum să slăbească pentru a semăna cu femeile din Occident.

Una dintre cele mai de invidiat trăsături ale frumuseții indiene moderne este părul lor des, strălucitor. Pentru a-l obține ele folosesc ulei de cocos. Masat în scalp, acesta oferă un tratament profund și te face să ai un păr sănătos.

Brazilia și standardul sud-american al frumuseții

În Brazilia, frumusețea are multe de-a face cu ceea ce se întâmplă la sud de graniță. Braziliencele au picioare și șolduri mai groase și funduri mari. Dacă exercițiile fizice și dieta nu le ajută să obțină asta, multe femei sunt dispuse să apeleze la bisturiu și să-și pună impanturi.

Dincolo de aspectul fizic, braziliencele sunt faimoase pentru libertatea lor și pentru senzualitatea aparent fără efort.

După cum spune Sofia Vergara, „Oamenii încrezători au un anumti mod de a se purta care îi face pe alții să fie mai atrasi de ei”.

Nu există odihnă pentru rusoaice

Pentru femeile din Rusia „mai mult este mai mult”. Spre deosebire de francezi, rusoaicele cred că e bine să se străduiască să arate bine. Femeile petrec mult timp ocupându-se de ritualuri de frumusețe și se îngrijesc. Frumusețea naturală este prețuită și perfecționată prin machiaj, haine și ceea ce se cheamă farmec personal.

O cursă periculoasă pentru frumusețe în Thailanda

în Thailanda multe femei au plătit prețul final pentru căutarea frumuseții. Idealul de frumusețe aici implică piele palidă, față subțire și ochi și nas pronunțati.

În Thailanda se pune accentul pe protejarea pielii de soare. Deși femeile vor să-și păstreze pielea alba și nu neapărat să se apere de razele nocive, nu se poate spune că a folosi produse de îngrijire a pielii tot timpul anului e ceva greșit.

Citește și 7 secrete pentru a-l cuceri încă de la prima întâlnire

E normal ca atunci când mergi la o întâlnire (fie că e vorba de o persoană nouă, fie că e vorba de soțul sau iubitul tău) să vrei să fii frumoasă. Uneori, sarcina de a te aranja ți s-ar putea părea copleșitoare, dar nu-ți face griji. Avem câteva sfaturi pentru tine care te vor ajuta:

1. Cum să te pregătești pentru o întâlnire? Începe cu părul

De obicei, femeilor le pasă cel mai mult de părul lor. Ca să îl aranjezi ușor și rapid, încearcă să folosești uscătorul de păr sau să îl împletești. De asemenea, folosește un parfum pentru
păr care să miroasă fabulos toată noaptea.

2. Machiajul ochilor e crucial

Fie că îți place să porți un machiaj minimalist, fie că vrei un machiaj de tip smokey eyes, nu uita că persoana cu care te întâlnești se va uita probabil în ochii tăi, mai ales dacă îi place
mult de tine. Prin urmare, dă-ți silința și fă-ți un machiaj frumos și folosește un rimel care să îți lungească genele. Folosește o bază sau un alt produs care să îți fixeze machiajul. Dacă
ești genul de fată care preferă frumusețea naturală, nu te complica.

3. Secretele machiajului

Decide dacă vrei un ten mat sau unul strălucitor. Dacă întâlnirea e vara, ar fi drăguț să pari puțin bronzată. De asemenea, aplică puțin iluminator pe pomeți și niște fard de obraz.

4. Cum să ai niște buze senzuale

Atunci când mergi la o întâlnire e obligatoriu să ai ruj sau luciu pe buze, mai ales dacă e unul care rezistă mult. Culoarea de pe buze depinde de machiajul ochilor. Dacă îți faci smokey eyes,
alege un ruj nude sau roz. Dacă vrei să ai niște buze care să „ceară” să fie sărutate, aplică un scrub înainte de a te da cu ruj sau cu gloss. Poți să faci foarte ușor un scrub dintr-o
lingură de ulei de cocos sau miere și zahăr brun. Lasă scrub-ul pe buze pentru aproximativ un minut (încearcă să nu îl mănânci, deși e delicios) și apoi îndepărtează-l cu un prosopel cald. De
asemenea, asigură-te că respirația ta e proaspătă. Mestecă gumă sau ia-ți bomboane mentolate la tine.

5. Cum să obții o piele strălucitoare

Aplică o cremă sau o loțiune hidratantă pe tot corpul – pe mâini, pe picioare etc. vei mirosi grozav, iar pielea ta va fi foarte moale. De asemenea, epilează-te. Alege o loțiune sau o cremă
care îți place cum miroase.

6. Unghiile și bijuteriile vor fi sarea și piperul întâlnirii

Poartă cât de multe bijuterii vrei. Încearcă să ai niște unghii îngrijite, dar nu te complica prea tare dacă nu vrei, deoarece majoritatea bărbaților nu sunt atenți la ele. Ei observă însă
dacă nu sunt tăiate sau curate.

7. Ținuta

Îmbracă-te adecvat cu locul în care veți merge. Poartă ceva confortabil și senzual în același timp.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus