Connect with us

8 obiecte vestimentare pe care oamenii le urau în trecut iar acum se bat pe ele

FASHION & BEAUTY

8 obiecte vestimentare pe care oamenii le urau în trecut iar acum se bat pe ele

Moda este un subiect intens discutat, fiind un lucru delicat şi destul de instabil. Aşadar nu e de mirare faptul că auzim voci din generaţiile mai în vârstă care susţin că moda se întoarce şi ce purtăm noi astăzi a atins deja apogeul popularităţii în trecut.
Avem în continuare o listă de lucruri evitate în trecut, dar pe care în prezent toată lumea doreşte să le poarte.

1. Rochia de satin

La sfârșitul secolului XX – începutul secolului XXI, rochia de satin se regăsea în garderoba fiecărei femei în pas cu moda. De exemplu, vedete precum Gwyneth Paltrow au purtat uneori astfel de rochii pe covorul roşu. În timp, însă, ţinutele din acest material şi-au pierdut popularitatea. Şi s-a întâmplat asta pentru că femeile au realizat un lucru: nu există nimic frumos în a purta o cămaşă de noapte pe parcursul zilei.

2. Jachetele tip bomber

Se pare că jachetele de tip bomber sunt acel gen de haine care au fost întotdeauna populare. Michael Jackson, de exemplu, în anii 80 a purtat în mod constant aceste jachete.
Pe lângă faptul că erau purtate frecvent, popularitatea acestui tip de jachete a crescut semnificativ în ultimii ani. Acum pot fi găsite în diferite culori, texturi sau materiale.

3. Șlapii

Șlapii au fost întotdeauna asociați cu plajă, piscine sau case de la țară. În ei aproape nimeni nu ar ieși în oraș sau, mai ales, la vreun eveniment . Se pare că nimeni nu s-a gândit la acest lucru, iar șlapii au rămas doar sezonieri.
În zilele noastre, însă, șlapii sunt purtați peste tot, nu doar pe plajă. Designerii moderni îi fac atât de frumoși și neobișnuiți încât nu este nimic în neregulă ca ei să fie purtați în oraș sau chiar la anumite evenimente, atâta timp cât și codul de îmbrăcăminte permite acest lucru.

4. Topurile scurte

În anii 90, toate femeile la modă purtau aceste topuri scurte. Puteau fi găsite în orice magazine, sub orice formă, culoare sau material. La începutul anilor 2000, totuși, popularitatea lor a scăzut brusc, iar pe parcursul timpului, puțin câte puțin, au început să dispară și din garderobele iubitorilor de modă.
Nu mai este nevoie să menționăm cât de populare sunt aceste articole vestimentare în zilele noastre.

5. Chokerele

Chokerele, unul dintre accesoriile specifice anilor 90, erau asemănate mai mult cu viața de zi cu zi a rockerilor, dar exemplul lui Britney Spears arată cel mai bine că și celelalte celebrități iubeau acest accesoriu la fel de mult. Dar cu dezvoltarea modei, de-a lungul timpului, a trebuit să renunțăm și la acest accesoriu.
Chokerele au revenit, totuși, în urmă cu câțiva ani, și au captat atenția tuturor prin culorile, formele și texturile diverse în care pot fi regăsite aceste accesorii.

6. Sandalele cu platformă

În ceea ce privește acest sandale, la începutul secolului nu au fost deloc populare și, în cea mai mare parte, nu au provocat reacții tocmai pozitive.
Însă lucrurile s-au schimbat în ultimii ani. Sandalele au devenit o parte integrantă a vieții, iar designerii nu obosesc să îmbunătățească designul unor astfel de pantofi confortabili și la modă.

7. Rochiile din denim

Deși blugii nu au fost întotdeauna la modă, după ce Justin Timberlake și Britney Spears au apărut îmbrăcați complet în denim, a devenit clar că acest material a fost folosit prea mult. Așadar, oamenii au renunțat la articolele vestimentare confecționate din denim.
Dar, cu câțiva ani în urmă, hainele de blugi (și în special rochiile) s-au întors. În plus, designerii le creează în stiluri foarte frumoase care pun accentul pe scoaterea în evidență a formelor persoanelor care le îmbracă.

8. Borsetele

Puțini oameni au înțeles sensul lor și au crezut că erau cu adevărat la modă. Viziunile s-au schimbat, însă, iar acum borsetele se bucură din nou de popularitate. Mărcile de lux produc colecții de astfel de borsete.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus