Connect with us

Cum ar arăta personajele din desene animate dacă ar fi aduse la realitate. Ariel este SUPERBĂ!

Uncategorized

Cum ar arăta personajele din desene animate dacă ar fi aduse la realitate. Ariel este SUPERBĂ!

Prinţesele Disney și personajele din desenele animate pe care le vedeam în copilărie sunt probabil cele mai iubite personaje alături de care am crescut şi fiecare fată şi-a dorit cândva în copilăria ei să poată lua locul uneia dintre ele. Indiferent că vorbim despre Cenuşăreasa, Frumoasa Adormită, Ariel sau fetițele Powerpuff fiecare personaj şi-a pus amprenta asupra noastră și ne-a învăţat care sunt lucrurile care contează cu adevărat şi că nu castelele şi averea sunt cele care te transformă într-o veritabilă prinţesă sau eroină, ci calităţile.

Deşi noi creştem, prinţesele și personajele de desene animate rămân la fel de tinere, încremenite în scenele de poveste sau desene. Nu putem să negăm că ar fi cel puţin interesant să ne facem o idee despre cum ar arăta aceste personaje imaginare care ne-au însoțit pe parcursul copilăriei peste ani şi acum este momentul să le vedem în postura de femei, aduse la realitate prin intermediul artei.

Cu siguranță fie te-ai întrebat cum ai arăta tu în postura de personaj animat, fie cum ar arăta personajele animate în postura unor fete realitate. Iată cum ar arăta prințesele și personajele animate dacă ar fi aduse realitate.

  1. Belle, Frumoasa și Bestia

2. Aurora, Frumoasa și Bestia

3. Pocahontas

4. Jasmine, Lampa lui Adalin

5. Ariel, Mica Sirenă

6. Jessica Rabbit

7. Buttercup, Fetițele Powerpuff

8. Bubbles, Fetițele Powerpuff

9. Meg, Hercule

10. Mulan

11. Cenușăreasa

12. Albă ca Zăpada

13. Kim Possible

14. Blossom, Fetițele Powerpuff

Citește și Fetelor, luna în care v-ați născut spune despre ce veți face în viață. Iată la ce să vă așteptați

Este destul de comun pentru două persoane care au aceeași lună de naștere să împărtășească, de asemenea, unele trăsături de personalitate. Acest lucru indică faptul că, în funcție de luna în care ne-am născut, putem avea anumite lucruri în comun. Iată ce spune luna în care te-ai născut despre tine!

1. Ianuarie

Femeile născute în ianuarie sunt foarte ambițioase și, de asemenea, foarte conservatoare. Deseori critică oamenii și doresc doar să comunice cu oameni care le sunt egali din punct de vedere intelectual.
Nu le place să vorbească despre sentimentele și emoțiile lor și, atunci când sunt sub presiune nu le veți vedea niciodată plângându-se.

2. Februarie

Dacă te-ai născut în februarie atunci ești una dintre așa numitele femei suflete libere. Îți place să visezi, să te plimbi și să gândești în termeni abstracți. Motivul pentru care oamenii ar trebui să fie răbdători cu femeile din februarie este că pot fi foarte imprevizibile și își pot schimba starea de spirit în orice moment.
Datorită acestor schimbări de dispoziție, aceste femei sunt cele mai greu de înțeles. Prețuiesc onestitatea și, dacă cineva le trădează, nu o vor ierta niciodată.

3. Martie

Trei caracteristici principale descriu aceste femei – puternice, loiale și dedicate. Este foarte greu să le câștigi inima, aceste femei nu se încadrează în categoria celor care se lasă impresionate cu ușurință.
Ele sunt în mod natural carismatice și fermecătoare și oamenilor le place să se afle în jurul lor.

4. Aprilie

Aceste femei au o abilitate oratorică mare și știu cum să se exprime în orice situație. Sunt foarte sensibile și pot deveni geloase foarte ușor. Când sunt gata să lase o persoană în viața lor au pretenția să fie acceptate pe deplin.

6. Mai

Aceste femei sunt una dintre cele mai frumoase și mai puternice femei dintre toate. Este uneori dificil să fii în jurul lor, ceea ce le face și mai atractive. În plus, părinții lor sunt foarte provocători. Cu toate acestea, sunt foarte încăpățânate și dedicate.

7. Iunie

Aceste femei sunt cele dominante, care în general susțin relația. Sunt foarte inovative, creative și curioase și comunică foarte bine și ușor cu ceilalți. Cu toate acestea, de multe ori tind să-și urmeze inima și nu creierul. Prin urmare, putem spune că sunt foarte directe și nu își ascund niciodată sentimentele.

8. Iulie

Aceste femei sunt inteligente, sensibile, frumoase, cinstite, dar mai ales misterioase. Nu le plac conflictele și necinstea, de aceea sunt întotdeauna sincere cu alte persoane și se așteaptă la onestitate de la ei în schimb.

9. August

Un lucru pe care aceste femei îl disprețuiesc este o mentalitate negativă. Sunt foarte pozitive, amuzante și se dedică lucrurilor pe care și le doresc cu toată inima. De multe ori aceste femei au tendința de a fi egocentriste, însă pot să fie și foarte darnice cu ceilalți.
Femeile născute în august își doresc mereu să fie centrul atenției și sunt considerate foarte atractive.

10. Septembrie

Aceste femei sunt probabil cele mai bune după semnele zodiacale. Sunt uimitoare atât în ​​interior, cât și în exterior. În plus, ele au următoarele caracteristici: auto-disciplinate, prietenoase și deschise la minte. Ele sunt greu de înțeles și descoperit și privesc dragostea ca fiind ceva mult mai mare și mai important decât o aventură de o noapte sau pură plăcere fizică.

11. Noiembrie

Femeile născute în noiembrie sunt extrem de convingătoare, misterioase și serioase, cu care nu este bine să glumești. Ele sunt foarte inteligente și pot recunoaște cu ușurință oamenii falși și necinstiți.

12. Decembrie

Femeile născute în această lună sunt deschise și pozitive. De multe ori sunt destul de nerăbdătoare. Ele sunt adesea rănite pentru că sunt foarte deschise și doresc să-i ajute pe toți.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus