Connect with us

8 lucruri pe care știința a demonstrat că le caută bărbații la o femeie

LIFESTYLE

8 lucruri pe care știința a demonstrat că le caută bărbații la o femeie

Există un motiv pentru care bărbații preferă anumite femei și acum știința poate explica cum și de ce se întâmplă acest lucru. Iată care sunt principalele opt lucruri pe care bărbații le caută atunci când își doresc să găsească un partener cu care să împărtășească o poveste de dragoste.

1. Șoldurile

Este în natura umană ca bărbații să caute femeile care sunt mai fertile. Acesta este un lucru pe care nu îl putem explica în niciun alt mod decât că așa sunt construiți. Prin urmare, anumite femei care au o anumită formă a corpului și care au un raport scăzut între talie și șolduri sunt mai atrăgătoare, bărbații asociind acest lucru cu sănătatea reproductivă și tinerețea.

2. Simetria

Biologia masculină este fixată pe simetrie. Cercetătorii cred că, deoarece imaginile simetrice sunt mai ușor de procesat vizual, creierul preferă acestă caracteristică.

3. Părul desfăcut

Potrivit unui studiu realizat în 2004 de revista Human Nature, femeile cu păr lung sunt mult mai atractive pentru bărbați. Desigur, coafura pare să aibă o influență foarte mică asupra atractivității femeilor. Desigur, dacă erai deja privită ca o femeie atractivă, lungimea părului tău nu influențează cu adevărat percepția bărbaților.

4. Folosește un ruj roșu

De mult timp femeile poartă ruj și bărbații sunt pur și simplu uimiți de acest lucru. Abia în 2008, un om de știință descoperă exact de ce se întâmplă acest lucru. Culoarea roșie este legată de ciclul feminin, iar acest lucru îi face pe bărbați să se simtă mai atrași carnal și fizic de femeia care poartă ruj.

5. Felul în care miroși

Felul în care miroși este foarte important pentru bărbați. Feromonii sunt un hormon cu un miros foarte specific. În funcție de moment, bărbații te pot considera mai atrăgătoare doar datorită mirosului feromonilor pe care îi eliberezi.

6. Ochii luminoși și sănătoși

Dacă bărbații sunt rugați să spună ceea ce găsesc cel mai atractiv la femei, există o mare șansă să spună ochii. Conform The Harvard Brain, femeile cele mai atractive sunt cele cu ochi limpezi și strălucitori. Experții sugerează că ochii strălucitori sunt considerați mai sănătoși și este normal ca bărbatul să caute o femeie sănătoasă.

7. Buzele naturale

De fiecare dată când interacționezi cu un bărbat, acesta se uită prima oară la buzele tale.
Așa cum am menționat anterior, bărbații sunt atrași de semnalele unui corp sănătos, iar buzele sunt, de asemenea, indicatori buni în acest caz.

8. Timbrul vocii

Conform Smithsonian Magazine, bărbații sunt mai atrași de femeile cu un ton mai înalt al vocii. Știința din spatele acestui lucru este că femeile mai tinere au voci mai pronunțate și vorbesc mai tare. Pe măsură ce cresc, tonul lor scade și se îngroașă datorită scăderii nivelului de estrogen.

Femeile mai tinere sunt văzute de aceștia ca fiind mai fertile și ne întoarcem la legătura cu natura și la faptul că urmăm aceleași modele animale regăsite în natură, indiferent de cât de mult credem că ne-am schimbat cu timpul.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus