Connect with us

5 ZODII de bărbați irezistibili! Nicio femeie nu poate să le reziste

HOROSCOP

5 ZODII de bărbați irezistibili! Nicio femeie nu poate să le reziste

Femeile știu cât este de greu să ăi reziști unui bărbat galant, romantic, cuceritor. Cu atât mai greu este să faci asta atunci când acest gen de bărbat este și născut sub un semn zodiacal care îl face irezistibil. Iată care sunt zodiile de bărbați cărora nu le vei putea rezista niciodată.

Leu

Leii pot să se facă remarcați oricând, oriunde. Aceștia reprezintă întruchiparea masculinității emanând putere și seriozitate. Orice femeie va avea senzația ăc un bărbat leu va putea să o protejeze și să o facă să se simtă în siguranță. Pe lângă acest lucru, ideea de a avea lângă tine un bărbat pentru care o grămadă de alte femei se află mereu în competiție va face orice femeie să și-l dorească și mai mult.

Gemeni

Chiar dacă în anumite domenii natura duală a gemenilor este un dezavantaj, atunci când vine vorba despre cuceriri este un punct forte. Gemenii au tendința de a nu se gândi niciodată la consecințe, astfel că nu se vor sfii de la a te privi insistent chiar și atunci când sunteți în public. Astfel, insistența lui subtilă te va face să vrei să fii șângă el, să petreceți timp împreună, să descoperi ce gândește și ce își dorește.

Capricorn

Capricornii devin irezistibili foarte ușor datorită aurei lor impenetrabile de mister. Oricât de mul ai vorbi cu un capricorn, vei avea constant senzația că nu reușești să îl cunoști deloc. Seriozitatea lor și modalitatea de a-și duce la capăt responsabilitățile fără a cere ajutorul celor din jur le face pe femei să simtă că ar putea fi niște soți foarte buni și responsabili, care își vor ajuta mereu familia.

Balanță

Balanțele par să arate din ce în ce mai bine pe măsură ce trece timpul. Aerul de bărbați trecuți prin viață, politicoși și galanți îi fac să fie absolut irezistibili. De asemenea, deși ar putea avea un renume de fustangii, faptul că acceptă propuneri din partea tuturor femeilor nu face decât să te facă să te gândești dacă nu cumva ar trebui să îți încerci și tu norocul. De asemenea, faptul că par extrem de interesanți, te fa face să ai senzația că, dacă petrece timp și vorbește cu tine, ești și tu la fel de interesantă.

Scorpion

Scorpionii sunt pur și simplu niște bărbați irezistibili. Acesta va studia cu foarte mare atenție punctele tale sensibile și va face orice este nevoie pentru a-ți intra sub piele. Va ști mereu ce să spună și replicile lui ușor arogante te vor face să te întrebi dacă nu cumva se gândește să te ducă în dormitor chiar acum. Că veni vorba despre dormitor, te va face să te simți în al nouălea cer acolo.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus