Connect with us

6 lucruri surprinzătoare pe care femeile le adoră la bărbați

LIFESTYLE

6 lucruri surprinzătoare pe care femeile le adoră la bărbați

Ca bărbat, probabil te-ai întrebat uneori dacă ai acele caracteristici pe care femeile și le doresc la un partener. Acestea ar putea fi mai comune decât te-ai aștepta. Iată 6 trăsături ale bărbaților pe care femeile le iubesc:

1. Preferă să taci, dar să faci

Nu este un secret că femeile iubesc să comunice cu bărbații din viața lor. Femeilor le place să se conecteze, iar atunci când se întâmplă, se vor topi. Bineînțeles, când majoritatea bărbaților aud asta, devin confuzi, gândindu-se că înseamnă discuții lungi și profunde despre fiecare sentiment pe care oricare dintre voi l-a avut încă de când v-ați întâlnit. Greșit! Femeile nu au nevoie de o mulțime de cuvinte de la bărbați. Adevărul este că partenera ta poate obține aceeași comunicare de la tine prin contact vizual – fără să fie rostit un singur cuvânt. Pur și simplu stai în fața ei, privește-o în ochi și arată-i afecțiunea cu un simplu gest fizic – să zicem, ținându-i brațul sau mângâind fața.

2. Îi place că ești păros

Așa e, poți să anulezi programarea la cosmetician. Un studiu efectuat la Societatea zoologică din San Diego (de oameni, nu de animale) a arătat că femeile sunt mai atrase de bărbați cu corpuri păroase, indiferent de siluetă. Oamenii de știință susțin că părul corpului promovează sănătatea și hormonii activi, dând semnale pozitive când vine vorba de alegerea unui partener.

3. Iubește să te vadă atașat de echipa ta preferată de fotbal

Entuziasmul și emoțiile sunt caracteristici umane și sunt foarte atrăgătoare. O femeie își dorește un bărbat care trăiește intens, iar pentru ea faptul că te bucuri de o victorie sau îți curge o lacrimă când echipa preferată pierde, este un semn suficient. Ea te va percepe ca sensibil și capabil de emoții și va fi convinsă că ești dispus să investești aceste sentimente și în relația voastră.

4. Îi place când faci pe durul

Deși femeile adoră sensibilitatea și manifestările emoționale, nu vor totuși să te vadă ca pe o prietenă de-a lor. Faptul că ești dur și uneori rece exprimă senzualitate iar femeile vor considera asta foarte sexi. E important ca o femeie să găsească în tine sprijinul de care are nevoie, și să știe că o poți proteja în orice situație. Desigur, nu trebuie să exagerezi și să fii prea dur sau să faci lucruri nesăbuite.

5. Îți adoră latura artistică

Nu îți trebuie un cont bancar impresionant pentru a atrage o femeie. Însă o poți impresiona foarte ușor cu intelectul, creativitatea și ingeniozitate ta. De asemenea, cu cât ai un spirit mai artistic, cu atât ești mai romantic – iar femeile adoră asta!

6. O atrage latura ta de tocilar

Nu multe femei sunt pasionate de tehnologie, sau se pricep la calculatoare. Mai mulți bărbați, au însă aceste calități. Dacă te pasionează jocurile video, ea va fi atrasă de faptul că îți exprimi pasiunile și te bucuri de lucrurile mici în viață. Iar dacă ești talentat în materie de calculatoare, va fi impresionată de inteligența ta, pentru că femeilor li se pare un lucru măreț să te pricepi la tehnologie.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus