Connect with us

13 lucruri pe care nu le știai despre corpul femeii! Te vor lăsa cu gura căscată

FRUMUSETE

13 lucruri pe care nu le știai despre corpul femeii! Te vor lăsa cu gura căscată

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu te vor ajuta să le înțelegi pe deplin, pentru că majoritatea trăsăturilor acestora sunt legate de genetică. Iată principalele trăsături ale femeii:

1. Femeile văd mai multe culori

Este un punct de vedere științific dovedit că femeile disting culori mai bine decât bărbații. Ca urmare, bărbații își pierd adesea răbdarea când o fată încearcă să dovedească diferența dintre roz și fucsia. Femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

2. Corpul unei femei are o rezistență scăzută la alcool

Alcoolul este și mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli de ficat, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și este mai probabil să moară din cauza cirozei hepatice (o boală cronică). Este, de asemenea, mai probabil ca, creierul unei femei să fie afectat din cauza alcoolului, și să apară boli cum ar fi pierderea funcțiilor mentale și reducerea dimensiunii creierului.
De asemenea, femeile se îmbată mai repede. Este simplu de înțeles de ce: corpul fetelor se luptă mai mult cu alcoolul, astfel încât intoxicația se produce mai repede. Cu alcoolul se luptă o enzimă specială, care este produsă de stomac, și care distruge alcoolul înainte de a intra în sânge. La femei, această enzimă este produsă în cantități mai mici, deci mai mult alcool ajunge în sânge într-o perioadă scurtă de timp.

3. Formele voluptuoase sunt mai atractive

Și nu numai din cauza complexului Oedipian. Diferite studii au arătat că o femeie este cu atât mai atractivă cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au dezvoltat un corp foarte feminin. Cele care nu utilizează anticoncepționalele sunt de asemenea mult mai atractive pentru bărbați.

4. Femeile consumă în jur de 2kg de ruj în viața

Nu este un secret că rujul de pe buzele unei fete este absorbit odată cu alimente sau băuturi. Oamenii de știință au aflat că în acest fel fetele consumă aproximativ 2 kg de acest tip de produse cosmetice pe parcursul întregii lor vieți.

5. Femeile urăsc să-și asume riscuri

Fetele sunt întotdeauna asociate cu liniștea căminului și cu cei care pot avea întotdeauna grijă de ceilalți. Din acest motiv, sunt mai grijulii și mai precaute. Cortexul cingular, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost motivul pentru care, în care evoluția umană pentru care femeile au trăit mereu mai mult decât bărbații.

6. Femeile își îngrașă partenerii

Într-o relație, femeile intră într-un mod de „îngrijire” care duce la hrănirea excesivă a partenerului lor (cu intenția de a avea un războinic puternic de partea lor). Există, de asemenea, intenția inconștientă de a face un bărbat mai puțin atractiv pentru alte femei.

7. Eleganță și nu confort

Societatea și mass-media au presat femeile de-a lungul secolelor să se mențină la un anumit standard, ceea ce înseamnă că majoritatea femeilor aleg să aibă un aspect elegant decât să se simtă confortabil.

8. Femeile au simțul olfactiv mai dezvoltat

În zilele noastre, și în trecut- când simțul mirosului sporit ne-a ajutat strămoșii să supraviețuiască și, așa cum femeile au fost în mare parte culegători, acest simț le-a ajutat să aleagă alimentele potrivite pentru familie – femeile dau dovadă de un simț olfactiv mai dezvoltat. Poate acesta este și motivul pentru care fetele iubesc florile atât de mult.

9. Celulele din creierul femeilor sunt mai dense

În medie, creierul feminin este cu 9% mai mic decât omologul său de sex masculin. Dar acest lucru nu are nici un efect asupra abilităților cognitive, deoarece numărul celulelor este același și sunt doar așezate dens.

10. Femeile sunt foarte buni inventatori

Mary Anderson a inventat ștergătorul de parbriz în 1903. În plus, femeile de-a lungul anilor au brevetat: scutece, pungi de hârtie, sticlă nereflectorizantă, coș de gunoi cu pedale, mașină de spălat vase și multe alte inovații.

11. Tocurile nu au fost mereu destinate femeilor

În anii 1600, tocurile au fost prima oară purtate de femei, cu scopul de a-i imita pe bărbații care purtau tocuri ca un semn al masculinității și statutului lor.

12. Citirea mimicii feței

De la începutul vieții lor, femeile sunt mai bune la citirea fețelor, a gesturilor și a inflexiunilor vocale, ceea ce le face superioare în arta conversației și buni lideri sociali. Chiar și într-un grup de oameni, toate interacțiunile sociale ar fi probabil conduse de o femeie de tip alfa decât de un bărbat alfa.

13. Durata de viață

Uneori, diferențele în durata vieții între bărbați și femei pot fi de până la un deceniu, dar în medie diferența este de cel puțin 2-3 ani în întreaga lume.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus