Connect with us

7 diferențe între un bărbat care te IUBEȘTE și unul care doar vrea să te ȚINĂ lângă el

LIFESTYLE

7 diferențe între un bărbat care te IUBEȘTE și unul care doar vrea să te ȚINĂ lângă el

Întreaga existenţă umană se învârte în jurul dragostei. Cu toții avem nevoie de dragoste și o căutăm, dar asta nu înseamnă că aceasta este ușor de găsit. Adesea relațiile te lasă cu promisiuni abandonate și inima frântă.

S-ar putea să te simți foarte atrasă de cineva și să îl placi foarte mult, ai putea avea o relație intensă cu cineva, să fiți mereu împreună și fericiți – și totuși să nu simți iubire adevărată. De foarte multe ori, ne trezit că suntem în situația în care nu ne dăm seama dacă suntem cu adevărat îndrăgostiți sau simțim doar atracție fizică pentru o persoană.

Iată câteva indicii că ești cu adevărat îndrăgostită:

1. Ești, în mod inexplicabil, fericită

Pentru tine fiecare zi este frumoasă și ai numai melodii vesele în minte. Ești fericită mereu, în adâncul sufletului tău, chiar și atunci când tensiunea intimă se mai domolește și lucrurile nu merg chiar cum trebuie. Știi că ai pe cineva special cu care poți vorbi și pe care te poți baza.

2. Te gândești la el tot timpul

Nu poți să ți-l scoți din cap. Fiecare lucru mărunt îți amintește de el și vrei să-i povestești despre tot ce ți se întâmplă. Știința are o explicație pentru acest lucru, care se întâmplă mai ales în fazele inițiale de îngrăgostire – creierul tău eliberează, alături de dopamină, o substanță numită noradrenalină.

3. Zâmbești constant

Zăpăceala continuă echivalează cu zâmbitul constant. Ești atât de fericită încât nimic nu-ți poate strica buna-dispoziție. Pentru tine este soare în fiecare zi, chiar dacă afară e frig și înnorat. Colegii și prietenii te întreabă de ce zâmbești și tu știi că asta se întâmplă fiindcă există cineva special în viața ta.

4. Iubești lumea

Când ești îndrăgostită, lumea ți se pare că este un loc mult mai frumos. Acum că ești cu cineva special, parcă ți se mai ridică greutățile de pe umeri, iar viața ți se pare mult mai interesantă. Simți că te poți descurca în orice situație.

5. Ai fluturi în stomac

Știi senzația de fluturi în stomac? Acei mici fiori și pierderea poftei de mâncare? Da, dragostea te face să te simți așa de fiecare dată când te gândești la el sau îi auzi numele ori ești cu el. Poate că e totul nou și ți se pare ciudat, dar te simți și în siguranță și confortabil alături de cel drag.

6. Te simți împăcată cu tine însăți

Poate că au existat momente în care te-ai criticat sau ai crezut că nu ești suficient de bună – dar gata, aceste lucruri au rămas în trecut. Știi că cineva te iubește așa cum ești, iar asta e ceva minunat. Înveți, de asemenea, să îți accepți și tu defectele și nu îți e mai critici așa mult. De asemenea, când ești îndrăgostită te simți puternică, de parcă ai putea să înfrunți orice.

7. Te simți acasă

Atunci când ești îndrăgostită de cineva, știi că e dragoste adevărată deoarece te simți absolut confortabil în preajma lui. Poți să fii cine ești fără să-ți fie teamă că vei fi judecată. Poți vorbi cu el despre orice-ți trece prin cap, fie că te plângi de coșurile de pe față sau îi spui că ai avut o zi proastă la muncă. Puteți vorbi despre prostii sau lucruri serioase fără să te simți stânjenită.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus