Connect with us

Cum să fii o FEMEIE PERFECTĂ pentru un bărbat în funcție de zodie. Nu-ți vor putea rezista

HOROSCOP

Cum să fii o FEMEIE PERFECTĂ pentru un bărbat în funcție de zodie. Nu-ți vor putea rezista

Ți-a atras un bărbat atenția și vrei să știi totul despre el? Află în ce zodie este, pentru că acest lucru poate să îți dea câteva indicii legat de ce fel de persoană este și cum ar vrea să fie partenera sa. După ce obții aceste informații, gândește-te cu atenție dacă ați fi potriviți împreună sau dacă merită să încerci să te schimbi pentru el. Iată ce caută fiecare bărbat în parte în femeia de lângă el, în funcție de zodia în care este:

1. Vărsător – spațiu și mister

Nativilor Vărsător le place să aibă timp liber și ar vrea să aibă partenere care să înțeleagă asta. De asemenea, le plac fetele misterioase, creative și cu o personalitate bine definită.

2. Pești – dragoste și răbdare

Caută-ți un partener din zodia Pești numai dacă vrei ceva serios și adevărat, nu o aventură. Peștii par rezervați, dar se îndrăgostesc rapid și tare. Le plac femeile care le vorbesc despre detalii mai intime, legate de visurile și temerile lor.

3. Berbec – muncitoare și feminină

Berbecilor le plac fetele care îi lasă să le urmărească, cele care muncesc foarte mult, dar rămân în continuare feminine și senzuale.

4. Taur – sinceritate și răbdare

Și nativilor din zodia Taur le plac femeile feminine, dar sinceritatea îi atrage cel mai mult. Ei nu au timp pentru jocuri și prostii, dar nici nu se vor implica prea repede, până nu sunt pregătiți.

5. Gemeni – imprevizibilitatea și agresivitatea

Gemenilor le plac fetele care fac prima mișcare, ceea ce îi face să fie opușii Taurilor, și cele care sunt imprevizibile și dispuse să încerce lucruri noi.

6. Rac – dragostea și familia

Dacă îți place un bărbat Rac, va trebui probabil să faci prima mișcare – el va aprecia asta. Familia înseamnă foarte mult pentru nativii Raci, cărora le place să se simtă iubiți fizic și
emoțional.

7. Leu – joaca și generozitate

Leii sunt foarte sociabili și au nevoie de cineva pe măsură. Ei apreciază femeile generoase și sincere, așa că ar trebui să-i arăți că îți pasă de nevoile altor oameni.

8. Fecioară – curățenie și blândețe

Nativilor din zodia Fecioară le plac femeile curate, aranjate și bine organizate, care nu vorbesc urât. Dacă îl inviți acasă, ai grijă să te asiguri că nu găsește un dezastru.

9. Balanță – relaxare și blândețe

Nativilor din zodia Balanță nu le plac femeile care bârfesc sau care se iau la ceartă cu ei pentru lucruri mărunte. Apreciază fetele cărora le pasă de alții. Nu le plac persoanele care au
multă nevoie de afecțiune, dar nici nu rămân singuri prea mult timp.

10. Scorpion – erotism și intimitate

Se știe că nativii Scorpion sunt cei mai misterioși și mai pasionanți din zodiac, fiind absolut irezistibili. Ei caută o parteneră care să fie aventuroasă și care să le respecte spațiul și
intimitatea.

11. Săgetător – libertate și aventură

Săgetătorilor le place să se distreze, așa că vor aprecia o fată care e pasionată de călătorii și nu e posesivă. Ei vor pe cineva cu simțul aventurii.

12. Capricorn – hotărâre și loialitate

Capricornii vor ceva pe termen lung și le va lua ceva timp până să aibă încredere în tine. Dă-i timp și arată-i, de asemenea, că ai scopuri și visuri și că le urmărești în mod activ.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus