Connect with us

Cele mai SENSIBILE semne ale ZODIACULUI. Se lasă afectate de orice

HOROSCOP

Cele mai SENSIBILE semne ale ZODIACULUI. Se lasă afectate de orice

Deși astăzi oamenii au devenit din ce în ce mai distanți, datorită lipsei de timp, dezamăgirilor sau a modelului comportamental promovat în societate, există încă unele persoane care pur și simplu simt orice emoție mult mai intens ca ceilalți. Astrele influențează această trăsătură, așa că iată ce zodii tind să simtă totul cu o mai mare intensitate :

1. Rac

Este bine cunoscut faptul că Racul se numără printre cele mai pașnice și generoase în sfera dragostei. O relație pentru tine este ceva mai mult decât un simplu contact fizic între două persoane care arată apreciere, este un stil autentic de viață în care partenerul tău devine cineva de care trebuie să ai grijă, să-l protejezi, să îl răsfeți și, mai presus de toate, să dai întotdeauna ce-i mai bun din tine. Și în schimb, vrei doar să primești aceeași afecțiune pe care o oferi.

2. Scorpion

Scorpionii sunt oameni care sunt cunoscuți pentru ca fiind iubitori, pasionali și pur fizici. Dar, de asemenea,ca Scorpion ești deseori exploziv.  Te răzvrătești foarte ușor și cu greu îi ierți pe cei care te supără. Este păcat că un astfel de semn senzual are această dublă față care îl plasează într-una dintre cele mai înalte poziții ale listei negative, deoarece dacă ar ști cum să se controleze, ar fi partenerul ideal al multor oameni.

3. Pești

Ca nimeni altcineva, tu vrei decât să le oferi ajutor altora: nu contează dacă sunt sau nu cunoscuții tăi, dacă e vorba de ceva grav sau nesemnificativ, dacă are de a face cu viața sentimentală sau profesională, dacă implică consecințe … Ai depus multe eforturi pentru a-i sfătui pe cei care vin să caute ajutor și ai dat dovadă de multă empatie. Chiar și poveștile fictive (din cărți, televiziune, filme) îți provocă lacrimile. Arta te face să te simți în siguranță și îți permite să demonstrezi profunzimea și puterea emoțiilor tale.

4. Fecioară

Nu numai că petreci prea mult timp gândindu-te la tot, dar lași orice să te afecteze mai mult decât oricine altcineva. Deseori, planifici ceea ce vei spune sau cum să răspunzi unor întrebări cu mare anticipare și legăturile tale cu ceilalți sunt întotdeauna profunde. Te concentrezi atât de mult pe lucruri nesemnificative și riști să-ți pierzi timpul cu griji superficiale. Ceea ce îți atinge sufletul mai presus de orice este nedreptatea și prostia.

5. Capricorn

Deși la prima vedere pari o ființă echilibrată, răbdătoare și calmă, adevărul este că emoțiile tale sunt ascunse în spatele acestor caracteristici și se pot manifesta oricând. Te comporți și vorbești cu sinceritate totală: când îi spui cuiva că-l placi, acea persoană poate fi sigură de asta. Ești un romantic incurabil.

6. Taur

Ești foarte realist, deși simți totul cu mare intensitate. Te exprimi deschis despre subiecte dificile, delicate sau jenante și nu te deranjează să faci asta cu oricine. Nu ai un filtru și nu te lași controlat, vrei să-ți poți exprima sentimentele fără limite. În același timp, depui mereu mult efort pentru a face lumea un loc mai bun.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus