Connect with us

8 SECRETE pentru un abdomen PLAT și TONIFIAT în doar 2 săptămâni la tine ACASĂ

LIFESTYLE

8 SECRETE pentru un abdomen PLAT și TONIFIAT în doar 2 săptămâni la tine ACASĂ

Un abdomen plat pare a fi ceva care se află pe lista dorințelor tuturor celor care își doresc să arate bine și să se simtă bine cu ei înșiși. Ca să îl obții, iată câteva metode care să te ajute să ai niște mușchi tonifiați, ca să îți poți arăta abdomenul oricând, oriunde:

1. Mergi la o plimbare vioaie

Poți face acest exercițiu înaintea începerii exercițiilor fizice propriu-zise. Acest lucru te va ajuta să îți încălzești mușchii. Nu trebuie să fii singură – ia-ți câinele la plimbare și, cine știe, poate că vei întâlni și o persoană interesantă pe drum.

2. Ia-ți o bicicletă

Mersul pe bicicletă este, cu siguranță, un exercițiu perfect pentru cei care vor să petreacă timp afară, combinând exercițiile pentru picioare cu cele pentru abdomen. Nu uita să-ți protejezi capul și încheieturile și nu-ți fie frică să te aventurezi în pădure, departe de agitația din oraș.

3. Înoată

Înotul în aer liber nu te ajută numai să te bronzezi, ci este și un exercițiu fizic grozav, mai ales dacă ai probleme cu încheieturile. Înotul este bun pentru oameni indiferent de vârstă. Dacă mergi la o piscină publică, nu uita să porți o cască, pentru a evita posibilele contaminări.

4. Aleargă

Alergatul este un exercițiu care îți aduce nenumărate beneficii corpului tău. Ia-ți niște adidași de calitate și ieși la alergat pentru o oră sau două. Asta nu te va ajuta numai să te detașezi de stresul acumulat, ci îi va oferi și abdomenului tău antrenamentul de care are nevoie.

5. Fă exerciții cu mingea

Mingea e grozavă pentru dezvoltarea echilibrului, dar nu te învinovăți prea tare dacă se întâmplă să cazi de pe minge. Asta e normal la început, atunci când mușchii tăi abdominali sunt ceva mai slabi decât te-ai fi așteptat. Stai cu spatele lipit de minge, cu mâinile deasupra capului și ridică-ți corpul astfel încât să fii într-o poziție aproape dreaptă.

6. Poziția planșetă

Poziția planșetă este asemănătoare cu cea de flotare, doar că sprijinul trebuie să fie în coate. Menține această poziție folosindu-te de mușchii abdominali pentru aproximativ un minut în fiecare zi și vei observa diferența foarte curând. De asemenea, acest exercițiu te va ajuta să ai o talie mai subțire.

7. Fă abdomene

Abdomenele sunt un exercițiu foarte eficient atunci când vine vorba despre un abdomen tonifiat și plat. Multe persoane greșesc crezând că viteza și numărul repetărilor exercițiului sunt cele care contează, însă este mai importat să execuți mișcarea în mod eficient, lent și păstrând mușchii în permanență încordați.

8. Bea cât mai multă apă

De foarte multe ori abdomenul nostru poate părea că nu este tonifiat din cauza faptului că este plin cu mâncare. Dacă vei bea apă, organismul va resimți mai puțin nevoia de a mâncă și apa te va ajuta să drenezi mai ușor grăsimea din organism.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus