Connect with us

TOP ZODII care sunt foarte greu de iubit! Să nu te îndrăgostești NICIODATĂ de ele

HOROSCOP

TOP ZODII care sunt foarte greu de iubit! Să nu te îndrăgostești NICIODATĂ de ele

Pe lângă aspectul fizic, inteligența și simțul umorului, data viitoare când îți alegi un partener ar trebui să arunci o privire și asupra zodiei sale și a compatibilității voastre. Există câteva semne zodiacale care se descurcă destul de greu cu dragostea și care, deși reușesc să se atașeze, în foarte puține cazuri te vor iubi cu adevărat sincer și corect. Acestea sunt:

1. Leu

Nu e o idee prea bună să îi faci o declarație de amor nativului Leu. Leii sunt atât de obsedați de propria persoană încât nu prea știu cum să mai iubească pe altcineva. Sunt egoiști și capricioși, va fi greu să trăiești cu cineva care se pune pe sine pe primul loc în orice situație.

2. Gemeni

Gemenii sunt buni la vorbe și vor încerca să te convingă de autenticitatea sentimentelor lor, dar vor fugi dacă le ceri să-și demonstreze iubirea. Ei nu sunt niște persoane prea neserioase pentru a putea întreține o relație lungă și stabilă cu o singură persoană.

3. Taur

La fel ca Leii, Taurii sunt preocupați de propria persoană și nu mai au timp și pentru alții. Deși jură asta, ei nu sunt capabili să iubească pasional, cu toată ființa lor. Sunt oameni care știu să cucerească, dar nu și cum să păstreze pe persoana respectivă.

Și alte zodii sunt destul de dificil de iubit:

1. Fecioară

Fecioarele sunt foarte independente și abordează orice relație dintr-o perspectivă foarte analitică. Chiar dacă nu fac asta intenționat, nativii acestei zodii țin oamenii la distanță până sunt siguri că pot avea încredere în ei. De aceea nu e foarte ușor să îi iubești. Ca să țină la cineva, ei trebuie să se deschidă, iar asta nu prea le stă în fire. Totuși, sunt parteneri uimitori.

2. Scorpion

Când vine vorba de a nu ști ce vrei, Scorpionii sunt regi/regine. Ei au schimbări de dispoziție și sunt foarte dificil de citit. De aceea e greu să ai o relație amoroasă cu ei. Adevărul e că până nu se maturizează din punct de vedere emoțional, ei pur și simplu nu sunt pregătiți pentru o relație.

3. Săgetător

Săgetătorii sunt foarte impulsivi și e imposibil să te plictisești alături de ei. Totuși, acesta este motivul pentru care le este foarte greu să se liniștească. Ei caută mereu următoarea aventură. Nu sunt foarte pricepuți la relații. S-ar putea să nu le placă persoanele care nu îi urmăresc și nu fac eforturi pentru a-i cuceri.

4. Vărsător

Vărsătorii sunt, de la natură, oameni rezervați. Pot fi foarte dificil de citit și îi țin pe oameni la distanță. Pentru a se îndrăgosti e nevoie să aibă încredere și să poată să fie vulnerabili.

5. Capricorn

Capricornii sunt pragmatismul întruchipat – sunt eficienți și muncitori. Asta înseamnă că și relațiile sunt niște tranzacții de afaceri pentru ei. Niciun partener nu vrea să simtă că celălalt își face o listă cu avantaje și dezavantaje în legătură cu el.

6. Berbec

Berbecii își pun partenerul în centrul atenției. Îl pun pe primul loc și fac orice pentru a-l mulțumi. Își susțin partenerii și îi încurajează. Cum să refuzi așa ceva? Ai grijă doar să nu te simți copleșită.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus