Connect with us

ZODIILE care au noroc la BANI în 2018. Uite cine se ÎMBOGĂȚEȘTE și cine ajunge în sapă de lemn

HOROSCOP

ZODIILE care au noroc la BANI în 2018. Uite cine se ÎMBOGĂȚEȘTE și cine ajunge în sapă de lemn

De ce să nu recunoaștem, banii sunt un aspect destul de important în viața fiecăruia dintre noi. Ei bine, caiptolul financiar poate să fie influențat cu ușurință de astre și de semnul zodiacal sub care ne-am născut. Iată cum veți sta cu banii în 2018 în funcție de zodie.

Berbec

În primele luni ale anului situația ta financiară nu este una de invidiat. Trebuie să-ți organizezi foarte bine bugetul și să ai grijă la cheltuieli. În a doua parte a anului vei câștiga bani cu ușurință, deci nu vei duce lipsa unui venit considerabil. Dar, de asemenea trebuie să ai grijă cu felul în care îți organizezi bugetul.

Taur

Deși stai bine cu banii pe care i-ai obținut cu ușurință, situația ta financiară se va clătina considerabil. Nu trebuie să te sperii însă pentru că vei cunoaște pe cineva care te va ajuta să avansezi în carieră, iar ulterior vei face mai mulți bani.

Gemeni

In 2018 consideri aspectul financiar o prioritate. Îți plănuiești bine toate proiectele și vei avea bani să le suporți. E posibil să primești niște bani pe care îi așteptai de mult.

Rac

Ești supus unor tentații de a face câteva lucruri ilegale pentru a obține mai mulți bani, dar vei reuși să treci peste aceste gânduri. Nu ar fi bine să riști. De asemenea, ar trebui să fii atent să nu iei decizii financiare bazate pe instinct. Dacă plănuiești o achiziție imobiliară, vei reuși să o faci.

Leu

2018 se anunță se anunță darnic din punct de vedere financiar. În noiembrie s-ar putea să se producă niște schimbări benefice în viața ta: poate îți schimbi locul de muncă sau poate primești o moștenire. În august ar trebui să nu iei decizii în legătură cu veniturile tale.

Fecioară

Venus e planeta care te influențează decisiv pe plan financiar și o face într-un mod benefic de la sfârșitul lui martie 2018. În primăvară vor apărea multe oportunități pe plan profesional pentru tine. Vei reuși până la sfârșitul anului să strângi niște bani.

Balanță

Pe plan profesional vei sta foarte bine, pe lângă un salariu atractiv te vei bucura și de colegi pe care îi vei îndrăgi. În vară vor apărea niște obstacole, peste care vei reuși însă să treci cu bine. Cu susținerea lui Jupiter poți obține bonusuri la care nu te așteptai în luna iunie și îți poți plănui următoarea vacanță.

Scorpion

Nu vor fi schimbări majore în viața ta. Din punct de vedere financiar stai bine și te bucuri de susținerea familiei și a partenerului. Vei fi deseori tentată să cumperi produse de lux, dar ar trebui să nu cheltuiești așa de mulți bani, mai ales că și în familie vor apărea schimbări care vor necesita resurse financiare : o nouă locuință sau un copil.

Săgetător

În 2018 se poate să întâlnești pe cineva foarte stabil din punct de vedere financiar care îți va deveni partener de viață și te va sprijini. Veniturile, cât și cheltuielile vor crește. Ar fi bine să ai niște bani de rezervă, pentru situații neprevăzute.

Capricorn

Și la serviciu, și în portofel lucrurile stau în 2018 cam la fel ca în 2017. Orice tranzacție importantă e bine s-o finalizezi din martie pana în iulie. Este o perioadă prielnică pentru investiții.

Vărsător

Nu vei întâmpina prea multe probleme financiare. Va fi un an destul de liniștit, de câte ori vei fi nevoit să cheltuiești o sumă mare de bani, te vei redresa rapid și nu vei simți golul din portofel. Încearcă să nu semnezi contracte în perioada martie-aprilie.

Pești

Dacă în primele luni ale lui 2018 stai foarte prost cu banii, în lunile ce urmează e posibil să-ți schimbi locul de muncă, pentru unul mai bine plătit. Pe timp de vară, ar fi bine să fii cumpătat cu resursele tale financiare, după această perioadă și până la sfârșitul anului vei scăpa de stresul cauzat de problemele financiare.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus