Connect with us

8 trucuri pentru haine și pantofi care te vor face să arăți mereu impecabil

FASHION & BEAUTY

8 trucuri pentru haine și pantofi care te vor face să arăți mereu impecabil

Stilul și moda sunt foarte importante în viața oamenilor și, de obicei, fetele sunt dornice să aibă grijă de fiecare detaliu al aspectului lor. Prin urmare, toate hainele tale trebuie să pară perfecte și, uneori, nu ai capacitatea de a repara tot ceea ce este rupt sau uzat. Cu toate acestea, există diferite trucuri care te pot ajuta să faci tot ceea ce porți să arate ca nou, chiar dacă îl ai deja de ani de zile. Află din acest articol câteva trucuri pentru garderoba ta.

1. Mai mult spațiu în dulapul tău

Multe persoane cumpără de obicei haine en gros fără să le folosească, ca urmare, dulapul este plin tot timpul. Scapă de hainele pe care nu le porți.

2. Pantofi de pânză albă

În mod normal, pantofii de pânză albă îți vor da multe dureri de cap, pentru că întotdeauna se vor murdări, chiar dacă ai grijă de ei ca și de copiii tăi. Un truc extraordinar pentru a-i păstra cu acea culoare strălucitoare frumoasă cu care i-ai cumpărat inițial, implică folosirea unei lumânări. Ceea ce trebuie să faci este să topești ceara lumânării astfel încât să acopere toată țesătura, dar amintește-ți că nu este bine să folosești multă ceară, deoarece este probabil să se vadă ulterior. Cu ajutorul unui uscător de păr poți să usuci încălțămintea și în acest fel, nu se vor murdări.

3. Haine șifonate

Uneori ai probleme cu cămășile șifonate și, dimineața, este nevoie de mult timp pentru a rezolva această problemă, timp pe care probabil nu îl ai înainte de muncă. Ca să salvezi timp și să rezolvi și problema, trebuie să închizi cămașa și să stropești cu puțină apă; Apoi, folosește un uscător de păr cu opțiunea de aer cald. Apoi, trebuie să o atârni și să puni uscătorul pe cămașă și încrețiturile vor dispărea instantaneu, iar cămașa va fi gata de purtare.

4. Mirosul pantofilor

Pantofii au, de obicei, un miros deosebit, pe care nimeni nu-l place, și trebuie să găsești o soluție la această problemă. Deci, o modalitate ușoară de a face pantofii să miroase bine este să pui saci de ceai înăuntru. În acest fel, vor avea un miros proaspăt care va dura mult timp. L-ai putea lăsa toată noaptea și așa mirosul va rămâne impregnat. Ar trebui să fii atent, dacă pantofii tăi sunt umezi, ar putea deveni lipicioși și nu este deloc plăcut, așa că asigură-te să fie complet uscați când deciiz să îi porți.

5. Puloverul și aparatul de ras

Un pulover de lână arată frumos atunci când îl cumperi, dar în timp începe să umple cu puf, care te face să arăți dezordonată. În plus, scamele pot fi enervante și puțin periculoase pentru sănătate. Prin urmare, este bine să scapi de ele și un truc bun este să folosești un aparat de ras pentru a elimina excesul de material . Trebuie să fii atent și este mai bine să folosești unul nou, deoarece dacă folosești unul mai vechi, poți face multe daune componentelor îmbrăcămintei

6. Fermoar cu probleme de închidere

Multe articole de îmbrăcăminte au un fermoar pentru a le închide, însă, în timp și în funcție de tipul de material, ar putea deveni greu și dificil de manevrat. Prin urmare, o modalitate ușoară de a face închiderea mai ușoară și fără prea mult efort este cu un creion. Grafitul îl va ajuta să alunece și va exista o fricțiune mai bună între cele două rânduri zimțate ale fermoarului. Este important să iei în considerare culoarea îmbrăcămintei tale, deoarece dacă este albă, ar trebui să fii mai atent dacă folosești un creion negru/ gri.

7. Sutiene

Sutienele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, întotdeauna le însoțesc peste tot, dar, cu timpul, unele ar putea încerca să te rănească … Da, e periculos când tija este iese în afară, pentru că ți-ar putea face o rană în piept, iar după aceea ți-ar putea provoca dureri . De aceea este esențial să ai grijă de lenjeria ta și, atunci când ai această situație, vei avea două opțiuni foarte importante: Una este să folosești o bandă care să păstreze la locul său materialul metalic pentru o vreme. Alta este să o coși, astfel încât să nu mai fie scos din loc, ceea ce îți va oferi mai mult timp până să cumperi unul nou.

8. Rochie neagră

Acest truc va funcționa noaptea în cea mai mare parte și numai cu o rochie sau îmbrăcăminte neagră. Uneori poți vedea pete de altă culoare pe rochia sau costumul tău, și, dacă te grăbești e dificil să găsești o altă vestimentație. În schimb, dacă ai un marker de aceeași culoare, vei putea să acoperi diferitele tonuri pe care altfel le-ar fi observat toată lumea și vei fi gata să mergi la acea petrecere fără probleme.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus