Connect with us

7 SEMNE că ai în jurul tău PRIETENI FALȘI! Dacă le recunoști, stai departe de acei oameni

LIFESTYLE

7 SEMNE că ai în jurul tău PRIETENI FALȘI! Dacă le recunoști, stai departe de acei oameni

În viață întâlnești diferite tipuri de oameni, unii sunt buni, unii sunt răi. Felul în care s-a dezvoltat societatea îi face pe oameni să nu își dezăluie adeărata personalitate ; astfel , există mulți oameni falși care pot părea foarte buni și prietenoși la prima vedere.

Iată cum să descoperi un prieten și un om prefăcutf :

1. Bârfa este prioritatea lui

Atunci când vă întâlniți, tot ce vrea să faceți e să îi bârfiți pe ceilalți. Și probabil face acest lucru și cu alți oameni, dar subiectul poți fi chiar tu.

2. Vrea să fie prioritatea ta

Chiar dacă nu ar face același lucru, prietenul fals va dori să îl pui în partea de sus a listei de priorități. Vrea să se simtă important. Trebuie să fie centrul lumii tale și, dacă nu este
așa cum dorește, se înfurie.

3. E sarcastic

Vrea să obțină de la tine orice vrea, dar când nu reușește, se poate folosi de sarcasm pentru a te insulta.

4. Te vede ca pe o competiție

Acest tip de om vede totul ca o competiție. El crede e mai bun decât tine. De fapt, el crede că e mai bun decât toți. Astfel va vrea să se implice în viața ta pentru a te face să pierzi pe
orice plan.

5. De multe ori te va dezamăgi

La început, așa-numitul “prieten” îți va face multe planuri și promisiuni, dar în cele din urmă te va dezamăgi. Și când încerci să găsești o modalitate de a vorbi cu el despre situație, te poate insulta verbal.

6. Respectă doar oamenii puternici

În timp ce oamenii buni și sinceri respectă pe toată lumea, cei falși respectă numai oamenii puternici. Și motivul din spatele lor este că pot să profite de pe urma lor.

7. E disperat după atenție

Un om prefăcut este pur și simplu disperat după atenție. Ar face tot ce trebuie pentru a fi în centrul atenției.

Cum să le faci față oamenilor falși

În primul rând, trebuie să înțelegi că ori de câte ori întâlnești pe cineva care îți place, poți să-l eviți. Sau, dacă ai deja pe cineva în apropiere pe care îl consideri fals, poți să îți limitezi timpul petrecut cu el.

Trebuie să te controlezi când te confrunți cu un comportament fals. Când persoana are un comportament enervant, trebuie să ai grijă să nu “explodezi” de fiecare dată când ești cu ea. Cu excepția cazurilor când te insultă, și îi poți arăta locul său.
Mai mult, poți încerca să afli care este motivul pentru care comportamentul rău al unei persoane este rău. Când descoperi ce o face să acționeze în acest fel, ar putea fi mai ușor pentru tine să abordezi situația.

Amintește-ți că trebuie să te oprești din a-i împărtăși secretele tale. Deoarece e nerăbdător să afle ceva despre tine pentru a te expune, trebuie să fii prudent.
De asemenea, îi poți arăta că preferi să ai oameni sinceri în viața ta. Poți să îi spui că ai oameni foarte buni în viața ta, ceea ce te face fericit. Poate că își va schimba comportamentul.

În cele din urmă, dacă ai avut un prieten fals și te-ai simțiți rău când ai descoperit că nu este ceea ce ai crezut, îți poți face niște prieteni noi. Rețineți că faptul că dacă ai avut un prieten fals nu înseamnă că nu vei găsi niciodată unul real. Lumea este mare!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus