Connect with us

Ce animal te reprezintă în funcție de ZODIE. Uite care îți reflectă personalitatea

LIFESTYLE

Ce animal te reprezintă în funcție de ZODIE. Uite care îți reflectă personalitatea

Dacă până acum ai aflat doar de faptul că în funcție de ziua și luna în care te-ai născut ți s-a scris destinul, nu știi tot. Atunci când te-ai născut ți s-a atribuit, alături de simbolul zodiei, și simbolul unui animal, independent de semnul zodiacal, care să îți descrie personalitatea. Află cărui animal îi corespunzi și descoperă cât mai multe lucruri despre personalitatea ta:

Câine

Nu ești o persoană extravagantă, ba din contră, iubești simplitatea. Dar asta nu te împiedică să ai un simț estetic foarte dezvoltat, și astfel ești mereu în tendințele modei. Ești o persoană empatică și loială și crezi într-o prietenie adevărată.

Șoarece

Ești o persoană foarte misterioasă. De fpt, acesta este farmecul tău și asta îi atrage pe toți la tine. Nu o faci intenționat, ci este în natura ta. Însă te bazezi foarte mult pe sensul cuvintelor, așa că oricine intră într-o discuție cu tine, ar trebui să își aleagă foarte bine vorbele, pentru a nu intra într-un conflict cu tine.

Leu

Ești un lider înnăscut, iar oamenii te văd ca atare. Cele mai vizibile caracteristici ale tale sunt faptul că ești pacifist, dar totuși îți place să lupți pentru dreptate. Tinzi să te plictisești ușor și simți mereu nevoia să fii în mișcare, evoluție și călătorii.

Pisică

Ești un om al extremelor – ori calm, ori pare că izbucnești ca o furtună. Oricum ai fi, fără să existe neapărat o explicație, oamenii se simt foarte bine alături de tine și caută compania ta. În schimb, tu nu ai abilități de socializare foarte dezvoltate, ba chiar eviți să vorbești cu necunoscuți.

Țestoasă

Tu ești genul de om care crede că dragostea plutește în aer, și dacă simți că nu este așa, faci tot posibilul să fie. Urăști minciunile și bârfele pentru că acestea contrazic cu ideea ta de armonie pe pământ. Poți să ai uneori impresia că oamenii nu te plac, și într-o anumită măsură este adevărat. Mai exact, mulți oameni ajung să fie invidioși pe felul frumos în care îți trăiești viața și pot crede despre tine că ești arogant. Nu ești o persoană arogantă, însă îți setezi standarde înalte, pe măsura ta.

Porumbel

Dacă cineva simte că nu are noroc, nu e nicio problemă , tu poți să i-l aduci. Adori să îi faci fericiți pe cei din jur și de acolo îți iei energia. Deși la locul de muncă ești o persoană foarte calculată, în viața sentimentală lucrurile stau puțin diferit- ești deseori naiv și te îndrăgostești prea ușor.

Panteră

Ești o persoană introvertită. Nu este un lucru rău, însă pentru că îți pui o armură care să te protejeze, riști să pierzi câțiva prieteni de-a lungul vieții. Pe lângă aura de mister pe care o lași în urma ta, lași și multă confuzie, pentru că nimeni nu poate să intuiască ceea ce îți dorești.

Maimuță

Ești o fire foarte energică și un orator talentat. Ai deci abilități de comunicare foarte bune, dar uneori tinzi să nu te mai oprești din vorbit. Problema ta este că nu prea știi să asculți și, de asemenea, tinzi să te pripești în tot ceea ce faci.

1-9 ianuarie (Câine)
10-24 ianuarie (Șoarece)
25-31 ianuarie (Leu)
1-5 februarie (Pisică)
6-14 februarie (Porumbel)
15-21 februarie (Țestoasă)
22-28 februarie (Panteră)
1-12 martie (Maimuță)
13-15 martie (Leu)
16-23 martie (Șoarece)
24-31 martie (Pisică)
1-3 aprilie (Câine)
4-14 aprilie (Panteră)
15-26 aprilie (Șoarece)
27-39 aprilie (Țestoasă)
1-13 mai (Maimuță)
14-21 mai (Porumbel)
22-31 mai (Leu)
1-3 iunie (Șoarece)
4-14 iunie (Țestoasă)
15-20 iunie (Câine)
21-24 iunie (Maimuță)
25-30 iunie (Pisică)
1-9 iulie (Șoarece)
10-15 iulie (Câine)
16-26 iulie (Porumbel)
27-31 iulie (Pisică)
1-15 august (Maimuță)
16-25 august (Șoarece)
26-31 august (Țestoasă)
1-14 septembrie (Porumbel)
15-27 septembrie (Pisică)
28-30 septembrie (Câine)
1-15 octombrie (Maimuță)
16-27 octombrie (Țestoasă)
28-31 octombrie (Panteră)
1-16 noiembrie (Leu)
17-30 noiembrie (Pisică)
1-16 decembrie (Câine)
17-25 decembrie (Maimuță)
26-31 decembrie (Porumbel)

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus