Connect with us

10 SEMNE că ești lângă persoana potrivită și 5 semne că stai lângă una greșită

Uncategorized

10 SEMNE că ești lângă persoana potrivită și 5 semne că stai lângă una greșită

Se spune despre femei că sunt de neînțeles și că sunt ființe foarte complexe. Dar și bărbații pot deveni uneori greu de înțeles. Iar într-o relație, ambele sexe pot fi chiar mai dificil de înțeles de atât. Iată însă câteva trăsături ale unui partener, care te pot ajuta să-ți dai seama dacă este sufletul tău pereche sau nu.

10. Nu-ți judecă trecutul

Dacă știe secrete din trecutul tău și nu le folosește împotriva ta, atunci este o persoană care trebuie păstrată în viața ta. Această atitudine demonstrează că te acceptă pentru cine ești, iar asta este cea mai importantă calitate.

9. Poate să aibă grijă de tine când ai nevoie

Dacă ești bolnav, sau ai avut o zi lungă la locul de muncă sau chiar ai o stare de spirit cam proastă, știi că puteți conta pe partener pentru a te face să te simți mai bine.

8. Știe când să îți ofere spațiu personal

Știe când să te copleșească cu afecțiune, dar în același timp te lasă singur când vrei spațiu. Ai nevoie de amândouă, iar un partener ideal va face acest lucru.

7. Te lasă să fii tu

Ultimul lucru pe care îl vrei este să îți petreci restul vieții cu o fată sau un băiat care încearcă în mod constant să te schimbe. Cei mai mulți oameni vor să fie ei înșiși și să găsească pe cineva care să îi aprecieze așa cum sunt.

6. Vă înțelegeți din punct de vedere intim

Vei fi cu omul acesta pentru tot restul vieții, asa că este important sa te bucuri de el fizic. Acest lucru nu este ceva care ar trebui să fie vreodată compromis, deoarece va afecta relația pe termen lung.

5. Crede în a doua șansă

Omul de lângă tine înțelege și știe că oamenii fac greșeli, așa că îți oferă o a doua șansă când este nevoie. Chiar și aceste greșeli vă vor ajuta să vă dezvoltați și veți avea nevoie de acest lucru de multe ori în viața voastră.

4. Te protejează pe tine

Vrei pe cineva care vrea mereu ce-i mai bun pentru tine și va face tot ce trebuie pentru a se asigura că ești bine. Evident, poate fi greu uneori, dar este o parte importantă a oricărei relații.

3. Nu se ține mereu după tine

Există o diferență între a avea grijă de tine și a fi întotdeauna în spatele tău peste tot. Niciodată nu vei fi mulțumit de o femeie care te cocoloșește și nici o femeie nu va fi fericită lângă un bărbat posesiv.

2. Vă simțiți bine împreună

Vrei să te asiguri că te bucuri de compania oricui alegi să-ți petreci restul vieții. De aceea, vrei pe cineva care să fie soț/soție, iubit/iubita dar și cel mai bun prieten al tău.

1. Arată bine tot timpul

Fiecare fată poate arăta bine atunci când este machiată, dar cine arată bine dimineața are un mare avantaj. Dacă crezi că ar arăta bine când se trezește, atunci te vei trezi fericit lângă ea pentru totdeauna. Pentru bărbați, este important să își mențină o condiție fizică bună întotdeauna.

SEMNE CĂ NU ESTE PERSOANA POTRIVITĂ 

1. Este o persoană dezordonată

O persoană dezordonată nu te va ajuta să te dezvolți ca om și te va face să trăiești în dezordine și tu. O viață cu ea înseamnă să cureți după două persoane mereu.

2. Îți pui problema lipsei de loialitate

Aceasta este o regulă evidentă, dar este important să o menționăm. Dacă știi că partenerul nu te va înșela și nu te va minți cu nimic niciodată, poți conta pe el să rămână fidel toată viața. Dacă însă ești în situația în care îți tot greșește cu lucruri mici,  ar trebui să îți pui probleme.

3. Iese în oraș prea des

Ar putea părea distractiv acum, dar acest lucru nu este ceva cu care dorești să te confrunți pentru tot restul vieții. Imaginează-ți de câte ori ar trebui să ai grijă de cel drag după o noapte nebună.

4. Nu îți acceptă prietenii

Dacă nu se poate întâlni cu oamenii dragi ție, atunci acesta spune ceva despre compatibilitatea dintre voi. Nu îți vei dori niciodată să ai lângă tine o persoană care se strâmbă de fiecare dată când sunteți undeva și cu prietenii tăi.

5. Se enervează când ieși singură

Dacă în mod constant te face să simți că nu te poți distra și nu te poate lăsa liber, atunci asta va duce doar la multe certuri și discuții în contradictoriu. În final, mai mult stres și nervi, decât o relație armonioasă așa cum ar trebui să fie.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus