Connect with us

8 trenduri de machiaj și stil la care trebuie să renunțăm în 2018

FASHION & BEAUTY

8 trenduri de machiaj și stil la care trebuie să renunțăm în 2018

Moda este ciclică, dar tendințele sale se schimbă atât de repede încât multe elemente ale trendurilor își pierd relevanța după un timp scurt, iar timp de 365 de zile lumea modei creează permanent reguli complet noi.

Noi am decis să aflăm ce au făcut faimosii creatori de modă la prezentările lor și ce ar trebui să fie găsit cu siguranță în magazine în 2018. Nu solicităm respectarea strictă a acestor reguli, dar împărtășim părerea oamenilor care creează tendințe pentru anul următor.

1. Mai întâi, designerii și-au propus să scape de tricourile cu mesaje amuzante și să le înlocuiască cu faimoasele tricouri cu mesaje semnificative sau profunde. Case de modă precum Dior, Haider Ackermann, Prabal Gurung, Ashish și mulți alții au arătat deja tricouri și bluze cu mesaje în colecțiile lor din 2018.

2. Designerul Louis Verdad îmbracă celebritățile cele mai elegante de la Hollywood precum Cate Blanchett, Madonna, Milla Jovovich sau Eva Longoria. El este de părere că tendința de a te îmbrăca în haine extrem de mulate și care descoperă foarte multă piele va deveni irelevantă în 2018. Acest stil va fi înlocuit cu un costum clasic și elegant.

3. De asemenea, marii designeri promit că în 2018 femeile nu vor fi nevoite să aleagă între confort și eleganță în materie de pantofi și vor confirma acest lucru încă o dată prin colecțiile lor, aducând în magazine multe perechi de teniși sau adidași joși, însă cu un aspect extrem de feminin.

4. Tot anul 2018 va veni și cu ascensiunea brățărilor, pandantivelor și cerceilor care vor detrona chokerele. Designerii oferă nu numai mărgele, cercei și inele de perle, dar și pălării și chiar pantofi inovativi.

5. Se pare că designerii au studiat temele hippie de-a lungul anilor, iar în 2018 dragostea pentru stilul boho se va încheia. Cu toate acestea, stilul de cowboy îl va înlocui. De asemenea, umerii goi vor fi înlocuiți de umerii cu pernuțe, în stilul anilor 80.

6. Deși în 2017 tendința în materie de culori era reprezentată de cele strălucitoare și aprinse, în anul 2018 toată atenția se va concentra pe o singură culoare, și anume alb. Dacă nu sunteți pregătiți pentru o imagine complet albă, atunci ar trebui măcar să achiziționați o diversitate de accesorii albe.

7. Hainele strălucitoare, cu mult slipici, vor lua locul modelelor etnice. Pietre prețioase, paiete, cristale și tot ce poate sclipi, ar trebui să fie peste tot – din cap până în picioare. Marina Larroud, directorul de modă al Barneys New York, este de acord cu această tendință și ne recomandă să nu fim timizi.

8. În materie de machiaj și coafuri, 2018 vine cu părul cu aspect nearanjat și un make-up cât mai natural posibil, astfel că ar trebui să abandonezi produsele de contur și coafurile cu bucle prea definite.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus