Connect with us

Ce stil vestimentar te avantajează în funcție de ZODIE. Uite cum ar trebui să te îmbraci

FASHION & BEAUTY

Ce stil vestimentar te avantajează în funcție de ZODIE. Uite cum ar trebui să te îmbraci

Se crede că astrologia influențează o mulțime de aspecte din viața ta – chiar și felul în care te îmbraci. Dacă de fiecare dată când citești despre zodia ta te regăsești în principalele trăsături ale acesteia, este foarte posibil să îți dai seama că te regăsești și în cazul obiectelor vestimentare care sunt asociate fiecărei zodii în parte. Iată cam care sunt piesele vestimentare pentru care ar trebui să optezi în funcție de zodie:

1. Berbec

Berbecii se simt cel mai bine atunci când sunt îmbrăcați în uniforme sau când au haine cu o croială stilată, făcute din materiale cât mai groase. Culoarea lor este roșul puternic și celelalte nuanțe care derivă din asta – inclusiv violet și maroniu roșcat, de pildă. Deși preferă stilul clasic și curat, Berbecii sunt la curent cu tendințele fiecărui sezon.

2. Taur

Taurii sunt romantici incurabili și oameni foarte muncitori. Deși uneori nu au timp să se schimbe de hainele de la serviciu, ei se îmbracă adesea extravagant și le place să-și cumpere haine foarte scumpe, văzând mersul la cumpărături ca pe un răsfăț.

3. Gemeni

Gemenii adoră hainele și tot ce are legătură cu moda. Ei vor să se îmbrace cât mai diferit de cei din jur, astfel încât să iasă în evidență și să se asigure că ceilalți îi vor admira pentru simțul lor estetic. De multe ori prevăd trendurile înaintea celorlalți și poartă piese extravagante.

4. Rac

Racilor le stă foarte bine în culori precum portocaliu, albastru marin sau galben pal, dar verdele le aduce mult noroc. Nativele Rac ar trebui să poarte haine decoltate, dar să aibă grijă să nu se transforme în niște vampe prea sexy, ținând mereu minte că hainele colorate le avantajează cel mai tare.

5. Leu

Este știut că Leilor le place să fie în centrul atenției, așa că dacă și-au cumpărat haine noi în ultima vreme, toată lumea va auzi povestea despre ele. Ei aleg ținute extravagante și accesorii opulente.

6. Fecioară

Fecioarelor le plac toate nuanțele de bej, maro și albastru. Ele sunt foarte atente la detalii, așa că vor arăta mereu impecabil. Preferă stilul clasic, dar nativele fecioară nu ar refuza niciodată o rochie de seară care să le evidențieze formele generoase.

7. Balanță

Balanțele sunt persoane romantice, îndrăgostite de dragoste. Le plac accesoriile strălucitoare și opulente, pentru care sunt în stare să cheltuiască o mulțime de bani. De fapt, asta e condiția principală – toate hainele unei Balanțe trebuie să fie scumpe.

8. Scorpion

Scorpionii poartă haine în culori închise deoarece le place să fie învăluiți în mister. Nativele zodiei se îmbracă foarte sexy, atrăgând atenția tuturor bărbaților din jurul lor. Scorpionii se simt bine în roșu și verde-albăstrui.

9. Săgetător

Săgetătorii încearcă să se îmbrace într-un mod cât mai puțin ostentativ. Totuși, ei preferă haine de calitate, iar la ocazii speciale nu ezită să aleagă ținute sofisticate, pentru a impresiona.

10. Capricorn

Pragmatici din fire, Capricornii preferă hainele pe care le pot purta pentru mult timp după ce le-au cumpărat. Nu se îmbracă pentru a-i impresiona pe ceilalți, așa că e foarte posibil să poarte haine considerate demodate de către cei din jurul lor.

11. Vărsător

Gusturile vestimentare ale Vărsătorilor sunt surprinzătoare. Ei riscă și uneori mai și greșesc. Când vine vorba de modă, au două atitudini – ori spun că e o risipă să dai banii pe haine, ori cheltuiesc tot ce au în portofel.

12. Pești

Peștii pot fi ușor descurajați dacă sunt criticați pentru alegerile lor vestimentare, însă ei sunt niște artiști adevărați și printre cei mai bine îmbrăcați oameni, ghidându-se după tendințele modei.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus