Connect with us

Ce TUNSOARE ți se potrivește în funcție de ZODIE! Uite cum îți stă bine

FASHION & BEAUTY

Ce TUNSOARE ți se potrivește în funcție de ZODIE! Uite cum îți stă bine

Alegerea unei tunsori care sa avantajeze trasaturile chipului si sa se potriveasca personalitatii pare a fi una dintre cele mai grele decizii pe care o femeie trebuie sa le ia de-a lungul vietii. Daca si tu te confrunti cu aceasta dilema, astrele vin in intampinarea ta si te inspira sa te tunzi in functie de semnul zodiacal care te influenteaza.

Asadar, iata ce tunsori in functie de zodie ar trebui sa incerce fiecare reprezentanta pentru ca rezultatul final sa fie unul de exceptie!

Berbec

Guvernati de planeta Marte, Berbecii sunt genul de persoane carora le place sa isi puna amprenta asupra stilului pe care il abordeaza. Personalitatea lor dinamica nu se impaca deloc cu monotonia, nici macar atunci cand vine vorba despre o tunsoare, de aceea le place sa experimenteze si chiar sa isi schimbe radical stilul. Tinand cont de aceste caracteristici, tunsorile pixie sunt cea mai buna alegere.

Taur

Reprezentantele zodiei Taur nu sunt la fel de dispuse la schimbari ca cele din zodia Berbec. Desi le plac anumite tunsori drastice, totusi, nu au curaj sa abordeze peste noapte stilul respectiv. Ele prefera sa aiba parul de lungime medie si opteaza pentru un stil clasic si simplu, totul doar pentru a se simti bine in pielea lor. Un breton asimetric va completa cu succes tunsoarea aleasa.

Gemeni

Gemenii imbratiseaza cu entuziasm schimbarile de stil, in schimb urasc monotonia, avand in vedere ca le place sa fie diferiti de ceilalti. Chiar si cele mai conservatoare persoane adauga o nota excentrica look-ului lor. Fie opteaza pentru un accesoriu interesant, fie isi completeaza aspectul cu cateva suvite intr-o alta nuanta. Femeile nascute sub aceasta zodie tind sa isi lase podoaba capilara cat mai lunga, usor ondulata. Vestea buna este ca, indiferent daca o tunsoare le avantajeaza sau nu, gasesc intotdeauna o modalitate prin care sa corecteze micile greseli.

Rac

Feminine si romantice, reprezentantele zodiei Rac nu ar trebui sa se indeparteze de tunsorile ce presupun o lungime medie a podoabei capilare. Spre exemplu, o tunsoare bob este ideala pentru personalitatea lor. De asemenea, pot opta pentru un stil clasic, insa este indicat ca varfurile parului sa fie intr-o forma de „V” sau rotunda.

Leu

Indraznetii Lei nu opteaza pentru orice tip de tunsoare, dorindu-si sa fie mereu in centrul atentiei. Un bob chic, cu accente asimetrice, intr-o nuanta intensa, este exact ce ii trebuie unei femei nascute in aceasta zodie. Totusi, daca mediul in care lucrezi nu iti permite astfel de schimbari, poti miza oricand pe o tunsoare in trepte bine definite.

Fecioara

Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt adevarati vanatori ai perfectiunii. O tunsoare nepotrivita le poate duce chiar intr-o stare de agonie. Asadar, nu iti lasa parul prea lung, insa nici nu opta pentru o tunsoare scurta, ci mentine un echilibru. Cele mai bune tunsori in functie de zodia ta sunt cele drepte, fara prea multe artificii de stil, totul pentru a nu risca prea mult.

Balanta

Balantele inclina spre echilibru, astfel ca nu vor opta niciodata pentru un stil excentric. Variantele clasice, dar stilate reprezinta cele mai bune exemple atunci cand intra in ecuatie tunsorile in functie de zodia Balanta. Poate ca reprezentantele celorlalte zodii nu s-a simti atrase de astfel de stiluri si nici nu ar fi avantajate, insa nativele acestei zodii pastreaza cu sfintenie secretul stilului si al elegantei, astfel ca arata minunat indiferent pentru ce tunsoare opteaza.

Scorpion

Personalitate mistica si interesanta a Scorpionilor le imprima nativelor dorinta de a fi originale. In acelasi timp iubesc libertatea, astfel ca nu li se potrivesc tunsorile stricte, ce nu
permit versatilitate. Tunsorile in trepte sau cele cu accente rebele li se potrivesc cel mai mult.

Sagetator

Pline de viata si sociabile, femeilor din zodia Sagetator li se potrivesc anumite tunsori in functie de zodia lor. Ele ar trebui sa incline spre un stil jucaus sau spre unul indraznet, ideale pentru personalitatea lor debordanta. Un bob chic sau o tunsoare punk se va plia de minune pe caracterul lor.

Capricorn

Capricornii adora confortul si simplitatea, indiferent de domeniu, dar au si momente cand vor sa adopte un stil diferit. De aceea, parul scurt de inspiratie edgy se numara printre tunsorile care ii avantajeaza. Daca nu ai rabdare sau timp sa iti aranjezi podoaba capilara frecvent, alege o tunsoare care nu necesita atentie tot timpul.

Varsator

Nativele acestei zodii nu se inghesuie sa abordeze frecvent diferite tunsori, ci prefera sa isi pastreze mai mult timp acelasi stil. In functie de semnul care le guverneaza, ar trebui sa incerce diferite tunsori bob, de preferat cu breton pe o parte, sau sa isi tina parul lung, dar sa il innobileze cu suvite delicate.

Pesti

Reprezentantele acesti zodii se plictisesc usor de stilul pe care il au, astfel ca nu se tem sa jongleze cu diferite schimbari, fara sa le intereseze prea mult parerea celor din jur. Insa cele mai bune tunsori pentru zodia lor sunt cele cu linii clare si breton drept.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus