Connect with us

Cum să interpretezi ce VISEZI! În vis ți se spune ce urmează să ți se întâmple

LIFESTYLE

Cum să interpretezi ce VISEZI! În vis ți se spune ce urmează să ți se întâmple

Subconștientul îți afectează viața mai mult decât ai crede. Deși este atât de important, este foarte greu de înțeles cum te afectează sau ce îl afectează pe el la rândul său. Poți acorda totuși mai multă atenție viselor și vei reuși să înțelegi mai multe, ba chiar să depășești anumite perioade mai grele din viața ta.

Iată o parte din simbolurile apărute cel mai des în vise

1. Apa

Apa, sub orice formă, sugerează pacea interioară dacă este liniștită, iar visele în care este îți sunt arătate bazine agitate, lacuri sau un ocean agitat, pot semnifica neliniştea şi stresul.

2. Drumul

Semnifică deciziile din viața de zi cu zi. Poți să te concentrezi mai mult asupra deciziilor importante pentru a fi convins că nu faci vreo greșeală atunci când faci alegeri impulsive.

3. Casa

Construcția îți poate reprezenta întregul psihic, iar fiecare cameră sau etaj al casei poate fi o parte din tine, o amintire sau o emoție ascunsă.
Astfel, subsolul casei poate simboliza sentimente sau aspecte neglijate din viața ta.

4. Bebeluşi

Sugerează că ai potențial de dezvoltare, iar noi oportunități îți vor apărea în cale.

5. Moartea

Deşi multe persoane consideră că prezenţa morţii în vis semnifică ceva negativ: nelinişte, supărare, ghinion în viaţa reală, aceasta simbolizează o schimbare. Această schimbare poate fi una bruscă şi dramatică, ce poate reprezenta un nou început, sau o nouă încercare.

6. Şcoala

Semnifică faptul că trebuie să înveți din greșeli și nu numai, din orice situație în care te-ai aflat, urmează să vină momente în care va trebui să te folosești de ceea ce ai învățat.

7. Urmărirea

Deși îți dă un sentiment de neliniște, urmărirea poate fi considerată chiar ca un imbold de a acţiona sau de a lua o decizie importantă în viaţa reală.

8. Zborul

Îți dorești să elimini stresul și să fii mai relaxat. Subconștientul îți sugerează să lași lucrurile să decurgă de la sine.
Deopotrivă, un zbor reuşit semnifică încrederea în sine şi puterea de a ţi atinge scopurile, în timp ce un zbor nereuşit arată cât de puţin control ai asupra propriei vieţi.

9. Nuditatea

Așa cum este și în viața reală, nuditatea cauzează și vulnerabilitate.

10. Căderea

Deseori căderea într-un vis semnifică faptul că trebuie să te desprinzi de ceva ce nu îți aduce beneficii job, prieteni sau partener.

11. Mâncarea

Dacă visezi mâncare, este vorba de intelectul și emoțiile tale, practic, starea ta de spirit. Mâncarea simbolizează energie și dorința de a lua inițiativă.

13. Paralizia

Paralizia sugerează că nu ai control asupra vieții tale, și că deși îți dorești să atingi anumite idealuri, ceva te ține pe loc. Nu trebuie să te panichezi, cu perseverență și încredere vei depăși momentul.

14. Oameni

Oamenii pot simboliza diferite aspecte ale personalității tale. Cel mai probabil, ai nevoie de o schimbare.

15. Animalele

Animalele reprezintă obiceiuri. Poate ai anumite obiceiuri care îți dăunează.

16. Banii

În cazul banilor care îți apar în vis, acordă atenție la cum îi folosești. Fie că este ceva material sau ceva care va contribui la dezvoltarea ta, visul îți va prezenta prioritățile tale.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus