Connect with us

Dacă partenerul tău face aceste 12 lucruri, ar trebui să vă despărțiți

LIFESTYLE

Dacă partenerul tău face aceste 12 lucruri, ar trebui să vă despărțiți

Când ești îndrăgosită, singurul lucru din mintea ta este el, de aceea de multe ori nu reușești să vezi imaginea de ansamblu. Este firesc, dar ar trebui să faci câteva eforturi și să fii mai atentă la obiceiurile lui dacă vine vorba de o decizie serioasă- cum ar fi căsătoria.

1. Cariera sa e mai importantă

La scurt timp după căsătorie, există o creștere abruptă a responsabilităților și dacă nu îți acordă suficient timp acum, probabil poți să îți imaginezi ce se va întâmpla după. Dacă nu reușește să găsească un echilibru între muncă și relația voastră, ar fi mai bine să îl lași doar cu cariera sa.

2. Nu te respectă și te abuzează

Ai nevoie de un alt motiv pentru a rupe relația și a nu te căsători cu un bărbat ca el? Un bărbat care nu te poate respecta și chiar te abuzează, fizic sau verbal, nu ar trebui să stea lângă tine, sau lângă oricine altcineva.

3. Este închis la minte

Ideea de a-ți petrece întreaga viață cu un tip care nu este deschis, pare un coșmar. Asta e cu siguranță ceva ce te va face să regreți decizia legată de mariaj. Nu vrei să fii cu cineva pentru restul vieții tale, care să te împiedice să faci toate lucrurile pe care ți-ar plăcea să le faci numai din cauza fricii sale că lucrurile ar putea merge prost și a neîncrederii față de tine.

4. Găsește mereu scuze

Dacă găsește scuze tot timpul pentru fiecare acțiune a sa care te deranjează, asta înseamnă că altceva este mai important pentru el decât tine. Este vorba despre priorități și, evident, nu ești prioritatea lui. Nu vrei să-ți petreci întreaga viață cu cineva care nu te poate face să te simți importantă în viața lui.

5. Minte

Încrederea este baza de la care pornește orice legătură semnificativă între doi oameni. Dacă el rupe constant acest principiu, înseamnă că legătura voastră nu este una profundă și că trebuie să te îndepărtezi.

6. Nu poate trece peste certuri

Câteva discuții în contradictoriu sau chiar certuri sunt benefice pentru bunăstarea unei relații. Dar dacă partenerul tău pare să nu treacă peste o ceartă și îți amintește constant de disputa voastră, stârnește deseori conflicte pe orice temă nesemnificativă sau se supără constant din cauza oricăriu gest al tău, atunci, îndepărtează-te. Probabil vrei să trăiești o viață în armonie și echilibru.

7. Nu se ține de promisiuni

Poți să ierți pe cineva că uită câteva zile importante și chiar că a încălcat o promisiune dacă se întâmplă foarte rar. Dar dacă își încalcă promisiunile de multe ori? În cazul acesta, este clar că nu te poți baza pe persoana cea mai apropiată ție, iar o căsnicie ar fi nefericită.

8. Nu acceptă și părerea ta

Cu siguranță nu poți să conviețuiești în armonie cu o persoană care crede că doar ce zice și face ea este bine și cu atât mai mult să fii fericită. Ai nevoie de un om care să demonstreze empatie.

9. Urăște animalele

Dacă acesta urăște animalele fără niciun motiv valid și îți cere întotdeauna să alegi între animalul tău de companie și el, alege doar animalul tău de companie!
Cel puțin animalul este loial și te iubește fără a-ți cere să faci alegeri.

10. Este prea posesiv

E în regulă să vrea să își manifeste iubirea cât mai des. Însă nu trebuie să treacă în extrema cealaltă și să devină prea posesiv. Personalitatea ta trebuie să rămână la fel chiar și după ce te căsătorești. Nu ai nevoie de cineva care să se agațe astfel de tine. Oamenii fac deseori asta din cauza nesiguranței lor, nicidecum din prea multă iubire.

11. Te înșală

Ei bine, iertarea nu merge întotdeauna. Dacă te-a înșelat odată probabil o va face din nou. Deci, nici măcar să nu iei în considerare o eventuală căsnicie cu acest bărbat.

12. E imatur

O căsnicie și o relație solidă nu se câștigă pur și simplu. E nevoie de multe compromisuri și eforturi, pe care un om imatur, care se supără la orice pas, nu e capabil să le facă. Deci, un astfel de bărbat nu ar fi niciodată un soț bun.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus