Connect with us

Care este semnificația ascunsă din spatele DATEI de NAȘTERE. Uite ce SECRET ascunzi

LIFESTYLE

Care este semnificația ascunsă din spatele DATEI de NAȘTERE. Uite ce SECRET ascunzi

Știai că, potrivit numerologiei, fiecare persoană are propria poveste care este cu adevărat interesantă și unică, în funcție de data în care s-a născut? Dacă vrei să vezi care este a ta, trebuie să descoperi mai întâi ce număr îți este atribuit, după următoarele reguli foarte simple. Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 din orice lună sunt numărul 1; pe 2, 11, 20 și 29, numărul 2; 3, 12, 21 sau 30, ești numărul 3; pe 4, 13, 22 sau 31, numărul 4; zilele 5, 14 și 23 corespund numărului 5; 6, 15 și 24 cu numărul 6; 7, 16 și 25, cu numărul 7; 8, 17 și 26 cu numărul 8; și în sfârșit, 9, 18 și 27, cu numărul 9.

Numărul 1

Ești inteligent, distractiv, încăpățânat, cinstit, muncitor, emoțional și competitiv. Ești în centrul atenției și ai mare încredere în tine însuți . În general, ai anumite probleme cu oamenii care au viziuni opuse și ai tendința de a te răzbuna pe cei care ți-au făcut rău; îți place să risipești bani, deci te concentrezi asupra unei cariere bune pentru a face față stilului de viață. Întotdeauna vor fi oameni din jurul tău care încearcă să te tragă înapoi, pentru că sunt geloși pe inteligența ta și natura iubitoare. Cele mai bune perechi ar fi 4, 6 și 8.

Numărul 2

Ești un visător, dar uneori ai un sentiment scăzut de încredere în sine, fiind foarte imprevizibil. Ai un talent artistic deosebit și aptitudini verbale bune, ideale pentru a deveni poet, scriitor sau ceva similar. Cei care se potrivesc cel mai bine în preajma ta sunt persoanele cărora le corespund numerele 2, 5 și 9.

Numărul 3

Ești o persoană spirituală, dar uneori egoistă. Aveai multe probleme cu familia ta când erai tânăr, dar au devenit mai ușor de rezolvat când ai crescut. Obții ceea ce dorești, fiind întotdeauna prietenos cu toată lumea pe care o întâlnești; lucrezi din greu pentru a-ți atinge obiectivele și nu renunți niciodată fără să știi că ai făcut tot ce ai putut. Banii te motivează cel mai mult. Ai grijă de familia ta și ești o persoană foarte muncitoare. Cele mai bune perechi sunt 6 și 9, dar și 1, 3 și 5.

Numărul 4

Deși ești foarte muncitor, nu ai mult noroc când vine vorba de lucrurile importante din viață. Ești destul de încăpățânat și agresiv verbal, deși în multe situații chiar ai avea nevoie de ajutorul celorlalți. Dacă ești bărbat, ai tendința de a-i ajuta pe cei apropiați ție, dar dacă ești femeie, ești o persoană rezervată care nu se deschide cu ușurință. Nu esti foarte bun cu organizarea bugetului, așa că încerci să nu cheltui prea mult. Trebuie să fii atent să nu permiți altora să profite de inima ta bună. Te înțelegi foarte bine cu 1 și 8, pe lângă 5, 6 și 7.

Numărul 5

Ești foarte popular la locul de muncă și printre grupurile tale sociale; Poți să faci lucrurile repede și să propui idei foarte bune, dar nu reușești să te concentrezi pe o singură sarcină și să te organizezi. Dacă dorești să începi propria afacere, probabil că vei reuși, dar cu siguranță vei avea nevoie de mult ajutor. Poți avea mai multe relații, dar ești dedicat găsirii acelei persoane speciale cu care să rămâi o viață. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă să nu îți lași partenerul să îți controleze viața prea mult pentru că îți iubești libertatea și învățarea prin schimbări și experiențe. Partenerii tăi ideali ar fi 1, 2 și 9, dar și 6 și 8.

Numărul 6

Te-ai născut să te bucuri de viață și niciodată nu ți-a păsat prea mult despre ceea ce spun ceilalți. Ai putea avea succes profesional în domeniul educației sau al administrării afacerilor, deoarece ești foarte talentat și popular . Întotdeauna încerci să aduci vibrații bune pentru că preferi să rămâi pozitiv și, dacă ești bărbat, este probabil că ai mai mult de o relație până când te vei căsători. Dacă ești femeie, te poți căsători la o vârstă mai fragedă. Cele mai bune perechi sunt 1, 6 și 9, dar și 4 și 5.

Numărul 7

Ești realist, talentat, sigur pe tine și fericit și excelezi în domeniul muzicii, artei și educației. Ești întotdeauna dispus să renunți la orice pentru familia și prietenii tăi, pentru că îi prețuiești foarte mult. În general, ești o persoană iubitoare, veselă, prietenoasă și artistică care s-a născut să contribuie la bunăstarea aceastei lumi; Te înțelegi cel mai bine cu numărul 2 și, de asemenea cu 1 și 4.

Numărul 8

Personalitatea ta este atât de puternică încât numai câțiva oameni te pot înțelege; Probabil ai întâmpinat probleme cum ar fi sărăcia sau pierderea unei persoane iubite la o vârstă fragedă și ai putea suferi mai mult pe tot parcursul vieții. Acest lucru ar putea face imposibil pentru tine să te concentrezi pe obținerea unei bune educații, deși poți învăța să fii practic în viață. Dacă crezi că ești singur, nu e așa, ba chiar prietenii tind să se atașeze mult de tine. Când te căsătorești, ghinionul tău va dispărea și te vei simți mai sigur. Te înțelegi cel mai bine cu 1, 4 și 8, iar o altă combinație bună este cu numărul 5.

Numărul 9

Ești foarte puternic, atât din punct de vedere fizic cât și mental, și de multe ori îți stabilești obiective înalte. Probabil că ai întâmpinat probleme de familie la începutul vieții, dar ai devenit un adult dur și rezistent. De-a lungul anilor, vei deveni o persoană mult mai calmă și, deși dragostea nu este o chestiune ușoară pentru tine, te vei căsători în sfârșit și vei avea o viață fericită. De asemenea, ești altruist, înțelept și răbdător. Te-ai înțelege cel mai bine cu numerele 3, 5, 6 și 9, iar numărul 2 ți-ar putea fi un partener bun.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus