Connect with us

Ce gen de încălțăminte ți se potrivește în funcție de zodie

FASHION & BEAUTY

Ce gen de încălțăminte ți se potrivește în funcție de zodie

Probabil că știi deja că semnul tău zodiacal poate spune multe despre personalitatea ta. Ei bine, aceste lucruri te-ar putea ajuta și să descoperi perechea de pantofi ideală.
Află ce tip de încățăminte ți se potrivește perfect.

Vărsător

Nu poți să te plictisești, ceea ce înseamnă că ai nevoie de pantofi suficient de îndrăzneți pentru a-ți susține interesul și suficient de capricioși pentru a-ți satisface contractul de leasing pe viață. De ce să nu încerci niște cizme super-reflectorizante argintii cu care să te mândrești pe stradă până când vei fi pregătit să adopți o nouă tendință strălucitoare ?

Pești

Creativitatea ta nesfârșită este unică, ceea ce înseamnă că ai nevoie de o pereche de pantofi care ar putea fi confundați cu o operă de artă. Sugestia noastă: O pereche de pantofi de kitten-heels cu câteva detalii strălucitoare.

Berbec

Mereu în mișcare, ai nevoie de încălțăminte confortabilă care să poată ține pasul cu stilul tău de viață rapid. Dar, de asemenea, îți place să fii printre primii care adoptă o tendință nouă. De aceea niște sneakerși moderni ți s-ar potrivi.

Taur

Pentru îmbrăcăminte și încălțăminte, nu îți e frică să te desparți de bani câștigați cu greu. Așadar, cheltui bani în plus pe tocurile de designer de culoare bej, care sunt suficient de profesionale pentru a lucra (ești o femeie de carieră înnăscută) și suficient de sexi pentru a face apel la sensibilitățile semnului pământului.

Gemeni

Perechea perfectă de pantofi pentru personalitatea ta duală trebuie să echilibreze intelectualul grijuliu cu copilul rebel. Gândește-te niște botine din piele neagră cu un fermoar pufos. Sau, așa cum ne place să-i spunem: afacerile în față, petrecerile în spate.

Rac

Valorile interacțiunilor cu voce tare și vibrațiile calme, ceea ce se traduce într-o pereche superbă de cizme de catifea, care sunt la fel de netede ca și dispoziția ta. Optează pentru o nuanță de albastru pentru a merge cu semnul tău de apă.

Leu

Ai o personalitate puternică și adori să fii în centrul atenției. Așa că nu ezita să alegi tocuri în culori intense, cum ar fi fucsia, cu detalii speciale.

Fecioară

Adultul tău interior va trăi pentru a le păstra fără pată, în timp ce copilul rebel ascuns se va bucura de vibrațiile anilor ’60. Botinele albe cu vârf ascuțit te-ar face să te simți extraordinar.

Balanță

Echilibrul este al doilea prenume al tău. Așa că ar fi bine să alegi niște papuci cu toc care să se potrivească atât pentru dimineți cât și pentru ieșirile în oraș seara.

Scorpion

Ești misterioasă și sexi, ceea ce înseamnă că poți scoate la plimbare o pereche de cizme de șarpe de tip rocker-chic.

Săgetător

Ești un spirit liber și mereu cauți următoarea ta aventură. Niște sandale joase cu ține ți s-ar potrivi perfect.

Capricorn

Ești mereu pe drum, întotdeauna de la o întâlnire la alta, ceea ce înseamnă că ai nevoie de ceva care să arate impecabil. Niște papuci cu vârf ascuțit ți s-ar potrivi.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus