Connect with us

10 oameni care și-au dorit să semene cu vedetele lor preferate, dar au mers prea departe

LIFESTYLE

10 oameni care și-au dorit să semene cu vedetele lor preferate, dar au mers prea departe

Toate celebritățile, inclusiv cele ficționale, au fani și admiratori. Dar unii oameni sunt gata să ia cele mai drastice măsuri pentru a face astfel încât să arate ca idolii lor. De exemplu, argentinianul Fran Mariano a pierdut aproape 220 de kilograme pentru a semăna cu cântărețul lui favorit, iar modelul elvețiano-american Pixee Fox nu a ezitat să își scoată 6 coaste pentru a obține o talie la fel de subțire ca a Jessicăi Rabbit.

1. Megan Fox – Cláudia Alende

Care dintre aceste 2 este Megan Fox cea adevărată? Cea din partea stângă. Și tu ești confuz, nu-i așa? Așa suntem și noi. Se pare că modelul brazilian Claudia Alende arată mai mult ca Megan decât actrița însăși. Claudia are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, de două ori mai mulți decât adevărata actriță Megan Fox.

2. Madonna – Adam Guerra

A durat 12 ani pentru ca Adam Guerra din Los Angeles să reușească să își îndeplinească dorința de a arăta ca celebra cântăreață de muzică pop. El declară că a meritat totul. A devenit una dintre cele mai renumite dubluri ale Madonnei și acum are propriul său spectacol.

3. Ricky Martin – Fran Mariano

Argentinianul Fran Mariano încearcă să-și atingă scopul de mai mulți ani – vrea să arate ca faimosul cântăreț Ricky Martin. Pentru a face acest lucru, Fran a pierdut mult în greutate, cu ajutorul unei emisiuni de televiziune.

Ulterior, s-a decis să își sporească asemănarea cu celebrul cântăreț pentru a părea mai atrăgător și a avea mai mult succes.

4. Kylie Jenner – Amira Boualleg

Cea mai tânără sora din celebrul clan Hollywoodian, Kylie Jenner, are propria ei dublubă pe Instagram Franța. Numele ei este Amira Boualleg. Are 16 ani, locuiește în Paris și spune că oamenii o privesc mereu ca și cum ar mai fi văzut-o undeva. La fel ca și Kylie, Amira iubește produsele cosmetice și speră că într-o zi va lansa propriul brand cosmetic.

5. Superman – Herbert Chavez

Suporterul fanilor din Filipine, Herbert Chavez, a suferit 26 de intervenții chirurgicale pentru a se transforma în eroul său de benzi desenate. El colecționează figurine de acțiune Superman de la vârsta de 4 ani, sperând ca va fi ca el într-o zi. Visul său s-a împlinit când a împlinit 37 de ani, după mult efort.

6. Angelina Jolie – Chelsea Marr

O femeie britanică pe nume Chelsea Marr, a suferit multe abuzuri din cauza urilor rele de pe internet din cauza asemănării sale cu Angelina Jolie. Abuzul online a fost unul dintre principalele motive pentru care Chelsea a trebuit să renunțe la cariera de model și să lucreze ca actriță, dublură. Ea a mărturisit că, în ciuda tuturor comentariilor negative, este fericită cu ea însăși și asemănarea cu Angelina.

7. Hulk – Romario Dos Santos Alves

Un culturist brazilian a considerat că efortul fizic nu este suficient pentru a arăta ca eroul său – Hulk. De aceea, Romario a decis să își facă injecții sintetice pentru a-și face brațele să pară mai mari. Din păcate, experimentul ar fi putut să sfârșească tragic dacă nu ar fi intervenit de urgență medicii, care i-au salvat brațul de la amputare.

8. Rihanna – Renee Kujur

După cum se poate observa, India are propriul său model “Rihanna” – Renee Kijur, care este cu adevărat mândră de asemănarea ei cu cântăreața. Are chiar un cont Instagram sub un nume similar, badgalrene, în timp ce Rihanna este badgalriri. Similitudinea lor a ajutat-o cu adevărat pe Renee. Problema în cazul ei este faptul că, în India oamenii preferă pielea mai deschisă la culoare, astfel că fata găsește destul de greu job-uri ca model.

9. Kim Kardashian – Kamilla Osman

Kim are o mulțime de admiratoare și așa zise dubluri, dar Kamilla Osman din Canada este cu siguranță cea mai faimoasă. Potrivit lui Kamilla, ea nu a vrut niciodată să arate exact ca și Kim, însă întâmplarea a făcut să se întâmple așa. De asemenea, aceasta a participat la filmarea unuia dintre episoadele serialului Keeping Up with the Kardashians, iar Kim a publica această fotografie pe contul ei de Twitter.

10. Jessica Rabbit, Mica Sirenă și alte personaje – Pixie Fox

Modelul suedez din Las Vegas, Pixie Fox, arată ca mai multe personaje Disney strânse laolaltă. Când stă cu fața la aparatul de fotografiat arată ca Jessica Rabbit, în picioare sau din profil se aseamănă cu Mica Sirenă. Majoritatea oamenilor care încearcă să copieze personaje din filme sau desene animate se opresc la capitolul machiaj, folosesc peruci și lentile colorate, Pixee însă a apelat la o mulțime de operații estetice și a ajuns chiar să își scoată 6 coaste pentru a semăna mai mult cu personajele ei preferate.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus