Connect with us

GALERIE FOTO – Cum arată locația pentru botezul Zenaidei-Maria și motivul pentru care am ales acest loc

ADELINA

GALERIE FOTO – Cum arată locația pentru botezul Zenaidei-Maria și motivul pentru care am ales acest loc

Vă salut, dragilor! A trecut ceva timp de când nu mi-am mai așezat gândurile într-un articol marca EDA Magazine, și chiar îmi era tare dor să o fac.

Încep prin a vă mărturisi că sunt tare bucuroasă. Se apropie cu pași repezi botezul minunii mele, Zenaida-Maria, fetița pe care am născut-o în urmă cu 7 săptămâni. Timpul trece extraordinar de repede și realizez că am atâtea lucruri de pregătit pentru marele eveniment din viața noastră. Albumele pentru amintiri sunt deja la loc de cinste în sertarul noptierei, acolo unde așteaptă să fie încărcate cu amintiri de suflet.

Săptămâna aceasta am făcut un pas important în organizarea botezului micuței. Am ales locația unde vom petrece imediat după biserică și până în zorii zilei, alături de cei 250 de invitați, cărora săptămâna viitoare le vom înmâna în mod oficial invitațiile la marele eveniment ( curând vă arăt și modelul de invitații pe care l-am ales – sunt curioasă dacă o să vă placă ).

Este una dintre locațiile mele de suflet. De ce spun asta? Pentru că, în urmă cu 4 ani am dat o mare petrecere în cinstea celor 27 de ani, culmea, tot cu 250 de invitați. Un alt eveniment, pe care l-am organizat la Aristocrat Events Hall, a fost petrecerea de #babyshower a Zenaidei, alături de 40 de prietene. Tot ce a ținut de organizare în cazul ambelor evenimente, a fost impecabil, de la decor, lumini ambientale, mâncare, băutură și până la servire. Și nu obișnuiesc să laud fără ca brand-ul respectiv să-și merite laudele pe deplin. Este un lucru pe care vreau să-l fac cunoscut și care poate reprezenta un ajutor pentru cei care își caută locație de nuntă sau botez, așa cum mi-ați tot cerut părerea pe rețelele de socializare.

Acesta este motivul pentru care am decis să mă întorc și să alegem această locație și pentru botezul fiicei noastre. Virgil s-a ocupat de alegerea meniului de băuturi deja, însă eu mă voi ocupa de cel culinar.

Scopul este ca invitații noștri să fie mulțumiți și să creem o atmosferă cât mai plăcută pentru toți cei prezenți. Am avut la dispoziție 4 săli, dintre care am preferat să optăm pentru sala Londra, care este și cea mai spațioasă. Aici este locul în care am luat parte la multe evenimente ale apropiaților mei și am rămas plăcut surprinsă după fiecare dintre ele.

Abia așteptăm să petrecem alături de toți oamenii dragi nouă și să marcăm evenimentul cu multe imagini pe care le vom păstra vii peste ani și i le vom arăta și micuței noastre. O să fie tare mândră de petrecerea organizată în cinstea ei.

Revenim și cu restul detaliilor despre organizare. Dacă și voi vă pregătiți de un eveniment special și aveți întrebări, le aștept cu cel mai mare drag.

Vă super pupăm! ♥️

 

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus